Origami/Modularni origami |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 13> |
Korisnik | |
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobra ideja za bika baš me zanima kako češ ga sredit!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
UltraDwlux ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
neznam.... al će malo morati pričekati, zapele mi za oko orhideje ....pa budem to radio prvo :)
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Ja to nikad neću znati a neću ni probati
![]() Samo ću se diviti!!! |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Bik je kao iz kaubojskih filmova, pomalo apstraktan, a efektan
![]() Baš se veselim da pokažeš koju orhidejicu, ja sam ih "nedavno" namjeravala po prvi puta probati slagati i našla sam upute 2-3 modela koji su mi se svidjeli, ali nikako izdvojiti prikladan papir i primiti se toga ![]() |
|
![]() |
|
UltraDwlux ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
@ maslina55 hehehehe to mi kaže osoba koja u svojoj galeriji ekperimentira sa nekoliko tehnika ... mislim da si dovoljno kreativna i za origami :D
![]() @ kami ja ću probati a pretpostavljam i znaš model "Lancelot orchid" istina je da mi treba dvobojni papir ali budem probao sa kolažom iako bi mogao popucati >_> |
|
![]() |
|
Opet malo dosade pa savijam, rekoh da probamo kutijicu za nakit. Istina puno vas će odabrati lijepši papir no meni je cilj samo tehnika savijanja :D.
ps: sad skontao da nisam izvukao u kutijici jednu zelenu van :P ali naknadno bavljeno sad je ok :D ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
Meni je papir baš zanimljiv ovako u bojama,odlično!
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Provjerila sam koji je model "Lancelot orchid", ja sam planirala raditi dva druga modela, ali mislim da završni izgled orhideje dosta ovisi o vrsti papira i naknadnim doradama na samom cvijetu pa se nadam da ćemo jednom oboje prezentirati različite vrste orhideja
![]() Makar si totalno indiskretno komentirao odabir papira kutije ![]() ![]() JeL model neka tvoja varijacija na temu? Sličnih kutija (po uzoru na Tomoko Fuse) ima stvarno puno i nemoguće je sve zapaziti uopće... Inače su takve kutije ljepše kad se koristi jednobojni papir jer čistoća forme bolje dođe do izražaja (a i greške u presavijanju i sklapanju ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Evo još jedna kutijica, poklon mojoj prijateljici :)
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-preslatko Ultra
|
|
![]() |
|
Hvala ti KIKA ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ja se uvik divim vašem origami umijeću-kao što obožavam slušat portugalski, a nikad ga nisam naučila....lijena, šta ćeš!
![]() ![]() Moram izdvojit ovu predzadnju kutiju-baš su mi nekako sjele i boje i ovo kako si složio sredinu na poklopcu ![]() Je li drugačije složen poklopac nego na zadnjoj, ili su mene neznalicu boje ove zadnje kutijice preveslale? ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
ista kutija samo kod prve sam isprobavao bez da uvlačim perca koja ostanu jedno u drugo ali naknadno sam ih ipak uvukao pa je sad ista :) sad radim poklon opet jednu kinesku vazi sa cvijećem a zatim radim sebi vazu sa orhidejama i da se pohvalim...ahammm moj model orhideje :)
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Jedva čekam vidit te orhideje!
![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Evo radio sam jedan poklon, pa si pogledajte malo :)...jep volim iris model!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
plaskic ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 15 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
vauuu vauu.. nedovoljno je reči da sam fascinirana što modelima što tvojom voljom za izradu.. i smislom.. a kutijica mi je special :))))
|
|
![]() |
|
Fascinira me ovo origami cvijeće!
![]() Ultra, izgleda taaaakoooo dobroooo.....ma super čovječe! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala hvala drage moje :Devo upravo izrađujem sebi svoje orhideje :D sad malo vremena za sebe da nešto radim voo hoo
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Praf lepeko ti to radiš, UltraD! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |