Čaaarobni otok |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 78> |
Korisnik | |
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
....kupim kore jer bi mi to domace puno vremena odnijelo...
...idem i ja nesto kuhati...prvi put crvenu lecu....
...citamo se poslije...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Lijepe slike s tarace ali meni su posebno zapele za oko (a da hoće za zub barem) broštulane mjendule
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Je li ono muškatla sa plišanim listovima ili klasična pelargonija( bršljanjka)?
Maznula sam mami pelcere muškatle ![]() Idu li na direktno sunce i kako se zaljevaju? Čini mi se da traže manje vode od padajućih pelargonija? ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
....Smrcko, da, to je ona sto ima plis listove ili kako botanicari kazu - fino pustenasti.....svasta one pretrpe ali naravno da vise vole kad ih se pazi....
....proslo ljeto sam ih stavila ( iz prakticnih razloga ) na najnepovoljnije mjesto na taraci, udara ih svaki vjetar i sunce dere do 18 00....cvjetale, prezivile, nesto manjeg lista i cvjeta, malog rasta ..... voda umjereno....mogu one podnijeti i vise dana bez vode ali to se odrazi na izgledu....
...padajuce su mi se pokazale osjetljivije na jako sunce,manjak vode i prihrane...
....na otoku su mi se 3 plisane smrzle i propale u 12.mj.
...crvena koju stiti maslina nije propala...
....jedna od iste roze sorte mi je bila nekoliko ljeta objesena na zid, pola sunce pola hlad, voda svako drugi dan, nesto prihrane bi joj doletilo i ludovala je i sa liscem i cvjetovima....
|
|
![]() |
|
...Bako, to moram zapamtit...kad krenem pud Rijeke znam sto cu nositi .....
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
....1.veljace, suncan dan, izmisljen....na suncu bilo +20 C...
....otvorila sam sezonu radova na taraci....pregledala pitare, okopala, dodala zemlje, osisala neke zapustence, presadila par komada, stavila na zakorjenjivanje par komada....
![]() |
|
![]() |
|
Zadatak : -nabaviti par zimskih cvjetnica za podizanje raspolozenja
- 3 poooveca pitara za presaditi juku, jasmin i solanum
|
|
![]() |
|
.....juka se frizirala....
....bila je sva zarasla....
![]() ....pustila je i bradu...
![]() ....evo je poslije SPA tretmana...
....slomila je korjenjem svoj stan pa sad jos ceka novi....
![]() ![]() ....sredjeni pitari na prozivci....
![]() ![]() ...podsisane ruze...
![]() .....ova ekipa ceka slijedeci termin za njegu...
![]() .....zadovoljan pogled...
![]() |
|
![]() |
|
Manči ti si i frizer i zapovjednik svoje vojske pitara!
![]() ![]() Lijepo to sređuješ!
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
A i mi uživamo gledajući tvoje buđenje proljeća.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
...samo uzivajte ....... i danas je divan dan...
![]() |
|
![]() |
|
....Zadatak....
1. Pregledati stare sjemenke... koje sam dobila od dragih forumasica - da li ce proklijati od 2009.god???
2. Kupiti nove sjemenke!!!
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Vidim krenulo se ozbiljno, pišu se zadaci. Nije loša ideja, možda bih i ja tako nešto trebala početi.
Šišanje juke budi u meni "bolne" uspomene na izgrebane ruke (ko bi se sjetio staviti rukavice?)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bog Manči, vidim dala si se u proljetne poslove, kao i ja. Dobro si to sredila, a pored toga si i vrijedna, mendule, kroasane, eh da sam malo bliže, no obećala si baki kad dođeš u Rijeku, naravno da s tim računam i ja!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Prvo sam uzivala u setnji,pa su me slike odusevile,pa recepti
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
da,jede zemlju bas puno,moje moram presaditi na proljece,a isjekla sam jer ih je bilo tesko unositi na tarasu
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |