Željkin biljni svijet |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 22> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hoya nemoj se bojati da će ti breza dignut neki zid ili da će se korjenje negdje zavući, bez brige, moje su pred kućom godinama i moja ih susjeda ima skoro uz sami zid kuće i nema nikakvih problema, ona ti ima najviše površinskog korjenja i jedini "problem" je što ispd njih slabo raste trava....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Hvala vam drage moje
![]() bromelija, jesu ono su moje cure.
hoya:ja zaista nemam nikakovih problema vezano sa brezom, samo što je mi svaku jesen ošišamo, i ostavljamo glavne grane koje su vezane do proljeća, ne želimo da nam ode jako u visinu.
Ako želiš brezu...ja ih imam na tisuće komada(na jednoj njivi su se raširile, i stvarno ih ima jako puno svih veličina)
p.s.Korjeno-to je obična breza.
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ajme, imaš i ti brezu u dvorištu. Čitala sam dosta po internetu kako korjenje diže zidove, temelje, kao nesmije blizu kuće, pa onda pobijanje svih tih priča. Vidim da ih i ti i korijenko imate blizu kuće.
Je l' imate kakvih problema sa njom?
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
fontana mi se sviđa, a i peseki u pozadini...dali su tvoji
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja se slazem u potpunosti:)
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Fontana je prekrasna. Svaka čast. Ali i ošišana breza izgleda kao neka prirodna figura za ukras u vrtu! |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Željka nije mi jasno da li je to obična breza pa ju ti formiraš ko viseću ili je to oriđiđi baš tako cjepljena.
Drago mi je da si stavila sliku fontanice, ja imam tvoju ionako već isprintanu... imat ću i ja sličnu... ne zvala se ja Korijenko
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Dobila sam i ja sijeme od ukrasnog kupusa
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasan prizor - fontana i tikve.
Da li je kelj ili kupus, nije ni važno, jer je baš lijep |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
katrea, moj taj kelj/kupus traje 2 godine ,izdrži dvije zime i sljedeće proljeće ugine.Tek u drugoj godini napravi mahunicu sa sjemenom. |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma prekrasno -----fontana je predivna -a ukrasni kupus -nemam riječi
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Čekaj kak lani? zar je on višegodišnji?
|
|
![]() |
|
hm, mislim da kelj, pod time imenom sam ga dobila lani...
neka se javi neki bolji znalac, jer ja na žalost ne znam
![]() drago mi je da ti se sviđa...
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Fontana sa ukrasnim tikvicama super izgleda, ali ukrasni kupus
![]() |
|
![]() |
|
vrtni hibiskus(pelcer za silvek, samo mi nije jasno jel ok da on sada protjera listiće?)
URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/zeljka23/hibiskus/4241.aspx]
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |