maslacak7-moj pocetak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 14> |
Korisnik | |
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
piramidal da sam oblikujem das,neke stvari su da
![]() ![]() rose ![]() more to od tebe kupim inspiraciju ![]() primavera hvala ti draga ![]() a moji radovi s das masom su samo pokusaji,al valjda ce biti jednom i nesto kako treba. a ova boca odavno stoji i danas sam ju isla napraviti i na samo cudo ispala je ok..cak se i meni svida... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...dragi Maslačku ti doslovce rasteš iz dana u dan u kreativnom smislu i zadivljuje me kako dobre stvari radiš... kombinacija s das masom je fe-no-me-nal-na.... naročito mi se dopala ona pločica s buketićem i malom mašnicom na dnu, predivna je, prelijepa i savršeno si ju napravila, a isto se može reći i za kutijice, jedna bolja od druge, kao i za ovu prelijepu bocu s ružom....očarana sam
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
kutijica je super! vidim da si se uvatila i das mase
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
wow,kutijica i boca si me ostavile bez riječi!
![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Vidim da i ti recikliraš,super ti je morska kutijica,a i boca i srce.
Srce si sama oblikovala? |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
to je salvetica al imam samo pola...mala je slicica..jedva sam nasla...nigdje nemam brodica..meni treba velika...posalji adresu i saljem ti polovicu ako hoces...
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
kutijica s jedrenjakom je odlična....jel ti to salveta???
ako je, molim ako bilo tko ima ovakav jedan jedrenjak.
![]() crackle na boci je super....jesi se ti ono žalila da ti to ne ide?....jer ovo ti je odlično
![]() |
|
![]() |
|
i meni najdraza boca jer obozavam ruze..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ovo je das oblikovan,neznam u cijoj galeriji sam vidjela,mislim monina...
pa sorry sto kupim ideju... ![]() |
|
![]() |
|
ovo je kutijica od nivee..u mom morskom stilu...
![]() |
|
![]() |
|
hvala rose...ovo zadnje drvce je na cd-u a iza je drugi cd sa salvetnom tehnikom...to sam negdje vidjela pa robala...hvala sto si me posjetila...
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
jao,ja neznam kako ranije nisam vidjela ovu galeriju! :srami se:
radovi su prekrasni,neznam sta bi izdvojila kad je sve prekrasno. stabla od zice i perlica su fantastična. bravo samo tako nastavi! |
|
![]() |
|
more,file,anđelka,piramidal,mare-nostrum hvala vam drage moje...ma ja pokusavam svasta al ne uspije uvijek ok...da vidite pokusaj moje vile umirali bi od smijeha
![]() hvala bogu da ne slikam sve... kutijice i ja volim al ih nazalost nemam gdje kupiti,pa ove posluze... danas idem ostatak radova dovrsiti,nadam se bar nekom usspjehu... ![]() za sada toliko...moram ici kuhati i mazati nesto... ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
malo sam u zaostatku s pregledom galerija ali draga moja vidim da si ti neumorna.......grabiš krupnim koracima naprijed.....ideja s pločicama od das mase je odlična
![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Zakaj bi se smijale,pločice od das mase su baš dobro ispale,naravno meni je kutijica favorit,volim ih svih boja,veličina.oblika....
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Jako dobro, ali kutijica.......mrak!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
baš su mi slatke slikice sa das masom i kutijica. a drvo od žice je super ideja
![]() |
|
![]() |
|
![]() i meni fora.. ![]() |
|
![]() |
|
to su das masa ,pa salvetice ,pa lak...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |