Bjonda - galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5678> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
krasno bjonda,posebno pohvala za tanjur ,odlican ti je.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Priključujem se Sariti, savršen ti je tanjur.
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Odlični privjesci i stalak za olovke!!!
|
|
![]() |
|
bjonda ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 01 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 126 |
najprije - hvala na komplimentima! evo sam uhvatila par minuta vremena pa da postavim i slike mojih pladnjeva koje sam napravila u kombinaciji bitumena i dekupaža:
![]() |
|
![]() |
|
bjonda ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 01 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 126 |
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasni su,ovaj sa brsljanom je zaista poseban.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ma zar treba ponavljati, predivni pladnjevi.Ja čorava pa sam mislsila da je s ružema tanjur, ali sam bolje pogledala.
|
|
![]() |
|
dorina1904 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 196 |
Oba pladnja predivna!!!
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
predivno je ,ja sam pomislila da su slike!oduševila si me!daj molim te objasni taj svoj način rada ako nije tajna!
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Super su ti oba pladnja-jako mi se sviđa i ovaj s ružama, al kako ja volim bršljan (a šta mogu-svatko ima svoje
slabe točke, iliti, draže motive), ja odmah pala na taj. Stvarno odlično! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
pladanj sa ružama je prekrasan
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Bršljan
![]() |
|
![]() |
|
gerberi1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 588 |
kadica i lavor su me odusevili
![]() ![]() |
|
"ako Ti predstavljas raj,hoces li me povesti tamo"
|
|
![]() |
|
Nisam dosta dugo navraćala na forum, no vidim da je bršljan imao pozitivnog odjeka.:)
Evo, ponovno sam koristila taj isti motiv na jednom prastarom burencu u kojem se nekad na magarcima nosila voda... možete vidjeti slike prije i poslije intervencije u ovom kolažu. ![]() |
|
![]() |
|
Jedna plastična stolica koju sam na zamolbu dekupažirala školjkicama ( inače ne volim plastiku, grrrr), - prije i poslije:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
teglica za masline...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
stvarno ne znam što bih odabrala ali burenca su mi glavna fora-mislim da si ti prva koja je to napravila!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Burence mi je prekrasno.
|
|
![]() |
|
lilith ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 47 |
Draga bjonda, ja imam samo rijeci pohvale ... diiiiivni radovi! Bravo!
![]() |
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Burenca su ti tako dobra, nešto još neviđeno
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5678> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |