anastazija - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 48> |
Korisnik | |
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evo i novosti
kutijica
![]() i prvi rad sa rižinim papirom
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
fantastično! gdje si nabavila ta 2 motiva?
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Kutijica je preeeeedivna, sjajan motiv i tako odlično ukomponirano, super!
![]() |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
![]() Sjajni uradci :) No shkrinjicu cu izdvojiti, to mi je jedana od najdrazhih salvetica :) |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Tanur je odličan,ali kutijica je posebna.
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
rad sa rižinim papirom ostavlja bez daha s obzirom na taj poseban efekt koji stvara...stvarno je idealan za staklene površine...
lijepe motive si odabrala za oba rada, ali nekako mi je škrinjica za nijansicu pobijedila...preslatka mi je |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Škrinjica je prekrasna, ali tanjur je nešto posebno. Toliko nježan, romantičan, baš me oduševio. Volim ove sitne motive. Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Lijepo i uredno izrađena kutija. Jesi li peglala ili si je uspjela izvući bez nabora?
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
rose, salvetu sa kutijice sam dobila od nekoga na razmjeni, ubi me ako više znam od koga, a ružice sam kupila jednom zgodom dvije salvete i kad sam išla vidjeti jel ima još.... pogodi.... nema
kutijicu nisam peglala, dosta je mala pa je dobro ispalo
tanjur je moj prvi rad sa rižinim papirom, ima malo felera ali nije strašno.
drago mi je da vam se sviđa
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
prekrasni radovi,tanjur mi je favorit,jako mi se sviđa efekt koji daje rizin papir..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Kutija je lijepa ali ovaj tanjur sa rižinim papirom je nešto posebno.
I ja sam se oduševila njime, predmetu daje tako neku notu posebnosti.
A ti si još lijepe motive ukomponirala i uredno napravila.
Ma bravo!!!
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
jako lijepa škrinjica....a rižin papir daje izvrsnu prozračnost...i ja ga obožavam...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
bila sam vrijedna... malo
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasno!Od čega su cvijetovi na okviru,nije to salveta?
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
svida mi se okvir za slike, vidim malo si se igrala 3D...lampa je predivna, samo mi se malo cini da se dosta vidi rub salvete. jesi razmišljala da ga malo prekrijes necim, npr.pittoricom?
![]() |
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
I svjetiljka i okvir su prekrasni, svjetiljka posebno
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno!
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ako ovako izgleda kada si "malo" vrijedna, kako izgleda kada si PUNO vrijedna?!?! Ovo mi je sve divno i tako prekrasno usklađeno, a 3D je doista dao poseban efekt!
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Makovi...su prekrasni...3d uvijek daje poseban efekt. Bravo.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |