Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 282> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
ježevi kod mene žive već dugo. i meni je bilo drago kada sam vidjela da imaju malca. zanimljivo je kako prolaze između biljaka a da nikada ništa nisu slomili. još je nešto zanimljivo u životu ježa-prošlu zimu su mužjak i ženka zimovali na suprotnim stranama vrta a sada , dok odgajaju mladoga su zajedno. |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
niho hvala!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Hvala na divnim pricama i stvarno je uzivanje setati tvojim vrtom!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
drage moje,
mari miska niho hvala vam, drago mi je vidjeti vas! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
nisma mogla odoljeti d a opet ne uđem i ne pogledam tvoj vrt stvarno uživam u njemu....prekrasan je
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prošetati vrtom uvijek je pravi doživljaj
![]() |
|
![]() |
|
Gute Fee znam koliko si se namučila da mi pronađeš sjeme ovog suncokreta.Hvala tebi i tvojim kćerkama.
Teddy bear ![]() ![]() Lobelia cardianalis ![]() Bijela buddleia ![]() ![]() Fratarski papar ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Predivno....zeleno i svježe
![]() ![]() Vaši kontinentalni vrtovi puno su ljepši ljeti i zbog klime i vrste zemlje. Ja pola biljaka koje rastu kod tebe ne mogu ni saditi jer bi to bilo ljetno mučenje. Zato pasem oči i uživam u vrtovima poput tvoga i kod mojih međimurki........ |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Meni je tvoj vrt sav prekrasan, ali ove kreacije sa kaktusima, sukulentima i čuvarkućama me obaraju sa nogu. Nešto prekrasno.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Ovo je raj !!!!! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
niho
moon hvala ![]() |
|
![]() |
|
stvarno nemmam riječi za tvoj vrt,,,uživam ga gledati ..a najviše volim kad je sve ovako izmiješano gusto........pa to su ćari vrta..
|
|
|
|
![]() |
|
Ove godine je ljeto u Slavonij podnošljivo. Inače i kod nas sunce sve sprži. Moj vrt spašava bunar koji je ove godine pun vode i kojim natapam korjenje biljaka. Da nemam bunar, i kod mene bi puno biljaka uginulo. Kolovoz mi je jako drag mjesec jer tada počinju cvjetati jesenske biljke, asteri i sedumi a mnoge trajnice ,koje su cvjetale početkom ljeta, ponovo procvjetaju. Kada poslije Velike Gospe padne kiša, u zraku zamiriše jesen. ![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga SlavujVk, uživala sam u tvojim slikama, koji sklad kod tebe vlada, ima svega sve popunjeno a opet tako skladno kao da je oduvijek baš tako moralo biti.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |