POTRAŽNJA cvijeća, biljaka, sjemena i sl. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 82> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Imam nešto sjemenki.
Pošalji adresu |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
AAnčica ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 13 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 55 |
Molim ako netko ima ruseliju bjelu i crvenu da malo udjeli ili proda.
|
|
![]() |
|
lodeco ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 17 |
jeeej moj prvi post :)))
molila bi dobre duse koje imaju viska cuvarkuca da se dogovorimo da mi ih posalju,sve je dobrodoslo :)) naravno ja placam postarinu pozdrav cvitici |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Dobro došli na forum i ugodno druženje. Kako bi članovi poslali to što tražite, podjelite sa nama par postova o svom vrtu i pokažite slike svog vrta, opišite njegovo nastajanje....opišite nam svoje planove kako će izgledati kroz neko vrijeme... |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
lodeco ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 17 |
joj meni int.mi se stalno gasni zato tako puno postova,oprostite :)
slikice cu sta prije uploadat,medutim nemam vrt neko balkon i terasicu povise ali su i oni i okolina okruzeni kamenom ( starodalmatinske kuce ) pa mi cuvarkuca tu skroz pase. kao i svaki dalmatinski balkon i moj je prepun dirana ( pelagronija ), puzavaca, maćuhica, kaktusica, palmica itd. u svakom slucaju ako nekome nesto treba od toga nek se javi a ja za sada trazim samo cuvarkuce, sve su dobrodosle :) pozdrav do sljedeceg posta |
|
![]() |
|
Mihaela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Radim vrt od livade
![]() ![]() |
|
klasa optimista
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Izbrisala slučajno sve pp pa kome sam što obećala nek mi se javi ponovo na pp.
![]() |
|
![]() |
|
šumskavila ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 9 |
Ima li netko cvijeće iz raznih djelova svijeta, npr. iz Amerike?? Ili sjemenja?
Ja sam ljubiteljica pelargonija :) i zanima me ima li netko možda neku novu vrtsu pelargonija? I još nešto..ako netko zna kako i gdje na biljci pelargonije sakupiti sjeme?
Hvala...pozdrav!!
|
|
![]() |
|
ASITEA ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 1 |
Pozdrav svima na cvjetnom forumu,ja sam nova pa da se pred stavim.Veliki sam ljubitelj cvijeća,pa me zanima sve u vezi toga.Imam veliku okućnicu,zasađenu raznim ukrasnim grmovima,sezonskim cvijećem i trajnicama.Pošto sadim u prosjeku 2 000 sadnica jednogodišnjeg cvijeća,presadnice radim sama.Primjetila sam da forumaši imaju prekrasne visoke alstromerie,pa me zanima ako mi netko može pomoći ih nabaviti,jer ja imam samo 4 boje niskih.Naravno da bih ih platila ili uzvratila nekom drugom vrstom.
Za sada toliko,pozdrav! |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Asitea, srdačan pozdrav i dobrodošla! I ja sam relativno nova na forumu, ali mogu reći da imam vrlo pozitivna iskustva s ovim dragim ljudima. Neki su ovdje doista pravi stručnjaci i vrlo rado nas savjetuju ili iznose svoja iskustva. Vidim da ti nitko nije odgovorio, vjerojatno nisu uočili post. Stoga ti savjetujem da se najprije predstaviš ovdje:
http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4786&PN=10 Ako si na forumu vidjela tko ima visoku alstomeriu, pokušaj mu se obratiti privatnom porukom. Sretno, i uživaj u cvjetnom društvu. ![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Dobro došla! daj malo da čujemo koje puzavice imaš. Bu se našlo čuvarkuća. I nemoj plesati samo par postova, pleši sa nama više ljeta i daj da nešto i mi od tebe naučimo! |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Ja još uvijek tražima begoniju carolinu, ako netko zna gdje ima za kupiti ili ako ju netko prodaje molim da me obavjesti.
Molim @Veru1 da mi oprosti krađu slike : Također molim ako je netko vidio negdje u rasadniku ( okolica Zagreba) da se prodaje lipia citriodora, pozanta još kao lemon verbena, aloysia triphylla, erba luigia, neka mi javi ili ako netko ima od vas za prodati kupujem dva grmića . Hvala! |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Mislim da imam tu begoniju. Samo ne znam da li bi reznica preživjela transport? |
|
![]() |
|
vlad66 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 28 Lipanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 14 |
dali ima netko sjemena asimine trilobe(paw paw,indijanska banana)za poklonit prodat,bio bih jako zahvalan
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
pogledaj na njuškalo .hr, bilo nedavno ili zna biti i na aukcije.hr
|
|
![]() |
|
nada123 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 03 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 28 |
bok svima po prvi put se javljam na ovoj stranic molila bih ako netko ima ukorijenjene reznice ili sadnice bijele i bordo krizanteme za prodat ili razmjenu molim da mi se javi pozz
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Posalji adresu na pp, mogu ti ja poslati reznice pismom. Russelia je zaista biljka koju treba imati. |
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sunce :) ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 14 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 109 |
Bok,ja tražim ako ima možda netko sadnice lavande i kozmosa?
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 82> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |