moje dvorište i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 86> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I kamo bi ja njih onda sad trebala spremiti s obzirom da podrum nemam ?.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
i evo me u šetnji kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Heeej draga, Hvala ti što si svratila ovdje ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
nema problema što su kratke ostavi stapke na jedno pet do deset centimetara -tako su i moje bile,bolje im je da ih posadiš bez cvijeta da ti ne crpe korjen ili ostavi neke sa cvijetom a neke odreži ja sam svoje podjelila i sada su lijepi grmići ,
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti puno draga ! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Bas ti je opaka tikva!
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Sad cu ja svoju izbusit pa da padnes od straha!Nemam tikvu nego narancu..poanta je ista i onu sredinu popapas
|
|
![]() |
|
Sigurno si se prestrasila moje bundevice-narancice..
![]() |
|
![]() |
|
Nisam, čekam da vidim tu strašnu facu...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
jao opet
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() |
|
Hvala draga! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lijepe si krizanteme kupila, vjerujem da će ti uspjevati u vrtu, ne vidim zašto nebi.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Heeeej draga moja !
|
![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Meni se jedna tamno-roze hrizantema,koju sam prošle jeseni kupila,u proleće dugo nije pojavila...čekala ja,čekala i ništa.Onda sam rešila da vidim šta se desilo,razgrnula zemlju i našla koren maltene skroz truo.Ko zna šta je tu krenulo po zlu
![]() ![]() ![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Betilly moja, tko bi to mogao znati, koji faktor je kriv za to...Eno ja sam svoje neke stare izgleda dobrano sredila i orezala, vjerojatno i više nego sam trebala, pa od ogrmonih grmova, sad imam samo nekoliko sadnica, grozna sam kad sam ih uopće išla dirati ! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Kada se već šuljam,pa da te i pohvalim!
Vrijednice moja ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |