jedan friški vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 27> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I ja sam cesto nestrpljiva
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Maestral, ovo je maestralno
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Radi se naveliko, vidi se, još kad se razraste - divota jedna.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
ha, ha nestrpljenje nam je vrlina, šta ćemo kad smo takve. Samo naprijed s cvijećem, tako bi i ja sadila, jer dočekat muške da naprave nešto...
Lijepo ti je već i sad, a kad bude sve gotovo i još posađeno naraste, uživati ćeš. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
Hvala svima!
Kamenjar, tradenscantia mi tek proviruje, čini mi se sporo, nadam se da će ipak razbujati kad još zatopli. Slažem se, Carol, još kad ne bih bila tako nestrpljiva. Možda je i dobro što ne ovisi sve o meni |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Kako napreduju radovi oko kuce, tako napreduju i tvoji radovi oko cvijeca. Nova gredica, i odmah u njoj biljcice, nema se vremena cekati zidic. Dok on bude gotov, biljke se vec budu udomacile.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
mali_vrtlar ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 108 |
![]() |
|
zivot je lip, ako ga zivite u prirodi i sa zivotinjama
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
predivno mi je ovu ..jeli ti ljubicasta tradescantija povirila iz zemlje,moja jest.. |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Prekrasno
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Volim kad se nešto događa,mislim na kameni zid,jer će onda osvanuti tamo i puno novoga cvijeća.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Radovi na nastavku uređenja, ovdje će u budućnosti biti kameni zidić umjesto daske, ali moje biljke ne mogu čekati |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ako netko zna zašto se cvjetne stabljike perunika, inače bujnih i zdravih, polijegaju po zemlji, molim da mi otkrije..
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |