Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - LORIN vrt i cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

LORIN vrt i cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 111>
Korisnik
Poruka
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2009 u 15:07
predivno!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 12:31
<moram poslikati neke stvarćice pa, vas ponovo malo gnjaviti slikama.....To će pretpostavljam biti večeras ili sutra....
Hamara

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 12:38
Lora, sinoć smo moja kolegica Lori sa Podmurvica i ja gledale tvoj vrt. Ustvari divile smo se.
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 13:22
HOYA SRAM TE BILO, biti u blizini mog skromnog vrtića i ne doći kod mene ....sram vas bilo......ne opraštam vam
A da nije to bila provjera hahahahah

Dok spremam rucak švrljam pa nisam sigurna da li sam vam stavila slikice platycodona, ako jesam gledajte ponovo

Platycodon Fuji Blue

Platycodon Fuji Pink

Platicodon Fuji Withe

Aptenia cordifolia /nije baš u sjajnoj formi/

Za sada vam je dovoljno....MM viče da je gladan.......nastavak vidjet ćemo......

Rijeka

Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 13:57
Lora, super ti je cvečeko! Platycodoni su odlični! Ja imam samo onakav plavi, ali baš su super i cvijet i pupoljak - ko balončić! Big%20smile
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 14:22
Lora, sve je super..baš mi se sviđaju ovi balončići...
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 14:22
Ma ovo je prekrasno Lora cvijetići pravismile39-i drugi put daj čovijeku na vrijeme nemoj da te tjera hahahahahahaha
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 15:06
lori cvijece ti je predivnosmile57..opcinila me zuta bacopa,nisam ni znala da postoji u toj bojismile141
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 15:54
Lori, gledale smo tvoj vrt tu na forumu. Moja Lori je bila tu kod mene, ali kad ja dođem na Podmurvice kuhat ćeš kavu.
Njen sin kaže da u tom dvorištu stanuje mali A .....
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 22:25
Točno, Hoya mali A. je sin mog šogora i stanuje gore u mansardi a ja sam na prvom katu.....

Cure hvala.....nije moj vrt tako naročit, ima nekoliko biljčica koje se meni svidjaju i to je sve....ostalo je učinila digitalka...hahahahahahahaBig%20smile

Rijeka

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 22:31
još nešto, pokušat ču pobrati sjeme platycodona pa ćemo si podijeliti...do sada nisam to činila,.....moram vidjeti čak nisam ni gledala gdje je, ali mislim da to ne bi trebao biti problem......smile84

Rijeka

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 00:17
Oni zvončeki su prekrasni.smile99

A je li Aptenia cordifolia prošlogodišnja ili ovogodišnja?  Ja je takođe imam i gusjenica mi je napala, ali ne mogu naći proždrljivog vragaAngry.

Lorica drago mi je da si se opet uključila u forum, i želim ti puno lijepih slika.smile78
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 09:50
Lora? Hoćemo još cvijeća!Big%20smile
Brbljamo mi i po vrtovima ali bolje u brbljaonici a u vrtovima slikice.
Ako ne moraš jer nekom treba komp, nemoj se sa stolnog ni odlogiravati! Da si ne kompliciraš život!
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 15:38
zvončići  smile227,naravno sličica nikada dosta
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 19:35
cure, pa ne mogu ispucati sve, šta ću onda da vam stavim........Wink

Smrčko aptenia ima poneku godinicu.......hahahahaha..... mogu ti daati grančicu lako se hvata......

Rijeka

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 22:11
Nešto malo za večeras
Lantana

Viseća pelargonija

Coleus

Cineraria u cvatu

S ovim sam već dosadna, moje RUŽICE ponovo cvatu

Rijeka

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 22:18
smile57lantana
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 22:21
Ajme skoro sam preskočila tvoj predivan vrt i cvijeće...
Sve je predivno ,zdravo ,cvijeta...
A lantana me očarala...
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 23:57
Drago mi je da si se vratila..... i ja sam imala problema, a očito da ih rade "kolačići", a zašto pojma nemam Confused. Sada mi je MPS složio upute, znaš one za bedaste stisni ovaj gumb, stisni onaj, jer sam mu dodijala, svaki čas ga zvala u pomoć.
No da, ja sam došla diviti se tvome cvijeću a ne brbljati.... lantana je famozna, a ni ukrasna kopriva ne zaostaje u ljepoti sa onim prekrasnim šarama Clap.
Na vrh
bosonoga View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 49
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bosonoga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 00:36
Lora vrt ti je smile211. možeš li mi reći da li cuphea može prezimiti vani na nižim temperaturama?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 111>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.