Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - skitnica uređuje cvjetnjak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

skitnica uređuje cvjetnjak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 19>
Korisnik
Poruka
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1556
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2008 u 16:53
Originalno poslano od člana gioiaa gioiaa napisao:

gde ces posaditi koraljne zvoncice?U polusjenu ili?I ja sam kupila jedan i jos cekam da ga posadim [IMG]smileys/smiley1.gif" align="middle" />

imam jedan stari truli panj kojeg več pola nema.e u njega i oko njega.ima sunca do oko 2 sata popodne.
mi smo djeca cvijeća
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2008 u 16:57
Originalno poslano od člana cvetlin cvetlin napisao:

ma super,

sve je već sad lijepo a kad to u proljeće krene...a ono da te žena ne razumije tak ni mene MM ..a jesi luda .. al meni su djeca već velika pa ih zaposlim.  mislim da ću ti maznut ideju za jezerce pa ću te zagnjavit za detalje al to kad dođe vrijeme....e i kolko sam skužila da si iz Zg a di si nabavio ono krasno kamenje?

ja sam prije dosta radio po terenu,tako da sam kad sam išao kući,a obično sam išao službenim kombijem,natrpao bih ga kamenjem.najviše ga ima iz Istre kad sam radio u Kanfanaru kraj Rovinja.ali ima ga i iz Šibenika,Zadra, Paga i drugih mjesta
mi smo djeca cvijeća
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2008 u 17:17
to ce super izgledati
Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2008 u 19:14
danas sam se čak i naradio ali badava nikako da završim jezerce.posadio sam neke ljiljane i visibabe.pa sad neka rastu.
mi smo djeca cvijeća
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2008 u 20:08
E pa dok procvatu visibabe - možda bude i jezerce gotovo. -
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2008 u 22:44
Jesi li zaštitio ljiljane od voluharica?....da nebu nismo znali....baš sam na mukama radi njihWacko
Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2008 u 18:46
nisam i ovu godinu ču pustiti ovako da vidim što če se desiti.
mi smo djeca cvijeća
Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2008 u 16:56
eh danas sam se naradio,stavio sam u zamlju još tri koraljne zvonćice koje su ostale od prošli put.prije toga malo poboljšao zemlju.dosta lišča je opalo pa sam ga morao pokupiti,i onda skužio da bi bilo vrijeme da napravim kompostanu.pa sam i to napravio.naravno nakon dosta vremena morao sam zaliti i biljke koje su u kući.i tako malo po malo dan prođe.
mi smo djeca cvijeća
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2008 u 18:22
Skitnice ni za tebe nikad nema odmora (osim kad skitaš, jer onda skitaš, a to te očito ne umara - već suprotno - pa makar na svojoj skitnji i cjeli dan radio.
RIJEKA

Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2008 u 10:23
Nema novih fotografija jezerca?!? Super izgleda na ranijim fotografijama. Ne mogu dočekat da vidim nastavak.

Pratim stalno tvoju temu, pošto se i sam patim sa izradom "jezerca". Naravno opet mi se otelo kontroli pa jezerce ispalo duboko 1m, 4m širine, a cca 9m duljine. I još nisam zadovoljan dimenzijama Confused. Jedino nemam mogućnosti da ga izradim kvalitetno kao ti. Moje će bit obično, s onom PVC folijom za jezerca. Sad sam stao s radovima jer sam istegao neke tetive na rukama i na preponama pa zbog bolova izbjegavam i hodanje. Koliko vidim, očito izrada jezerca ne može proći bez ozljedaLOL.

Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2008 u 18:31
tko radi taj i griješi,tako ti je to.sad sam malo stao sa izradom jezerca jer valja pospremiti biljke na zimsko spavanje.ima i drugih važnih jesenskih radova u vrtu,a jezerce kad stignem.eto kad ozdraviš idemo dalje u nove pobjede.
mi smo djeca cvijeća
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2008 u 20:36
Skitnice, opet skitaš, a cvjetnjak, jezerce - ništa se ne radi.
RIJEKA

Na vrh
Felix View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felix Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2008 u 14:31
jedva čekam proljeće da vidim kak će jezerce i okolica procvjetati
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2008 u 15:01
Skitnice, ovo stvarno nije u redu, pa gdje si čovječe?
RIJEKA

Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2009 u 18:29
evo probudio se ja iz zimskog sna.sad možemo dalje.posla ima ko u priči.
mi smo djeca cvijeća
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 10:22
Hvala na sadnicama smokve! smile213Stigle su danas!
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2009 u 17:47
hajde hajde hoćemo još slika baš je bilo super gledati slike tvog postepenog rada
Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2009 u 18:37
bit če slika samo da se ovo vrijeme malo smiri pa da grane sunce.
mi smo djeca cvijeća
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2009 u 20:24
to je ljep vrt sad kad na proljeće sve stane cvjetati.... bit ce jos ljepsismile162
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2009 u 09:14
Skitnice ti se kao i ja zahuktavaš i "brusiš nokte" za proljetne radove. Sad kad nas počneš bombardirati novostima....
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 19>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.