kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 80> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wow,kutijice su me oduševile! motivi su prekrasni,izvedba savršena,ma sve je za 10!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
predivne kutijice su opet izašle iz tvog laboratorija..........druga mi je apsolutni favorit
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Trudim se biti što sažetija zadnje vrijeme
![]() Odlične kutijice, sviđaju mi se ovi rubovi zelenkasti na prvoj, a sve odaju pravi vintage štih u kombinaciji sa divnim motivima... Nego, reci ti meni iz čega je rezana ili kupovna šablonica s ružom i s čim si nanosila ferro boju? Nešto eksperimentiram sa špatulama, ali ne znam jeL se to da "zagladiti" kao na tvojoj ružici ili su ju porašpala kad se posušila?! |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Jako su lijepa ,ona sa ružama mi se posebno dopada a kad sam vidjela onu sa svijećom prva asocijacija mi je bila-RATE ZA STRUJU eLEKTRODALMACIJI!Ma zekim,lijepa je!Svaka je na svoj način posebna ali ono što im je zajedničko je to da ti tako dobro uskladiš motiv i boje !Majstor od zanata!
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Kaćo kutije su
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Zadnjih par dana sam često na forumu i sa užitkom gledam mnoštvo prekrasnih radova, tvoje kutijice danas su posebne, sa puno ukusa, stila , profinjene iznad svega perfekcionistički izvedene, da ne pričam, koje sve materijale upotrebiš , ja za pola toga nisam ni čula , a i nedostatak je što nisam kontinuirano na forumu pratila i čitala šta sve prave majstorice upotrebljavaju .Već sam bila zabrinuta što zadnja dva tri dana nije bilo ništa novo , no danas si sve ispravila . Prekrasno.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
drage moje hvala vam najljepsa,drago mi je da su vam se svidjele kutijice,svima pusu saljem
![]() ![]() ![]() kami sablonu sam isprintala pa rezala na prozirnoj foliji..mislim da ima print na temi o sablonama,ako ne stavim ga ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
bez teksta
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
more
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
osim što me napustio dar govora nakon što sam vidjela ove kutijice
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
...ove prve dvije su me oduševile jer pojma nemam kako si to izvela ali izgleda odlično, da ne bude zablude i treća je krasna ali one dvije su tamne i to mi je posebno interesantno...kod tebe uvijek nešto novo mogu vidjeti, i uvijek mi je drago vidjeti tvoju slikicu zbog onog velikog osmjeha...bravo kaćo!!
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Kao sto Sanjam kaze i treca mi je krasna, ali one dvije tamne su fantasticne... jako neobicne i jako staro izgledajuce
![]() Print s one druge imam i ja...i gledam ga...i gledam ga... ali nikako da ga uklopim... a sada vise ni necu pokusavati... barem ne na kutiju, toliko mi je tvoja krasna ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Sve tri kutijice su apsolutno fantastićne,što da ti kažem ,mogu se samo uvijek i iznova diviti!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
joj kutije su divne, ali ona s knjigom............... nemam riječi, samo ju gledam i gledam
![]() |
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
na 56 stranici ti je jedna prkrasna salveta na plave cvijetiće i ja bi takvu ????!!!!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Toliko je radova da jednostavno ne stignem sve pregledati, ali preskočiti ove tvoje kutijice bio bi baš grijeh. Preklrasne su ti, bravo Kaća
|
|
![]() |
|
cure drage niste vi vjetar u leđa nego uragan
![]() ![]() ![]() ![]() anastazija nisan radila 2k,ono je detalj na salvetici,a malenoj moran zahvalit sto mi je poslala onako predivnu ![]() sanjam ni ja ne znam kako sam sve izvela ![]() ![]() mima zao mi je,neman takvu salvetu, ja sam je dobila od nase masline.. ![]() |
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
kutijice su prekrasne... favorit mi je ona sa knjigom
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Koje boje i kako je sve lijepo usklađeno, oduševljena sam
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |