Zvončike - Campanula |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 11> |
Korisnik | |
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
toj u pitaru neće ništa smetati što nije u vrtu, i moje niske su u posudama, lako se zagube i nestanu u vrtu kad su malene i sve ih preraste grandiflora? ne znam na koju točno misliš |
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
sorry natalija, krivo sam napisala. Glomerata je
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
napokon sam i ja našla glomeratu i to plavu
![]() presadila sam je u vrt, nadam se da će se priviknuti i preživjeti tegla je bila krcata korjenja, jedva sam ga uspjela malo otpetljati |
|
![]() |
|
natalija baš mi je drago! Jučer sam bila u gornjem vrtu i malo linjala okolo, promašla sam plavu u prirodi. Šta misliš bili je mogla prebacit u pitar, bili mi opstala?
|
|
![]() |
|
ako je dobro izvadiš - sa što manje rastresanja zemlje i korjenja, pa pripaziš u početku, zašto ne
dok ne probaš, ne znaš ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
bez brige presađuj campanula glomerata je kao korov brzo i invazivno se širi treba je ograničavati...
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Baka Bea imate li vi ovu Campanulu medium, sadnicu, nebih sjeme? Jako mi je lijepa, dobila sam buketić plave i bijele pa čitajući vidim da vi pišete... Slika je od mimar ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
ja nedavno kupila plavu u plodinama za 44 kn....a prije dva dana (isto u plodinama) na sniženju za 24kn......sad vidim da ste ih vi kupovali po 9,99kn
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Milice, ti si sigurno svoje sijala kako voliš sijati..
![]() Krasne su ti!
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
glomerate sam stavila u vrt koji zalijem otprilike svaki 3. dan, možda 4., ali pokunje se već drugi dan
čini mi se da njima baš ne paše jako sunce, crvena zemlja i manje vlage jesam li u pravu? bojim se da ću ih morati izvaditi i staviti u teglu pa u hladovinu ljeti... spaliti će ih sunce |
|
![]() |
|
milice divan ti je marijin zvončić
![]() jesenas sam bila dobila 2 klijanca i upravo cvjetaju, stvarno su prekrasni ja sam ih 2 puta sijala, ali bezuspjšno rasiju li se one same pa dogodine niknu ili treba paziti na sjeme? |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Ja sam ih prvi puta sijala prije nekih šest- sedam godina i od tada ih uvijek imam u vrtu.Mislim da se mogu i sami zasijati (imaju dosta čvrstu i bodljikavu sjemenu čahuru), ali ja im ipak malo pomognem.Sjeme doslovno samo razbacam po vrtu. Cvijetaju dva-tri puta u tijeku sezone, mada je prva cvatnja daleko najbujnija.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Glomerata kod mene
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
EN, natalija, Free, mimar, milice7, Anaida,
predivne su vam zvončike ![]() Kako sam "korijenkicu" lagano zabola u zemlju, čini mi se da pomalo napreduje (ili ih papaju puževi). ![]() Nisam izdržala pa sam jednu kupila. Malo će mi krasiti balkon, pa ću je presaditi u vrt, negdje između kamenja. (Vidim da i vama krase vrtove.) Valda neću pogriješiti. ![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |