Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj medvjeđi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj medvjeđi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6667686970 83>
Korisnik
Poruka
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2012 u 13:29
Zaista si se naradio, u tvojem vrtu mnogo lijepih noviteta, malo sam ti ljubomorna za bambus, ali, samo malo...
Indijanska energetska gredica! Iako nisam pobornik te filozofije, lijepo izgleda, sviđa mi se taj oblik, kao četiri oka, koja te prate u svakom trenutku. Imam jedan gorski kristal, nije velik, ne znam jel ti to bitno, mogu ti ponuditi, ako želiš.
lijepi pozdravSmile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2012 u 17:21
Naravno Sarice, rado ću ga udomiti ako ti nije potreban. Bumo razgovarali na sljedećoj kavi više o ovoj temi :)
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2012 u 17:30
Oooo, ti se probudio iz hibernacije otprilike kad i ja! LOL
Lijepo si si složio indijansku gredicu, baš mi se sviđa. I ja bih nešto slično, al sam prelijena.
Jel došla Đurđa?
La donna per piccola che sia

vince il diavolo in furberia

Ivanić grad
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2012 u 17:32
hehehe treba se malo pokrenut (pravi se javio ;))
Đurđe još nema, ali čekaju je punoglavci koji će se uskoro vjerojatno izleći u jezercu, a samo zbog nje ga nisam čistio tak da ima kaj jesti kad se vrati...
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2012 u 21:51

Indijanska gredica ti baš neobično izgleda, to prvi puta vidim.
Drago mi je da si dobro !
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2012 u 22:30
indijanska  energetska  gredica ti je fenomenalna ,onaj panj ce biti savrsen kad ga okruze trajnice i ruza 
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2012 u 04:30

Stari panjevi i kamenje su mi prekrasni ukrasi u svakom vrtu, jedva čekam da se ovaj tvoj okiti! Smile

Time is something you can never get back..
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2012 u 20:21
Evo mene opet s malo noviteta...
Dakle, ovaj je vikend bila akcija nutra/van tak da sam jučer preuredio špajzu, a danas se delalo po vani :)

Evo jednog od noviteta - spiralna gredica/povrtnjak

Indijanski krug je dobio novi kamen i nove boje

Kineski huimak dobio je svoje prve stanare

Dvorište je dobilo novi ružičnjak i zmalčirane su neke biljke koje su posađene unazad par tjedana

S prednje strane kuće sam pokušao srediti ovaj dio koji se odnosi na vodovodne šahtove pa nek i to na nekaj liči

U petak je vrt obogaćen još jednim novim stanarom i eto konačno Eukaliptusa u mojem vrtu

I to bi bilo to od mene za ovaj vikend. Idem sad malo odmarat :)
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2012 u 20:34
e ti si se baš naradio i vidi se,biće zanimljivo pratit tvoje azijske  gredice,a biljkica si zaista nabavio i posadio svih vrsta,biće to raznovrstan vrt
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2012 u 23:38
Medo, misliš da bu eukaliptus izdržal naše zime?
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2012 u 12:00
zgodno medek Smile
spiralna gredica će ti služiti za začinsko bilje?
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2012 u 20:58
Vele knjige da Eukaliptus izdrži našu klimu, bumo vidli...
Spiralna će bit mix povrtnjaka i začina pa će i to pokazati svoje, a fala Bogu mjesta za eksperimente ima :)
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2012 u 21:11
Clapza nove ideje!
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2012 u 07:51
Sad si se naradio i nadoknadio svo ono spavanje!
Time is something you can never get back..
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2012 u 08:02
Samo sam malo navratila,a ono novih gredica,jako mi se sviđa tvoj bregek,a o indijanskoj gredici da i ne govorim,
mislim da ćemo svi morati imati takvu gredicu,da možemo plesati oko nje i čekati kišu.smile120Ideja ti je !
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2012 u 12:29
nije me bilo vec dugooo u tvom vrtu kad ono toliko prekrasnih noviteta al moram priznat ona indijanska gredica bas mi je insmile141
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2012 u 00:22
Od kad me nije bilo u tvojem vrtu, svakakvih noviteta; spirale, indijanski krug, eukaliptus i ko zna kaj jos. Samo jos Djurdja fali, a mozda je vec i dosla.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2012 u 18:34
Hvala svima na posjeti, a evo još par noviteta...
Ovo je nekoliko poklona dragih forumaša za rođendan i ovim putem zahvaljujem na njima :)

Ovo je jedna od trajnica nedavno kupljnih u jednom od trg. centara :)

Pa jedna Heuchera iz BB vrta

Nova Hortenzija

Ovaj me sedum i dalje oduševljava svojom bojom. Mislio sam da ga je samo zima pofurila, ali on i dalje izbija u ovoj brončanoj boji. Nisam siguran kaj ga je to vudrilo, ali trebao je bit od iste fele ko i ovaj do njega :)

Povrtnjak sad već poprima svoj konačni oblik i ide prema onom što se od njega i očekuje

Povrtnjak iz drugog kuta... Ove sam godine odlučio poigrati se vrtom pa gredice neće biti uniformirane nego svaka kak joj se štelo...

Jedna grupna za kraj. Tko bi rekao da je ovdje svega par sati prije slikanja bilo 2 cm snijega :)

Eto toliko od mene za sada. Ima tu još svašta novo, ali jednostavno još nije za slikanje pa je recimo u vrtu od petka novi Jorgovan, dvije Dojcije, jedna nova ruža, nekoliko travica iz BB vrta i štogod drugo.
Vjernim pratiteljima zbivanja objavljujem da je Đurđa došla i da svako jutro dolazi pogledat u kojem je stanju jezerce. Punoglavci su se izlegli, ali su još pre maleni da bi se njima pogostila pa će vjerojatno dolaziti češće da provjeri jel ima barem za cijeli obrok :).
LP,
Ž
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2012 u 19:45

Daj malo poslikni opet Đurđu  smile143.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2012 u 20:18
Malo neobične gredice,možda će povrće ljepše rasti,a noviteti su super.
A ja sam se pitala da li se tvoja Đurđa vratila,kod mene ih još nema,bar ih ja nisam vidjela.
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6667686970 83>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.