Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Origami/Modularni origami
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Origami/Modularni origami

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 13>
Korisnik
Poruka
nirvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 183
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nirvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2010 u 22:01
Dobra ideja za bika baš me zanima kako češ ga sredit!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
UltraDwlux View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 396
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2010 u 22:19
neznam.... al će malo morati pričekati, zapele mi za oko orhideje ....pa budem to radio prvo :)
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2010 u 09:14
Ja to nikad neću znati a neću ni probati

Samo ću se diviti!!!
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2010 u 09:23
Bik je kao iz kaubojskih filmova, pomalo apstraktan, a efektan Thumbs%20Up
Baš se veselim da pokažeš koju orhidejicu, ja sam ih "nedavno" namjeravala po prvi puta probati slagati
i našla sam upute 2-3 modela koji su mi se svidjeli, ali nikako izdvojiti prikladan papir i primiti se toga Tongue
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2010 u 09:39
@ maslina55 hehehehe to mi kaže osoba koja u svojoj galeriji ekperimentira sa nekoliko tehnika ... mislim da si dovoljno kreativna i za origami :Dsmile188
@ kami ja ću probati a pretpostavljam i znaš model "Lancelot orchid" istina je da mi treba dvobojni papir ali budem probao sa kolažom iako bi mogao popucati >_>
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2010 u 14:41
Opet malo dosade pa savijam, rekoh da probamo kutijicu za nakit. Istina puno vas će odabrati lijepši papir no meni je cilj samo tehnika savijanja :D.
ps: sad skontao da nisam izvukao u kutijici jednu zelenu van :P ali naknadno bavljeno sad je ok :D

smile123

Na vrh
nirvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 183
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nirvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2010 u 22:09
Meni je papir baš zanimljiv ovako u bojama,odlično!
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2010 u 22:12
Provjerila sam koji je model "Lancelot orchid", ja sam planirala raditi dva druga modela, ali mislim da završni izgled orhideje dosta ovisi o vrsti papira i naknadnim doradama na samom cvijetu pa se nadam da ćemo jednom oboje prezentirati različite vrste orhideja Smile

Makar si totalno indiskretno komentirao odabir papira kutije LOL baš joj dobro stoje raznobojne pastelne nijanse Thumbs%20Up
JeL model neka tvoja varijacija na temu? Sličnih kutija (po uzoru na Tomoko Fuse) ima stvarno puno i nemoguće je sve zapaziti uopće...
Inače su takve kutije ljepše kad se koristi jednobojni papir jer čistoća forme bolje dođe do izražaja (a i greške u presavijanju i sklapanju Tongue)
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2010 u 00:23
@ nirvana : hvala, na komentaru:) inače ja obožavam što više boja, tako i u privatnom životu nosim košulje šarene ko papiga :D

@ kamiHvala kami na kometaru, ovo je jedna od varijacija Tomoko fuse ...pogodila si :)imam u planu jako puno novih modela pa ubrzo budem postao :D
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2010 u 00:16
Evo još jedna kutijica, poklon mojoj prijateljici :)

Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2010 u 12:42
-preslatko Ultra
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2010 u 12:44
Originalno poslano od člana KIKA '56 KIKA '56 napisao:

-preslatko Ultra

Hvala ti KIKA Embarrassed
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2010 u 20:07
Ja se uvik divim vašem origami umijeću-kao što obožavam slušat portugalski, a nikad ga nisam naučila....lijena, šta ćeš!
Moram izdvojit ovu predzadnju kutiju-baš su mi nekako sjele i boje i ovo kako si složio sredinu na poklopcu .
Je li drugačije složen poklopac nego na zadnjoj, ili su mene neznalicu boje ove zadnje kutijice preveslale?
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2010 u 20:36
ista kutija samo kod prve sam isprobavao bez da uvlačim perca koja ostanu jedno u drugo ali naknadno sam ih ipak uvukao pa je sad ista :) sad radim poklon opet jednu kinesku vazi sa cvijećem a zatim radim sebi vazu sa orhidejama i da se pohvalim...ahammm moj model orhideje :)
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2010 u 21:23
Jedva čekam vidit te orhideje!
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2010 u 21:52
Evo radio sam jedan poklon, pa si pogledajte malo :)...jep volim iris model!

smile217
Na vrh
plaskic View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 2
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje plaskic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2010 u 16:14
vauuu vauu.. nedovoljno je reči da sam fascinirana što modelima što tvojom voljom za izradu.. i smislom.. a kutijica mi je special :))))
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2010 u 17:11
Fascinira me ovo origami cvijeće!
Ultra, izgleda taaaakoooo dobroooo.....ma super čovječe!

Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Srpanj 2010 u 18:41
Hvala hvala drage moje :Devo upravo izrađujem sebi svoje orhideje :D sad malo vremena za sebe da nešto radim voo hoosmile111
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2010 u 09:55

Praf lepeko ti to radiš, UltraD!

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 13>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.