Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje malo veliko carstvo
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moje malo veliko carstvo

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 11>
Korisnik
Poruka
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 21:36
Jasmina dugo te nije bilo, ali ovo što si dans pokazala je predivno, svaki cvijet je lijep na svoj način, ali mak i slakovi su nešto posebno Clap
život je more
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jasminaaa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jasminaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2009 u 11:24
Hvala vam svima smile78
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2009 u 13:14
Jasminaa, oduševljena sam!! Krumpirko, ukrasni slak (ladolež), pa dalije, pa milion bells, pa... Sve! Slike su i više nego odlične!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2009 u 15:04
Hvala na prekrasnim slikicama! Svo cvijeće ti je krasno, zdravo i bogato cvjetovima!
Izdvojila bih fuksije jer su preeeekkkrrrasne. Tako bujne!Thumbs%20Up
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2009 u 15:31
Jasmina, ovo je prekrasno - sve.
Izdvajam fuksije jer ih jako volim, a tvoje su prekrasne i mak - ovakav prvi put vidim
Na vrh
jasminaaa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jasminaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2009 u 16:21
Hvala vam smile78smile79
Na vrh
jasminaaa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jasminaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2009 u 16:30
Od gardenije bila skroz digla ruke,jednostavno nije htjela da se adaptira.Odnesem je u jedan čošak balkona,nisam je više ni gledala a ona procvjetala Big%20smile

Anthurium luduje

Brugmansija napokon procvjetala,malo kasni smile100

Na vrh
jasminaaa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jasminaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2009 u 16:33
Lantana,iz sjemenke

Oliander još cvjeta

I hibiscus trionum ( neznam da sam njega sijala)

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2009 u 19:30
Jasmina  prekrasno. Sve. Ali ja ću se ipak popiknuti na one crvene surfinije(?) u visećoj vazi, pa onaj žuto-narandžasti hibiskus.... ClapClap
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2009 u 19:38
Stvarno imaš prekrasno cvijeće..
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2009 u 23:17
predivno,Jasminaaa:)
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 09:03

I mene je očarao Danish flag, stvarno je poseban. I Tibouchina mi je odmah zapela za oko. Baš imaš lijepu zbirku biljaka Thumbs%20Up.  

Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 09:29
Super ti izgleda cvijeće, od hibiskusa, oleandera, lantane, trube...
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 09:49

Evo i mene u tvom vrtu imas predivne biljkice al hibiskusi su tismile120

cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 09:56

Jasmina....kod tebe su sve biljke san snova! Preprekrasno! Ne mogu ništa posebno izdvojiti kad je sve lijepo! Ko iz kataloga! smile64smile141

Na vrh
Athena View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 283
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Athena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 11:59
Taj hibiscus trionum je meni nešto novo. To je trajnica?
Na vrh
Athena View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 283
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Athena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 12:01
A hibiskus sa tek sad ugledala. I ono plavo na početku. Sve sama otrkića za mene. Prekrasni su?
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 12:07
Puno novih biljki za vidjeti kod tebe. Dugo si nas držala "na laganoj vatrici", ovo je vrijedilo čekati, koja krasota, ne mogu nabrajati jer je savršeno SVE Thumbs%20Up
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
jasminaaa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jasminaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 12:36
Hvala vam svima  smile79.
Na vrh
jasminaaa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jasminaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 12:50
Originalno poslano od člana Athena Athena napisao:

Taj hibiscus trionum je meni nešto novo. To je trajnica?

Nije trajnica.Jednogodišnja do dvogodišnja biljka,zavisno od klime.Nisam ni znala da sam sijala.Lijepo me je obradovalo Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 11>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.