Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 58> |
Korisnik | |
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno, prekrasno,
![]() ![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Hvala, premda trenutno još nisam najzadovoljnija, ali se nadam da će lak dati još ono nešto što nedostaje!
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
fantazija, stvarno si se potrudila a rezultat je itekako vidljiv
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
a old italy.
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Izzy meni već sada izgleda fantastično a kako će tek izgledati kada ga završiš mogu samo zamisliti!!!
Tako volim gledati tvoje radove.....
Hajde stavi nam još nešto da se divimo!!!
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Proljeće, ti si skroz šašava!
![]() |
|
![]() |
|
Evo, dovršila sam još nešto iz projekta kupaonica s motivima podvodnog života... Kutijicu sam sama krojila i sklapala jer su mi trebale točno određene dimenzije, tako da i nije najurednije sklopljena, ali sam ponosna na izvedbu šablone na vrhu i na stranicama poklopca! Mislim da ću se i ubuduće malo igrati tom tehnikom...
![]() ![]() ![]() Detalj šablone... ![]() I namjena... Zamućena marka proizvoda da ne radimo besplatnu reklamu! ![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ma ti si genijalna!!! ovaj poklopac i kuglica su super!! nego kutijica je drvena?? kako si je napravila??
|
|
![]() |
|
Ima u Chemacu za kupit nekakve kutijice od kartona koje sam lijepiš (jedna od veličina je ona prva, mala koju sam radila) pa tako imaju i okvire za slike i sl. Pa sam uzela jednu veliku kutiju, dobiješ 4 ta debela kartona (oko 4mm), plus još za poklopac, određenih dimenzija i lijepiš sama, ali sam ih ja izrezivala jer nigdje nisam mogla naći kutiju da je uvako uspravna!Ma sigurno si to vidjela sveznalice! A lijepila sam ih drvofixom i kad se ofarbaju "zvone" kao drvene, skroz zgodno!
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
je je znam na kaj misliš al mi nikad ovako nešto nije palo na pamet....svaka čast na ideji!!
ja sam svojedobno radila kutije od valovitog kartona, al sam ih iscrtavala onako matematički, to je zgodno jer onda nema izrezivanja i lijepljenja, zalijepe se samo one nutranje male stranice koje drže cijeli sklop i to je to....samo mi se više to ne da, bilo je fora onako za poklone i slične stvarčice.... sad si mi dala ideju no trebala bih probat s debljim kartonom... |
|
![]() |
|
Da, problem je naći tako debeli karton, već sam skoro bila odustala od traženja. Sklopila bih ja i od drveta, al se treba pozabavit pronalaženjem i rezanjem nekakve tanje ploče = complicated! Problem je kad i trebaju baš određene dimenzije za nešto...
![]() |
|
![]() |
|
da, imaš pravo...stoput sam pomišljala i na šperploču no ne možeš ju naći u točnim dimenzijama, to je uvijek problem....
uvijek si razmišljam kako bi bilo super imat nekog stolara koji bi radio kutijice, a da mu ja kupim drvo....drvene ploče u ikei su prejeftine, ja sam veliku dasku 80x20 platila 14 kn.... no opet dobro si se ti snašla i bez drveta mogu ti ja reći... ![]() |
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Kutijica je fantastična
![]() ![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Odmah u podrum ih tražit i u akciju!!!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Kutijica fenomenalna i baš takvu trebam fala na ideji a iznad svega mi ipak u zadnjem pregledavanju bila šalice s ribicama i cvetekom - fenomenalno raspucavanej!
|
|
![]() |
|
Hvala Franjica, malo sam se sam ispraksirala s tim crackleom, inače nikako na zelenu granu s njim!
|
|
![]() |
|
Sandra.L ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 23 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
Divna ti je škrinjica za prijateljicu. Sa čime si patinirala, pravom patinom ili nešto homemade? A slike su s interneta ili si nekim čudom negdje našla tako divan papir/salvetu? Jako lijepo radiš, zaista. A one kutijice od kartona su i meni super. Ima za kupiti cijela ploča, samo kad ju izrežeš nije tako dobro slijepljena kao kad već kupiš gotove komade. |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Patinirala sam nekakvom jednokomponentnom patinom na bazi smole i to je malo ova svijetlija nijansa, a ova tamnija na rubovima (uglavnom) je uljana boja u nekakvoj smeđoj nijansi! A što se motiva tiče... samo su ona slova na poklopcu salveta, ostalo su printani motivi s neta (trebalo mi je valjda 3 dana dok sam našla šta sam tražila i obradila) i šablonice... Mix media tj. svašta pomalo!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |