Frezija - decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 13> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sjajno! Oboje mi je krasno!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Meni je tacna odlična i bez raspucavanja,a i ladičar je baš sladak.
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
radovi su ti savršeni. kutije izmišljeno radiš. Fantastične su mi gejša, ona sa slovima i teticama i tacna, ma i boca...super, bravo
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
prekrasna mi je i tacna i komodica,bravisimo
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Meni je prekrasan motiv na tacni, naravno i rad. Svaka čast. A za komodicu 5+
|
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Hvala vam cure na komplimentima, jer vi mi uvijek ulijepšate dan s komentarima...
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Krasan poslužavnik, bravo!!!
|
|
![]() |
|
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
woooooooowwwwwwwwww
predivnooooooooooooooo.....komoda...one male ladice ![]() moze molim te savjet, sa kojim bojama si farbala namjestaj? |
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Ja ti u principu za drvo stavim prvo peđupremaz pa onda boju na bazi vode.
|
|
![]() |
|
Renatka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 12 |
Frezija,
Stvarno, svaka ti čast. Prekrasno. Mogla bi sada preći i na nešto ozbiljnije, kao na primjer namještaj, ormar. |
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
kako slatke komodice...ova sa cvijetićima leptirićima i pčelicom
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Frezija radovi su prekrasni, ali ih je malo!.Jesi se ti to ulijenila ili???
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Potpisujem proljeće.
Već te dugo nema s novim radovima. Hajde... nestrpljivi smo
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Evo i mene! Ajmo Frezy, i ti se malo trgni! Dosta je odmaranja!
![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
evo i mene, znan i ja koji put zalutat u vaše vode....a mogu reć da i ti imaš krasnih komada Frezija!
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš ti idu ovi ladičari, a ovaj zadnji mi je najljepši
|
|
![]() |
|
Evo napokon i od mene nešto.. Ovi anđeli su napravljeni na kori od palme...
![]() |
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
uvijek se divim kad netko isfura nešto novo...frezija super...oduševljna sam...
![]() |
|
![]() |
|
I ja isto, tako su mi lijepi ovi prijelazi iz motiva u motiv, bravo
|
|
![]() |
|
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
divni su mi ovi andjeli
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |