Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - maslacak7-moj pocetak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

maslacak7-moj pocetak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 14>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 22:50
piramidal da sam oblikujem das,neke stvari su da smile96 al eto to je normalo ispalo...hvala ti na lijepim rijecimasmile78
rosesmile79
more to od tebe kupim inspiracijuWink tvoji radovi su savrseni..pa pokusavam i ja malo mjesiti...da ima toga jos..

primavera hvala ti dragasmile79  tvoji radovi su odlicni,pogotovo nakit..
a moji radovi s das masom su samo pokusaji,al valjda ce biti jednom i nesto kako treba.
a ova boca odavno stoji i danas sam ju isla napraviti i na samo cudo ispala je ok..cak se i meni svida...

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 22:30
...dragi Maslačku ti doslovce rasteš iz dana u dan u kreativnom smislu i zadivljuje me kako dobre stvari radiš... kombinacija s das masom je fe-no-me-nal-na.... naročito mi se dopala ona pločica s buketićem i malom mašnicom na dnu, predivna je, prelijepa i savršeno si ju napravila, a isto se može reći i za kutijice, jedna bolja od druge, kao i za ovu prelijepu bocu s ružom....očarana sam Love%20YouLove%20You
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 22:20
kutijica je super! vidim da si se uvatila i das mase Smile nadam se da ima još toga. lipo ti je krenulo. i naravno, boca je prekrasna.
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 20:11
wow,kutijica i boca si me ostavile bez riječi!smile141
Na vrh
piramidal View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 287
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramidal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 20:08
Vidim da i ti recikliraš,super ti je morska kutijica,a i boca i srce.
Srce si sama oblikovala?
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 20:03
to je salvetica al imam samo pola...mala je slicica..jedva sam nasla...nigdje nemam brodica..meni treba velika...posalji adresu i saljem ti polovicu ako hoces...
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 20:01
kutijica s jedrenjakom je odlična....jel ti to salveta???
ako je, molim ako bilo tko ima ovakav jedan jedrenjak.smile143....treba mi za poklon prijatelju pomorcu

crackle na boci je super....jesi se ti ono žalila da ti to ne ide?....jer ovo ti je odličnosmile71
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 19:54
i meni najdraza boca jer obozavam ruze..

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 19:51
ovo je das oblikovan,neznam u cijoj galeriji sam vidjela,mislim monina...
pa sorry sto kupim ideju...

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 19:51
ovo je kutijica od nivee..u mom morskom stilu...

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 15:07
hvala rose...ovo zadnje drvce je na cd-u a iza je drugi cd sa salvetnom tehnikom...to sam negdje vidjela pa robala...hvala sto si me posjetila...smile78
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 12:48
jao,ja neznam kako ranije nisam vidjela ovu galeriju! :srami se:

radovi su prekrasni,neznam sta bi izdvojila kad je sve prekrasno. stabla od zice i perlica su fantastična. bravo samo tako nastavi!
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 12:35
more,file,anđelka,piramidal,mare-nostrum hvala vam drage moje...ma ja pokusavam svasta al ne uspije uvijek ok...da vidite pokusaj moje vile umirali bi od smijehasmile96
hvala bogu da ne slikam sve...
kutijice i ja volim al ih nazalost nemam gdje kupiti,pa ove posluze...
danas idem ostatak radova dovrsiti,nadam se bar nekom usspjehu...smile128
za sada toliko...moram ici kuhati i mazati nesto...smile78
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 09:22
malo sam u zaostatku s pregledom galerija ali draga moja vidim da si ti neumorna.......grabiš krupnim koracima naprijed.....ideja s pločicama od das mase je odličnasmile94
Na vrh
piramidal View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 287
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramidal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 09:17
Zakaj bi se smijale,pločice od das mase su baš dobro ispale,naravno meni je kutijica favorit,volim ih svih boja,veličina.oblika....
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 08:44
Jako dobro, ali kutijica.......mrak!
ANĐELKA
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 08:33
smile227kako su dobre ove male slikice a tek kutijica ! slaba sam na kutijice
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 00:29
baš su mi slatke slikice sa das masom i kutijica. a drvo od žice je super ideja Smile
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2010 u 23:56

i meni fora..

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2010 u 23:55
to su das masa ,pa salvetice ,pa lak...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 14>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.