natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 109> |
Korisnik | |
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
korištenje 2 k sottile.... a gelje korišten svuda gdje je boja...dakle, na cijeloj kutijici...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Kutija je stvarno prekrasna...
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Cvjetni komplet prekrasan, a kutijica je meni mrak mrakova sva je starinska, ma prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
danci, dorina...hvala
|
|
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Ne znam kako mi je ovo uspjelo promaknuti a svakodnevno gledam radove,ovo je predivno,kutijica je prelijepa i iz vana i iznutra!
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
nato odlicno ti je uspio starinski izgled na kutijici,i unutrasnjost je super,ovako na slici se ne vidi ono s cim ti nisi zadovoljna.uglavnom,jedna prepreljepa kutijica
![]() |
|
![]() |
|
eto mene sa još jednim setom... potpuno drugačijim do sada...
nije još polakiran, ali nisam izdržala a da se nepohvalim sa njime... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
prekrasan komplet!!
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Jako lijepo i veoma nježno, pravi damski kompletić!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Majstorice od saleta i ostalih stvari ovo je čarobno,melem za naše oči!
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Ovo zaista izgleda predobro, što više reći....
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
šta reći .....i ja bi rado imala ovaj komplet
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
prekrasan kompet! Nježan, romantičan, 2k super, sve u svemu čista petica!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Prekrasno i romantično i divno....ružeee
![]() |
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
što da kažem nago predivno....
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Stvarno si majstorica od kompleta
![]() ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
prekrasan komplet!
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Divno, ali ti i ne znaš drugačije.
|
|
![]() |
|
hvala vam drage moje...
znam da je do uskrsa još dosta vremena, ali ja ne mogu odoljeti,a da vam ne pokažem svoje reklamne primjerke pisanica...naime, imam onaj isti krug "mušterija" od božića, pa očekujuneki aortimančić i za uskrs... dakle, nešto sam skemijala, pa da im ponudim i vidim što bi im se svidjelo... moram još poraditi na ambalaži.. za sada...pisanice... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |