Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Čaaarobni otok
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Čaaarobni otok

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6667686970 78>
Korisnik
Poruka
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2011 u 10:27
....kupim kore jer  bi  mi  to   domace  puno  vremena  odnijelo...
...idem  i  ja  nesto  kuhati...prvi  put  crvenu  lecu....

...citamo  se  poslije...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2011 u 10:31
Lijepe slike s tarace ali meni su posebno zapele za oko (a da hoće za zub barem) broštulane mjendulesmile39Big%20smile
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2011 u 13:24
Je li ono muškatla sa plišanim listovima ili klasična pelargonija( bršljanjka)?

Maznula sam mami pelcere muškatle. Mislim da su se primili.

Idu li na direktno sunce i kako se zaljevaju? Čini mi se da traže manje vode od padajućih pelargonija?Embarrassed
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2011 u 16:27
....Smrcko, da,  to  je  ona  sto  ima plis  listove   ili  kako  botanicari  kazu  -   fino  pustenasti.....svasta one pretrpe  ali  naravno  da  vise  vole  kad  ih  se  pazi....

....proslo ljeto sam ih stavila  (  iz prakticnih  razloga )  na  najnepovoljnije  mjesto  na  taraci,  udara  ih  svaki  vjetar  i  sunce  dere  do  18 00....cvjetale, prezivile,  nesto manjeg lista i cvjeta, malog rasta  .....  voda umjereno....mogu one  podnijeti  i  vise  dana bez vode  ali  to  se  odrazi  na  izgledu.... 

...padajuce su mi  se  pokazale  osjetljivije na jako sunce,manjak  vode i prihrane...

....na otoku su mi  se  3 plisane  smrzle i propale u 12.mj.
...crvena koju  stiti maslina nije propala...

....jedna od iste roze  sorte mi je bila nekoliko ljeta objesena na zid, pola  sunce pola  hlad,  voda svako drugi dan,  nesto  prihrane bi joj  doletilo i ludovala je i sa liscem  i  cvjetovima.... 
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2011 u 16:31
...Bako,  to  moram  zapamtit...kad  krenem  pud  Rijeke znam  sto  cu  nositi .....Wink
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2011 u 19:03
Originalno poslano od člana manči manči napisao:

...Bako,  to  moram  zapamtit...kad  krenem  pud  Rijeke znam  sto  cu  nositi .....Wink
Thumbs%20UpLOL
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2011 u 16:32
....1.veljace,   suncan  dan,  izmisljen....na  suncu  bilo  +20 C...

....otvorila  sam  sezonu  radova  na  taraci....pregledala  pitare,  okopala, dodala  zemlje,  osisala   neke  zapustence,  presadila par  komada,  stavila  na  zakorjenjivanje  par  komada....

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2011 u 16:42

Zadatak  :

-nabaviti  par  zimskih  cvjetnica za  podizanje  raspolozenja

-  3   poooveca  pitara  za  presaditi  juku,  jasmin  i  solanum

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2011 u 17:02
.....juka   se  frizirala....
....bila  je   sva  zarasla.... 

....pustila  je  i  bradu...

....evo  je  poslije  SPA   tretmana...
....slomila  je  korjenjem   svoj  stan   pa  sad  jos  ceka  novi....smile232

....sredjeni  pitari na   prozivci....smile176

...podsisane  ruze...

.....ova  ekipa  ceka  slijedeci  termin   za  njegu...

.....zadovoljan  pogled...

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2011 u 19:36
Manči ti si i frizer i zapovjednik svoje vojske  pitara!WinkBig%20smile
Lijepo to sređuješ!Thumbs%20Up
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2011 u 09:34
A i mi uživamo gledajući tvoje buđenje proljeća.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2011 u 09:59
...samo  uzivajte ....... i  danas  je  divan  dan...

Sunny
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2011 u 10:06
....Zadatak....

1.  Pregledati  stare  sjemenke...  koje  sam  dobila   od   dragih   forumasica   -  da  li  ce  proklijati  od  2009.god???

2. Kupiti  nove   sjemenke!!!

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2011 u 10:11
Vidim krenulo se ozbiljno, pišu se zadaci. Nije loša ideja, možda bih i ja tako nešto trebala početi.
Šišanje juke budi u meni "bolne" uspomene na izgrebane ruke (ko bi se sjetio staviti rukavice?)
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2011 u 10:24
  ....da,   malo  grebe  po  rukama  ali  moja  nije  ona  s  jakom  bodljom  iako  sam  se  znala  dobro  ubosti....

...napisala   sam  zadatke  ne  bi  li  postala  organizirana   i  prakticna.....mozes  mislit!!!!Thumbs%20Down

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2011 u 10:48
Bog Manči, vidim dala si se u proljetne poslove, kao i ja. Dobro si to sredila, a pored toga si i vrijedna, mendule, kroasane, eh da sam malo bliže, no obećala si baki kad dođeš u Rijeku, naravno da s tim računam i ja!
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2011 u 11:24
Prvo sam uzivala u setnji,pa su me slike odusevile,pa recepti ,a sto se tice juke i ja sam moje dvije osisala,al drasticno jer moje imaju i mladice.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2011 u 11:56
draga manči, uživala sam gledajući i čitajući ove stranice zaostataka, obožavam i veliki sam fan tvojeg čarobnog otoka i rado ti nudim pelceriće pelargonija zonale ako  ih želiš na terasi...
lijepi pozdrav
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2011 u 12:22
  ....Trisa,  bit  ce  brustulanih   mjendula,  vjezbam  cijelu  zimu...LOL

.....Gioia,  ova  moja  ne dava  mladicu,  mislim  da  je  pojela   svu  zemlju  i  jos  slomila  pitar....

...Sara,  drago  mi  je da  volis  moj  o.......pelceri  ce  uvijek  dobro  doci!
Rocking%20Happy

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2011 u 14:00
da,jede zemlju bas puno,moje moram presaditi na proljece,a isjekla sam jer ih je bilo tesko unositi na tarasu
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6667686970 78>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,296 sekundi.