Moje malo veliko carstvo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 11> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jasmina dugo te nije bilo, ali ovo što si dans pokazala je predivno, svaki cvijet je lijep na svoj način, ali mak i slakovi su nešto posebno
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
Hvala vam svima
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Jasminaa, oduševljena sam!! Krumpirko, ukrasni slak (ladolež), pa dalije, pa milion bells, pa... Sve! Slike su i više nego odlične!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Hvala na prekrasnim slikicama! Svo cvijeće ti je krasno, zdravo i bogato cvjetovima!
Izdvojila bih fuksije jer su preeeekkkrrrasne. Tako bujne!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Jasmina, ovo je prekrasno - sve.
Izdvajam fuksije jer ih jako volim, a tvoje su prekrasne i mak - ovakav prvi put vidim |
|
![]() |
|
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
Hvala vam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Od gardenije bila skroz digla ruke,jednostavno nije htjela da se adaptira.Odnesem je u jedan čošak balkona,nisam je više ni gledala a ona procvjetala
![]() ![]() Anthurium luduje ![]() Brugmansija napokon procvjetala,malo kasni ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana,iz sjemenke
![]() Oliander još cvjeta ![]() I hibiscus trionum ( neznam da sam njega sijala) ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Jasmina prekrasno. Sve. Ali ja ću se ipak popiknuti na one crvene surfinije(?) u visećoj vazi, pa onaj žuto-narandžasti hibiskus....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Stvarno imaš prekrasno cvijeće..
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivno,Jasminaaa:)
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
I mene je očarao Danish flag, stvarno je poseban. I Tibouchina mi je odmah zapela za oko. Baš imaš lijepu zbirku biljaka |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Super ti izgleda cvijeće, od hibiskusa, oleandera, lantane, trube...
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Evo i mene u tvom vrtu imas predivne biljkice al hibiskusi su ti |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Jasmina....kod tebe su sve biljke san snova! Preprekrasno! Ne mogu ništa posebno izdvojiti kad je sve lijepo! Ko iz kataloga! |
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Taj hibiscus trionum je meni nešto novo. To je trajnica?
|
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
A hibiskus sa tek sad ugledala. I ono plavo na početku. Sve sama otrkića za mene. Prekrasni su?
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Puno novih biljki za vidjeti kod tebe. Dugo si nas držala "na laganoj vatrici", ovo je vrijedilo čekati, koja krasota, ne mogu nabrajati jer je savršeno SVE
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Hvala vam svima
![]() |
|
![]() |
|
Nije trajnica.Jednogodišnja do dvogodišnja biljka,zavisno od klime.Nisam ni znala da sam sijala.Lijepo me je obradovalo ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |