DECOUPAGE |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 86> |
Korisnik | |
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
očaravajuća ti je kutijica i sve ostalo su ti već rekli. ja ću samo sliniti malo nad njom pa idem dalje...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Da to i mene zanima jer mi se čini da je tako i mogu ti reći da izgleda fantastično. Prekrasna, nježna kutija. Gdje si našla tako male perlice? I još jedno pitanje da li si čipku špricala sprejom ili kistom
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
da, perlice sam stavljala čim sam namazala 3d
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Moja kćer i ja tu i tamo se nekad upustimo u izradu nakita, pa tako ostane svakakvih perlica, ali imaš u hobby dućanima raznoraznih sitnih perlica u svim bojama
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Kami, ovo ti je odlična ideja! Pofarbat ću ih u srebrno, bit će puno bolje!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
nježno i jako elegantno
![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
andjelka, nemoj cistiti fleke, vec patiniraj jos dodatno. upravo prezlatna kopca je jedina "ruzna" i "umjetna" stvarna kutijici. bez nje tj sa postaranom kopcom izgledala bi kao da je izvucena iz neke stare skrinje. sigurna sam da ovdje na forumu ima bar jedan post u kojem je objasnjeno patiniranje. sve kopcice na svojim kutijama prije ostavljah kakve su bile, onda otkrih patine i od tada su i kopcice postarane ako je kutija trebala ostaviti dojam proslih vremena, a pod tim ne mislim samo na shabby tehniku. no sve je stvar ukusa ;)
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Svi radovi su predivni ali ova kutijica sa ružama i perlicama me je stvarno očarala.
![]() |
|
![]() |
|
Ninochka, još nisam radila sa patinom pa ne znam kako bi mi to uspjelo, možda uzmem neku kutijicu kojoj baš niam zadovoljna pa prvo probam
Danci-ka, hvala!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
kutijca je preslatka!Oduševljava me taj rad sa čipkom,htjela bih probati ali ne mogu nači objašnjenje rada,možeš li mi malo pojasniti ,neću te kopirati ali bilo bi zgodno ubaciti hegdje motiv čipke!
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ajooooj, ova kutijica je kao nestvarna... Tako nježna i romantična, doista savršena... Divni detalji... Ahhhh...
![]() |
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
![]() |
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
svi su radovi super ali ova kutijica
zašto se ja nisam tog sjetila prije za bratovu svadbu prije 1 i pol godinu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavica, Izzy, Linaaa,
![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijica je savršena,njezna,romantična.....
![]() |
|
![]() |
|
Rose,
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
divne kutije,bravo andjelka.
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Predivne kutije...Bravo
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |