Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slavonkin balkon i dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slavonkin balkon i dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 25>
Korisnik
Poruka
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 10:24
Kale su fenomenalne!!! I fuksija te boje je baš super.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 10:34
Kale ostavljaju bez daha. A vjerujem da svekar u svemu sad uživa - cvijeća imate kao u priči...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 10:45
Originalno poslano od člana SLAVONKA SLAVONKA napisao:

Što je ovo?

Kale i amarilisi su prekrasni pogotovo oni crveni!
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 10:47
smile227Kala je predivna...
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 10:47
Stvarno predivno cvijeće.Ona fuksija je jako lijepa i dosta je velika ali ako ti želiš da bude još gušča,možeš joj otkinuti vrhove .
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 11:35
Originalno poslano od člana pčelica7 pčelica7 napisao:

ej slavonka, svo cviće ti je prekrasno, ali ljiljan je i više nego prekrasan...valjda zato što volim cviće bile boje. kad si ga posadila?
Hvala Pčelice,mislim da sam ljiljana donela od mame prije 3 god.bilo ih je više ali moj cvjetić navalio na njegove pupove i sve je redom pokidala.Kupila sam lukovice u nekoliko boja i spremaju se pupati,njih moram malo bolje čuvati.
čovjek uči dok je živ
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 11:37
Originalno poslano od člana Lilly Lilly napisao:

Kale su fenomenalne!!! I fuksija te boje je baš super.
Hvala Lilly.Imam fuksije u 4 boje.Najdraža mi je ona šarenih listova koju imam prvi put i nikako ne mogu dočekati da propupa i da joj vidim cvijet.
čovjek uči dok je živ
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 11:43
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

Kale ostavljaju bez daha. A vjerujem da svekar u svemu sad uživa - cvijeća imate kao u priči...
Svekar je lud za cvijećem,čak ga više voli od moje svekrve,svako malo sve slika mobitelom i drugima pokazuje i kad nekome objašnjava gdje mu je kuća svi pitaju jel to ona sa puno cvijeća.A najviše voli kada netko prolazi pokraj kuće pa kako ja znam reći "ostane mu glava na kući"
čovjek uči dok je živ
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 11:44
Mačak nebi znala koji je ono cvijet,svake god.on je tu.
čovjek uči dok je živ
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 11:46
Originalno poslano od člana Željka23 Željka23 napisao:

smile227Kala je predivna...
Željka i ja joj se divim.Do sada sam ju gledala po katalozima a sad ju imam i ja.A i drugi bi ju odavno lapili da nije na balkonu,pogotovo moja prva susjeda.
čovjek uči dok je živ
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 11:48
Originalno poslano od člana Štefica Štefica napisao:

Stvarno predivno cvijeće.Ona fuksija je jako lijepa i dosta je velika ali ako ti želiš da bude još gušča,možeš joj otkinuti vrhove .
Hvala Štefice.Sačekaću da joj ovi cvjetovi koje sad ima prođu pa ću joj otkinuti vrhove,sad mi je žao a možda se i ona sama progušća.
čovjek uči dok je živ
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 11:52
Originalno poslano od člana zagorka zagorka napisao:

odmah mi je dan ljepšl kad vidim takvu ljepotu. ljiljan, ba begonije pa kale... stvarno imaš ruku za cvijeće TongueClap
  Zagorka imaš i ti prekrasnog cvijeća,uživala sam gledajući tvoje slike,a vidjela sam da i ti imaš jedno burence,a lavandu neću ni komentirati koliko je imaš.
čovjek uči dok je živ
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 12:44
ovo gore bi trebala biti rumenka ako se ne varam..a kale suuuu fenomenalnee smile128 i ti si ljubiteljica fuksija..jako ih volim i mislim da ćeš ipak morati otkinuti vrhove da ode u širinu :)
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 19:03
Originalno poslano od člana SLAVONKA SLAVONKA napisao:

Originalno poslano od člana zagorka zagorka napisao:

odmah mi je dan ljepšl kad vidim takvu ljepotu. ljiljan, ba begonije pa kale... stvarno imaš ruku za cvijeće TongueClap
  Zagorka imaš i ti prekrasnog cvijeća,uživala sam gledajući tvoje slike,a vidjela sam da i ti imaš jedno burence,a lavandu neću ni komentirati koliko je imaš.

Zagorka samo prepisujem tvoje riječi -i potpuno si u pravu -WinkWinkWink
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2009 u 07:59
Niho šaljem ti jednu leteću smile78
čovjek uči dok je živ
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2009 u 08:23
Ja imam također kale ,ali mini mini verzije tvoje...

A gdje je na terasi držiš da ju dođem ja "popaliti"?Tongue

Šala mala...cvijeće je predivno ,ali kala je savršena!
Postoji li kakav recept da tako uspjeva?
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2009 u 08:35
Željka nema recepta.Ove god.sam kupila i posadila neki jadni gomolj i eto što je ispalo.Jučer vidim da žutoj izlazi  pup i ne mogu dočekati da procvjetasmile213Moja mama kad je jučer vidjela moje zapalila se za njih i odlučila je i ona iduće godine kupiti i pokušati.
čovjek uči dok je živ
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2009 u 08:43
Još jednom predivna je...smile93
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2009 u 10:17
Kale su prekrasne i zanimljive.
A pelargonije i begonije.... utješila si me!Big%20smile Moje begonije samo listaju....
Ti si tvoje prekrasno smjestila!
Ma sve ti je lijepo da ne može biti ljepše!
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2009 u 10:19
predivno sve Clap 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 25>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.