Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 14>
Korisnik
Poruka
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 20:53
Upravo sam sad na svojoj stranici pisala kako sam postala kao hrčak.Što god mi od kojekakvih kutijica,bočica dođe pod ruke ja već razmišljam mogu li to nekako korisno upotrebiti,nisi jedina!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 21:07
Aaaaaaa,nema me mjesec dana a kod tebe ludnica,pa čime se sve ne baviš,i sve ti ide!Ti bokca!
Na vrh
Linaaa View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 220
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Linaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 21:41
Slavica: da mi vidiš sobu jesam hrčak totalni, kud god okreneš sam čekaju flašice tanjuri i slično i boje i kistovi.... je pa lakše skupit nego kupit materijal

Maslina: sve me zanima bavim se svim i svačima
a inače imam sreće jer kaj god krenem radit od prve mi ide, jedino što masu puta nemam za materijal i nemam vremena
Na vrh
Linaaa View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Linaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 22:47
evo nešto novo od mene zanemarite zmazani stol u podlogi iza maskice,

maskica je trebala biti gotova za natjecaj za valentinovo na hobby chic stranici ali nije pa se nisam ni prijavila

a ideja maskice je da anđeo iz ruke ispuše srčeka i čaroliju po svuda naravno nekim ritmom

znači kad mi se osušila gipsana maskica obojala sam i prelakirala posipala konturne zlatne šljokice oko anđela i onda ljepila perje i trakice

dosta priče .....

Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 23:01
Maskica je preslatka,ne brini dobro će doći dogodine!Clap
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 08:00
obožavam ove venecijanske maske. Tvoja je stvarno prekrasna!
ANĐELKA
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 14:08
maska je genijalna,svaka čast!
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 14:54
Masku na lice i spremna si za Veneciju, smile141smile170
Na vrh
Linaaa View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Linaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 19:58
hvala curke
Na vrh
danci-ka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 199
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje danci-ka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 19:00
Maska je prekrasnasmile141
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 08:18
odlični radovi ,posebno me se dojmio origami koji meni izgleda kao naučna fantastika i ova zadnja maska koja  kao da je sad doputovala iz prošlih vremena smile141
i imam jedno pitanje kakve su ti pak to konturne šljokice ?
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 12:22
super maska,baš si si dala truda i sredila ju do zadnjeg detalja smile55
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 12:25
Prekrasna maska smile141
Na vrh
Linaaa View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Linaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 22:11
draga File kontura je obris crteza ja sam po rubu crteza premazala s lakom i posipala šljokice tj. ostale su mi sljokice samo na konturi andela ne cijelom andelu

hvala curke na pohvalama
Na vrh
Linaaa View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Linaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 22:13
Evo nove vazice, ovaj put anđel puše zvijezdice, anđelčić je na oblaku od srebrne i bijele struktur paste, a i neke zvijezdice su od srebrne ili ljubičaste struktur paste

Na vrh
Linaaa View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Linaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 22:16
Draga Kami ja od prve uspijela napraviti šlapice i cvijet, jest da nije neš posebno papir ali eto, a ovo je visilica za nekog ko me zica da napravim zdrala vec dugo pa eto ja nisam htijela obicnog zdrala poklonit, tnx za dijagrame

Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 22:20
vaza je preslatka!uvijek volim vidjeti origami,tako da mi se ovi tvoji cvjetni jaaako sviđaju!
Na vrh
Linaaa View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Linaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 22:33
Hvala Prila.   
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 22:39
Lina,jako lijepo,cestitamsmile73
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 22:47
Pa ja ne mogu virovat da tek sad vidim ovu galeriju-ma ja počnem gledat, onako odlučno-jednu po jednu, pa zabrljam di sam bila di nisam...i tako
Ne znam šta bi ti izdvojila, jer ti, izgleda, nema šta ne radiš. Svaka ti čast na tome! Znam da su mi se neki radovi više svidili, al ubi me ako sad znam koji...malo mi je zbunjoza u glavi nakon pregleda cijele galerije.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 14>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.