Moja mala radionica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 11> |
Korisnik | |||
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Obzirom da sam ja iz Varaždina to sam tu i kupila, ali sam sigurna da postoji i u Zg http://www.poljocentar.hr/kontakt.htm evo link na njihove stranice i tu je adresar po gradovima.
Što se cijena tiče violinu sam plačala 13,50 kn + čep oko 2,5 mislim, a srca 7,90 kn + čep 2,5. Čini mi se da to i nije previše obzirom na oblik
![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
||
a di to dođe? i kulike nofci to košta?
![]() |
|||
![]() |
|||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||
ruka ruku mije
![]() |
|||
![]() |
|||
nadalivz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 124 |
||
Flaše u obliku violine i srca nabavljam za sada u Poljocentru
|
|||
![]() |
|||
||
Ali ću možda ja trebati tvoju pomoć tu i tamo, a ja se ne zezam...
![]() |
|||
![]() |
|||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
||
Sve ti je prelijepo, a ovaj tanjurić me je baš oduševio
![]() |
|||
![]() |
|||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
||
nadali, meni se najviše sviđaju onaj tanjur sa ružama i onaj set crvenih ruža...di nabavljaš te flaše? baš su super
![]() |
|||
![]() |
|||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||
ma hvala ti puno, zezam se...
|
|||
![]() |
|||
||
SunceRi nema problema ako mogu pomoći tu sam.
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Sve ti je ženice za čistu peticu, ali bih i ja izdvojila krem - zlatni tanjurić...stvarno je predivan...daješ li poduke slučajno??? pribilježi me
![]() |
|||
![]() |
|||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
||
boca je mrak, a sve ostalo o ho ho
![]() |
|||
![]() |
|||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
||
Mali tanjurić sa sitnim cvijećem je tako nježan, prozračan, ma prava si umjetnica!
|
|||
![]() |
|||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
||
ovaj krem zlatni tanjur na slici prije boce je stvarno fantastičan, a za bocu sam bez riječ....stvarno jako lijepo radiš...
|
|||
![]() |
|||
||
hvala monna-1 na komentaru,i ovom fantastičnom
![]() genijalan je
|
|||
![]() |
|||
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
||
Vauuu...puno lijepih stvari, najviše mi se sviđa pladanj s tulipanima i opet boca, prekrasno je!
![]() |
|||
![]() |
|||
||
hvala. baš sam zapela za pitoricco, sve što je bez njega sad mi je nekako prazno |
|||
![]() |
|||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
||
Fantastični su ti radovi, i pjati boca, pitorico, sve suuuuuuuuuuper.
![]() |
|||
![]() |
|||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
||
Ovo je rad pravog majstora! Svaka čast!
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Hvala na komentarima. Trudim se i dalje
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |