Klematis - Clematis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 136> |
Korisnik | |
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Izvještaj iz baumaxa je porazan. Kao prvo puni su ušiju tako da mi je odmah sve prisjelo.
Clematisi razbacani, ugruvani, bez pupova. Na jednom etiketa snow queen a ono cvjeta miss bateman. Na drugom cvate multie blue a piše jackmanii. Na trećem piše multie blue a cvate the president. To su bili jedini cvjetovi i krivi, uz tu i tamo koji pravi miss bateman. Etikete se sam zapiknu uz rub tegle, znači tko zna ko ih je uopće stavljao. 20 vrsta clematisa a samo tih par cvate. loše loše. |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
Ja sam na dobrom putu, procvijetao Hagley Hybrid i takav jest, zasada nemam krivih, još čekam preostala tri pa da vidimo...
|
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Ovako ide sa krivima: ja posadim lila i plavi jedan do drugoga a procvjetaju dva bijela:
![]() |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
margaret hunt
![]() The president koji je nakon rezanja do zemlje prije mjesec dana ipak stidljivo cvjetao ![]() Ville de lyon ![]() Pink Fantasy je poludio skroz ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Baš su lijepi
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
nemam pojma koji bi ovo bio, ovaj gornji kao da je dupli
![]() |
|
![]() |
|
Meni liči na the president i njegove kultivare.
Idemo danas na put, a u ponedeljak vam pokažem slike svog najdražeg u punom cvatu, ako bude lijepo vrijeme. |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
[QUOTE=Gricka]
Ovako ide sa krivima: ja posadim lila i plavi jedan do drugoga a procvjetaju dva bijela:
![]() Da sam bliže iskopala bih ga noću a u sandučiću ostavila kuvertu ![]() ![]() ![]() Prelijepi su, ne mogu dočekati svoje, mada ako je suditi po W. Nike već sljedeće godine ču biti u njihovom rascvijetanom i bujnom carstvu... |
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
The President
![]() |
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
Hagley hybrid
![]() |
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
Warszawska Nike
![]() |
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
cvjećarka12 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 44 |
na etiketi moga kupljenog prije nekih mjesec dana piše duchess of albani, za sada raste odlično. mogu li oćekivat cvijet ove godine, i ima li ko kakvu slikicu takvog
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ne znam kako mu je ime, ali mi je divan!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Divni su D.i.n.a. Anaida to ti je gladys picard, kao onaj dolje moj. Prelijep je.
![]() |
|
![]() |
|
Taj tvoj Cvjećarka12 je grupa 3, trebao bi cvjetati od lipnja do rujna, možda ove godine malo poslije ali cvjetat će sigurno. Želim ti lijepe cvjetove.
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Koliko sam vidjela na net-u trebali bi biti lijepi cvijetići, nešto kao zvončići.
Vidjet ćemo tvoje.
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Ovog sam danas nabavila, o njem neznam ništa osim da je 3 skupina i da se zove Angelique. I da ima prekrasnu nebesko plavu boju!
Hvala Gricka, nadam se jednog dana da ću imati sličnu zbirku...
![]() ![]() |
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
Zovu ga i blue angel
![]() |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Ljepota Božja |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 136> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |