Dendrobium |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 17> |
Korisnik | |
Gordana102 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 06 Studeni 2010 Lokacija: Slatina Status: Offline Bodovi: 244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovi se listovi neće izravnati , bar meni nisu. To je zbog nedostatka vode, imam i ja jedan dendrodium takav ,ali sam ga takvog i dobila.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
hvala ti zvjezdana, budem se zaputila, mozda naletim na nes povoljno
![]() |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
berry oda
![]() bebi čekaju te bebači samo reci kada da pošaljem ![]() |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
strada ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 19 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 140 |
Koliko u prosjeku treba dendrobiumu da procvjeta kad odbaci cvjetove?
Imam 6 phenelopsisa i svi mi cvjetaju..Bas fino napreduju a ovaj dendrobium neeece pa nece ![]() Stavila sam ga sad medu te druge orhidejice na prozorsku dasku pa mozda pocne tjerat novu stapku..Do sada je bio na mjestu gdje ima malo manje svjetla.. Sad je tamo jedna velika phenelopsis i cambria koja mi je nekako jako brzo9 bacila cvjetove ![]() Da li se prema cambriji ponasate isto kao i prema drugim orhidejama?? Mozda radim nesto krivo.. |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
njima treba razlika između dnevne i noćne temperature..mada meni neki cvjetaju i bez nje..pokušaj ga staviti vani preko ljeta
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Možda ću tek u svibnju biti doma
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
uf :( a niš budem ih ja posadila u teglicu pa ti pošaljem kad budeš doma ;)
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
strada ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 19 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 140 |
Probam ju stavit vani onda..TNx!! To vrijedi i za dendrobium? ![]() |
|
![]() |
|
za dendrobium ti i govorim
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
![]() novi denić..ovog već dugo škicam i napokon ga nađem na 50% u baumaxu :) |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
vaaaaaaaaauuuuuuuuu, obozavam ljubicasto cvijece.....ovo je nesto velicanstveno......jel to dendrobium nobile ili dendrobium phalenopsis??? Nikad ga nisam vidjela. Koliko si ga platila???
![]() |
|
![]() |
|
bio je 50% u baumaxu na jankomiru ima ih još samo ne na popust mislim da je puna 55 kn negdje... iskreno neznam zašto je taj bio snižen jer ja mu nisam našla nikakvu zamjerku :D
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
Ne da nema zamjerke, nego je velicanstven.
![]() |
|
![]() |
|
Zvjezdana, jel su ti se zadrzali cvjetovi na ljubicastom dendrodiumu? Kupila bi si, ali sam cula da cvjetovi ne traju dugo kao kod phalenopsisa?
|
|
![]() |
|
još uvijek suna njemu cvjetovi ako misliš na onog bordo.. i presadila sam ga sa cvjetovima :D
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Onda nije toliko osjetljiv kao sto sam ja mislila ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() Molim znalce,da me upute što dalje? ![]() što se to događa,? ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Belina draga, ovako zdrav i jedar den ti fino cvate
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Bebolina,hvala ti na savijetu,baš si sunce
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bebolina,a sad keik ima i cvijetić?
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |