skitnica uređuje cvjetnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 19> |
Korisnik | |
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
imam jedan stari truli panj kojeg več pola nema.e u njega i oko njega.ima sunca do oko 2 sata popodne. |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
ja sam prije dosta radio po terenu,tako da sam kad sam išao kući,a obično sam išao službenim kombijem,natrpao bih ga kamenjem.najviše ga ima iz Istre kad sam radio u Kanfanaru kraj Rovinja.ali ima ga i iz Šibenika,Zadra, Paga i drugih mjesta |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
to ce super izgledati
![]() |
|
![]() |
|
danas sam se čak i naradio ali badava nikako da završim jezerce.posadio sam neke ljiljane i visibabe.pa sad neka rastu.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
E pa dok procvatu visibabe - možda bude i jezerce gotovo. -
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Jesi li zaštitio ljiljane od voluharica?....da nebu nismo znali....baš sam na mukama radi njih
![]() |
|
![]() |
|
nisam i ovu godinu ču pustiti ovako da vidim što če se desiti.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
eh danas sam se naradio,stavio sam u zamlju još tri koraljne zvonćice koje su ostale od prošli put.prije toga malo poboljšao zemlju.dosta lišča je opalo pa sam ga morao pokupiti,i onda skužio da bi bilo vrijeme da napravim kompostanu.pa sam i to napravio.naravno nakon dosta vremena morao sam zaliti i biljke koje su u kući.i tako malo po malo dan prođe.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Skitnice ni za tebe nikad nema odmora (osim kad skitaš, jer onda skitaš, a to te očito ne umara - već suprotno - pa makar na svojoj skitnji i cjeli dan radio.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Nema novih fotografija jezerca?!? Super izgleda na ranijim fotografijama. Ne mogu dočekat da vidim nastavak.
Pratim stalno tvoju temu, pošto se i sam patim sa izradom "jezerca". Naravno opet mi se otelo kontroli pa jezerce ispalo duboko 1m, 4m širine, a cca 9m duljine. I još nisam zadovoljan dimenzijama
![]() ![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
tko radi taj i griješi,tako ti je to.sad sam malo stao sa izradom jezerca jer valja pospremiti biljke na zimsko spavanje.ima i drugih važnih jesenskih radova u vrtu,a jezerce kad stignem.eto kad ozdraviš idemo dalje u nove pobjede.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Skitnice, opet skitaš, a cvjetnjak, jezerce - ništa se ne radi.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Felix ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 296 |
jedva čekam proljeće da vidim kak će jezerce i okolica procvjetati
|
|
![]() |
|
Skitnice, ovo stvarno nije u redu, pa gdje si čovječe?
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
evo probudio se ja iz zimskog sna.sad možemo dalje.posla ima ko u priči.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala na sadnicama smokve!
![]() |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
hajde hajde hoćemo još slika baš je bilo super gledati slike tvog postepenog rada
|
|
![]() |
|
bit če slika samo da se ovo vrijeme malo smiri pa da grane sunce.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
to je ljep vrt sad kad na proljeće sve stane cvjetati.... bit ce jos ljepsi
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Skitnice ti se kao i ja zahuktavaš i "brusiš nokte" za proljetne radove. Sad kad nas počneš bombardirati novostima....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |