Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Željkin biljni svijet
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Željkin biljni svijet

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 22>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 18:43
Hoya nemoj se bojati da će ti breza dignut neki zid ili da će se korjenje negdje zavući, bez brige, moje su pred kućom godinama i moja ih susjeda ima skoro uz sami zid kuće i nema nikakvih problema, ona ti ima najviše površinskog korjenja i jedini "problem" je što ispd njih slabo raste trava....
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 18:05
Hvala vam drage moje Wink
bromelija, jesu ono su moje cure.
hoya:ja zaista nemam nikakovih problema vezano sa brezom, samo što je mi svaku jesen ošišamo, i ostavljamo glavne grane koje su vezane do proljeća, ne želimo da nam ode jako u visinu.
Ako želiš brezu...ja ih imam na tisuće komada(na jednoj njivi su se raširile, i stvarno ih ima jako puno svih veličina)

p.s.Korjeno-to je obična breza.

smile79
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 16:43
Ajme, imaš i ti brezu u dvorištu. Čitala sam dosta po internetu kako korjenje diže zidove, temelje, kao nesmije blizu kuće, pa onda pobijanje svih tih priča. Vidim da ih i ti i korijenko imate blizu kuće. 
Je l' imate kakvih problema sa njom?
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 15:16
fontana mi se sviđa, a i peseki u pozadini...dali su tvoji Wink
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 14:49
i ja se slazem u potpunosti:)
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 12:41

Fontana je prekrasna. Svaka čast.Clap

Ali i ošišana breza izgleda kao neka prirodna  figura za ukras u vrtu!Big%20smile

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 12:01
Željka nije mi jasno da li je to obična breza pa ju ti formiraš ko viseću ili je to oriđiđi baš tako cjepljena.
Drago mi je da si stavila sliku fontanice, ja imam tvoju ionako već isprintanu... imat ću i ja sličnu... ne zvala se ja Korijenko Wink
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 10:11
Dobila sam i ja  sijeme od ukrasnog kupusa-imaću ga i ja takvog lijepoga
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 10:04
Krasan prizor - fontana i tikve.
Da li je kelj ili kupus, nije ni važno, jer je baš lijep
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 09:04

katrea, moj taj kelj/kupus traje 2 godine ,izdrži dvije zime i sljedeće proljeće ugine.Tek u drugoj godini napravi mahunicu sa sjemenom.

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 21:48
Ma prekrasno -----fontana je predivna -a ukrasni kupus -nemam riječi
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 21:24
Čekaj kak lani? zar je on višegodišnji?
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 21:05
hm, mislim da kelj, pod time imenom sam ga dobila lani...
neka se javi neki bolji znalac, jer ja na žalost ne znamEmbarrassed

drago mi je da ti se sviđa...Smile
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 20:56
Fontana sa ukrasnim tikvicama super izgleda, ali ukrasni kupus smile93....čekaj ti to imaš dvije vrste...kupus i kelj ili?
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 20:55
vrtni hibiskus(pelcer za silvek, samo mi nije jasno jel ok da on sada protjera listiće?)
URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/zeljka23/hibiskus/4241.aspx][/URL]
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 20:47
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 20:41
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 20:39
breza(ošišana)
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 20:36
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 20:32
fontana

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 22>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.