Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 272> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Želim vam dobru zabavu,a mladencima život pun ljubavi.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Prekrasno je sve pripremljeno za taj divni dan. Nama je baš jučer bila godišnjica braka, pa smo se dobro nasmijali prisjećajući se naših početaka i svadbe. kako smo samo blesavi i zeleni bili.
Želim vam da se divno zabavite i što je još važnije da mladenci žive dugo i sretno u ljubavi svaki dan zajedničkog života. ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Ajmeeee draga, ovo je atmosfera za pamćenje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Bromi, mali kaktus, Mari, Lantana, kamenjar - baš uživam. Do sada ide sve po planu, čak i za vas nađem vremena. Nekako osjećam da su mi sve kockice posložene kad zadovoljstvo podijelim s vama. Danas je počelo kićenje crkve. Male, na osami, nepravedno zaboravljene. Ljudi moji, da samo znate kakvo je zadovoljstvo takav objekt obući u svećarsko odijelo: ![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
predivni kolaci ,a sad vidim i tebe,gazdaricu onog mog ljepotana ...tvojoj djeci zelim da se vole cijeli zivot kao na dan svadbe
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasne dekoracije i kolači, doista si se potrudila.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
mmmm.. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Jedan takav događaj sam prošla,drugi me čeka ovu jesen,lijepo si sve složila i vjerujem da ćeš uživati
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Vjerujem da će biti baš onako kako si poželjela
![]() ova slika me isto tako podsječa na fine domače kolače ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Zetova sestra i ja pred početak veeelikog spremanja. Objedinavanje je počelo ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala glikice.
Bromi, samo neka baš u svemu kaskam godinu dana za tobom tko sretniji od mene ![]() Anaidice, hvala ti u njihovo ime
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Nek im je blagoslovljeno!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Sve je predvno i spremno to je predivan osječaj odmah se prisjetim sebe prije godinu dana bez stresa i sa velikim uživanjem, a to želim i tebi od srca
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
kako je ovo superrrrrrrr.....
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Jest da je trajalo, ali je sve rađeno sa neizmjerno puno ljubavi. Jedan manji dio: |
|
|
|
![]() |
|
Belica, svesa, mari, gio ![]() Proljeće, kod krumpirka jednostavno ne smiješ misliti na cvjetanje "več sutra". Ja moje nemilosrdno svaki dan obiđem i prikratim vrhove. Veće grane skratim na pola. tako su bujni i kasnije imaju puno mladih grana - cvatu samo na mladim granama. Što ih je više to je plavetnilo veće. Otok, je, jučer se uređivao vrt, danas je bio dan za nas, a sutra se kreće sa objedinjavanjem svega učinjenoga!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hoya, je li sve spremno?
![]() |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga Hoya, nisam ti dugo bila u posjeti, ali je zato moje oduševljenje tvojim lijepim šarenilom utoliko veće! Sve mi je lijepo, ruže malo više od svega ostalog
![]() Pusaaa
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Drago mi je da ti se ispunila zelja
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |