Moj medvjeđi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 83> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaista si se naradio, u tvojem vrtu mnogo lijepih noviteta, malo sam ti ljubomorna za bambus, ali, samo malo...
Indijanska energetska gredica! Iako nisam pobornik te filozofije, lijepo izgleda, sviđa mi se taj oblik, kao četiri oka, koja te prate u svakom trenutku. Imam jedan gorski kristal, nije velik, ne znam jel ti to bitno, mogu ti ponuditi, ako želiš.
lijepi pozdrav
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Naravno Sarice, rado ću ga udomiti ako ti nije potreban. Bumo razgovarali na sljedećoj kavi više o ovoj temi :)
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Oooo, ti se probudio iz hibernacije otprilike kad i ja!
![]() Lijepo si si složio indijansku gredicu, baš mi se sviđa. I ja bih nešto slično, al sam prelijena. Jel došla Đurđa? |
|
La donna per piccola che sia
vince il diavolo in furberia Ivanić grad |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
hehehe treba se malo pokrenut (pravi se javio ;))
Đurđe još nema, ali čekaju je punoglavci koji će se uskoro vjerojatno izleći u jezercu, a samo zbog nje ga nisam čistio tak da ima kaj jesti kad se vrati... |
|
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Indijanska gredica ti baš neobično izgleda, to prvi puta vidim. Drago mi je da si dobro ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
indijanska energetska gredica ti je fenomenalna ,onaj panj ce biti savrsen kad ga okruze trajnice i ruza
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Stari panjevi i kamenje su mi prekrasni ukrasi u svakom vrtu, jedva čekam da se ovaj tvoj okiti! ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Evo mene opet s malo noviteta...
Dakle, ovaj je vikend bila akcija nutra/van tak da sam jučer preuredio špajzu, a danas se delalo po vani :) Evo jednog od noviteta - spiralna gredica/povrtnjak ![]() Indijanski krug je dobio novi kamen i nove boje ![]() Kineski huimak dobio je svoje prve stanare ![]() Dvorište je dobilo novi ružičnjak i zmalčirane su neke biljke koje su posađene unazad par tjedana ![]() S prednje strane kuće sam pokušao srediti ovaj dio koji se odnosi na vodovodne šahtove pa nek i to na nekaj liči ![]() U petak je vrt obogaćen još jednim novim stanarom i eto konačno Eukaliptusa u mojem vrtu ![]() I to bi bilo to od mene za ovaj vikend. Idem sad malo odmarat :) |
|
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
e ti si se baš naradio i vidi se,biće zanimljivo pratit tvoje azijske gredice,a biljkica si zaista nabavio i posadio svih vrsta,biće to raznovrstan vrt
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Medo, misliš da bu eukaliptus izdržal naše zime?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
zgodno medek
![]() spiralna gredica će ti služiti za začinsko bilje? |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Vele knjige da Eukaliptus izdrži našu klimu, bumo vidli...
Spiralna će bit mix povrtnjaka i začina pa će i to pokazati svoje, a fala Bogu mjesta za eksperimente ima :) |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Sad si se naradio i nadoknadio svo ono spavanje!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Samo sam malo navratila,a ono novih gredica,jako mi se sviđa tvoj bregek,a o indijanskoj gredici da i ne govorim,
mislim da ćemo svi morati imati takvu gredicu,da možemo plesati oko nje i čekati kišu.
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
nije me bilo vec dugooo u tvom vrtu kad ono toliko prekrasnih noviteta al moram priznat ona indijanska gredica bas mi je in
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Od kad me nije bilo u tvojem vrtu, svakakvih noviteta; spirale, indijanski krug, eukaliptus i ko zna kaj jos. Samo jos Djurdja fali, a mozda je vec i dosla.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Hvala svima na posjeti, a evo još par noviteta...
Ovo je nekoliko poklona dragih forumaša za rođendan i ovim putem zahvaljujem na njima :) Ovo je jedna od trajnica nedavno kupljnih u jednom od trg. centara :) Pa jedna Heuchera iz BB vrta Nova Hortenzija Ovaj me sedum i dalje oduševljava svojom bojom. Mislio sam da ga je samo zima pofurila, ali on i dalje izbija u ovoj brončanoj boji. Nisam siguran kaj ga je to vudrilo, ali trebao je bit od iste fele ko i ovaj do njega :) Povrtnjak sad već poprima svoj konačni oblik i ide prema onom što se od njega i očekuje Povrtnjak iz drugog kuta... Ove sam godine odlučio poigrati se vrtom pa gredice neće biti uniformirane nego svaka kak joj se štelo... Jedna grupna za kraj. Tko bi rekao da je ovdje svega par sati prije slikanja bilo 2 cm snijega :) Eto toliko od mene za sada. Ima tu još svašta novo, ali jednostavno još nije za slikanje pa je recimo u vrtu od petka novi Jorgovan, dvije Dojcije, jedna nova ruža, nekoliko travica iz BB vrta i štogod drugo. Vjernim pratiteljima zbivanja objavljujem da je Đurđa došla i da svako jutro dolazi pogledat u kojem je stanju jezerce. Punoglavci su se izlegli, ali su još pre maleni da bi se njima pogostila pa će vjerojatno dolaziti češće da provjeri jel ima barem za cijeli obrok :). LP, Ž |
|
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Daj malo poslikni opet Đurđu ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Malo neobične gredice,možda će povrće ljepše rasti,a noviteti su super.
A ja sam se pitala da li se tvoja Đurđa vratila,kod mene ih još nema,bar ih ja nisam vidjela.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 83> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |