Sandra-različiti radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 11> |
Korisnik | |
sandrazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala ti Primavera, tvoje riječi me uvijek razvesele
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sandrazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Divan poklon, vidi se da si se naradila s nijansiranjem i oslikavanjem detalja, ova srebrnkasto-ciklama kombinacija mi je super...
Vaza ima zanimljiv oblik i cvjetove orhideja si baš dobro razmjestila na ove šire dijelove ![]() |
|
![]() |
|
hvala cure
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Prelijepa je vaza!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Vaza sa ukusom!!
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
hvala cure....drago mi je da vam se sviđa
|
|
![]() |
|
![]() |
|
žao mi je...loše su slike jer su slikane mobom
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ludo, super!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Iiii,što su slatke!!!! Posebno mi se sviđa zeko! |
|
![]() |
|
hvala curke
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Prekrasno je Sandra,blago onima koji ove vaze dobiju!
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
maske su ti baš lude....ja sam gospođa u godinama
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
da...papirnate tanjure...to sam morala na brzinu nešto smisliti pa se našlo pri ruci....hvala vam svima na lijepim komentarima
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Odlična ideja za maske od papirnatih tanjura, nisam od njih radila maske, ali jesam neke bubamare, zečeve, nešto u tom stilu kao tvoje maske
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...odlična ti je ideja s papirnatim tanjurima za maske, zeko je perfektan, ali posebno me se dojmila ona s perjem i dodatkom od kartona za jaja koja prilično sliči venecijanskim maskama... odlično si se snašla draga Sandra, a tvoje vaze već postaju brand, gdje samo pronalaziš ovako zanimljive oblike? Super poklon uz malo truda i zapravo nenadomjestiv unikat
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |