Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 120> |
Korisnik | ||
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ovaj put su me šeboji iznenadili...lani je bil, onak, žuto narančasti, a sad uz takve, imam i crveno smeđe...hvala majci prirodi! ..onaj starčić- krumpirko ne daje još znakove života, al ima dva mala-mala, tek iz inkubatora , na tavanu, oni su super, čak je jedan imal već cvjetić! |
||
Varaždin, stari moj grad!
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Lijepo mi je prošetati se kod tebe, napasem oči, i vidim prekrasnog cvijeća !! A usput ostavim Lovreku ![]() Moram ti reči, ![]() |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
|
Fala free na pusi,al kad bi znala kak on ne voli pusanje....
A sad mojih par vanjskih, dragih dotepenca: mali kaktus, pogleč me... ![]() mysti...jesam mali, al mislim na tebe... ![]() ...kontesa... ![]() ![]() bigi... ![]() ...jagoda... ![]() ...riječka ekipo. ![]() ...moja stara susjeda....starinski vrtni asparagus... ![]() ...za jedan krug i previše..hvala vam dragi ljudi! |
||
|
||
![]() |
||
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
|
vratila se ja kod tebe da vidim za hibiskus..i moj je iz kauflanda,lijep je ,al me cudi da ne otvara cvijet ,nego mu pupoljak otpadne...jeli se i tebi to desava. |
||
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Ja sam negdje kasno u ljeto kupila hibiskus u Kau.....,dugo mu je trebao da se navikne na moju klimu,ali od onda cvate cijelu zimu.Dakle,samo malo strpljenja.
![]() |
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
|
Sve rascvjetano,posebno mi se sviđa kamenjar a i mali cvjetek u plavom,ako dobro vidim pomaže u zaljevanju.
![]() |
||
![]() |
||
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
![]() Danas je takav dan,a kako ti?Tvoj plavi cvijetić već je veliki dečko
![]() |
||
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
||
![]() |
||
|
Evo me, i ja danas šetam našim-vašim vrtekima, divim se proljetnoj ljepoti i našoj ljubavi prema cvijeću i ostalim biljkama...
Prošetala sam, maločas i svojim, vani...i eksperimentirala s fotićem... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
A kad sam vidjela iz daljine nekaj ljubičasto s šebojima, mislila sam da se "stvoril" u mome vrtu ljub. šeboj---a to je mala lunaria...i ona je lijepa, ali...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
malo bijelo...
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
...opet malo igre...
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Jako dobar fotić
![]() |
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
|
...lantana za 5...kn
![]() i još neki noviteti s placa.. runolist... ![]() bijelo srčeko... ![]() rozo srčeko... ![]() |
||
|
||
![]() |
||
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
|
ovo super zgleda
![]() |
||
cvijet za cvijet=buket
|
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
zaboravila sam šta sam smislila za napisat kod tebe, jer me Čupi odvuko od kompa
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
...a sad...moja mala čuda...od puno reznica kaj sam lani u ranu jesen reckala i probala upelcati, moram reći da se primil lijepi bro
![]() No, imam jedan problem...za većinu nemam danas pojma kaj je ![]() ...ovo bi mogla biti vaigela, a možda i ne...koje boje bi bila? nemam pojma...znat ćemo jednog dana! 1. ![]() ...ovo je šarenolisna vaigela..mislim roza... 2. ![]() ...ovo bi trebal biti neki....trn, sa narančastim bobicama... 3. ![]() ...bijela hortezija... 4. ![]() ...forzicija... 5. ![]() ...malo drugačiji bršljan.. 6. ![]() ...nešto... 7. ![]() ...za ovo sam najsretnija...magnolijice potjerale i listiće...mislite da se primila?...pa zar bi grančica od 10-tak cm imala još toliko snage od rane jeseni da se nije ukorijenila??? 8. ![]() ...i još jedna... 9. ![]() ...opet nešto... 10. ![]() ...i opet nešto...malo mutno, al...još me ne sluša fotić... ![]() 11. ![]() ....???? 12. ![]() ...budleja... 13. ![]() ...božikovine? 14. ![]() ...bijela petoprsta... 15... ![]() ...zimski jasmin žuti...u društvu tratinčice... 16. ![]() ima još ponešto, al su mi slike ispale premutne...drugi put! Molim vas ak prepoznate koju biljčicu da mi ju identificirate...HVALA! |
||
|
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
krasno
![]() |
||
![]() |
||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
|
vau puno si ti toga popikala, i super se drži a još kad ti naraste...
jesi krenula u izradu hypertufa? |
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
Nije ti baš tako važan fotić,važan ti je objekt!
A ti imaš tako ljepih izdanaka,(objekta)da je milima gledati to buđenje prirode ![]() ![]() Ali slikice su ![]() poklanjam ti 2000-post!
|
||
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |