Dijana7566 - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 27> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoćemo slike
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Kako je sezoni kraj a moje cvijeće je uglavnom u kaličima večina je spremljena i nema se baš puno za pokazati, ali slikat ću šta je ostalo čim stignem.
|
|
![]() |
|
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Večeras sam "bila u tvom vrtu" i uživala. Bilo što da kažem bit će suvišno... jednostavno rečeno vrlo lijepo i s puno ljubavi.
|
|
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
imaš prelijepo cvijeće... |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Evo i mene da malo osvježim temu. Krajem ljeta dvorište je izgledalo ovako
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
A onda je polako dolazila jesen pa su jedne biljčiće odlazile..., a druge zauzimale njihovo mjesto
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ova ljubičica pomislila da je proljeće pa poželjela prva procvasti. |
|
![]() |
|
I da bacim pogled na malo sobnog cvijeća kojeg baš i nema mnogo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ova dvojica trebaju hitno tuširanje. /Dijana%20cvijece/DSC06346.jpg"> ![]() ![]() oa je jako stara pogledajte koliko stablo ima ![]() ![]() Za sada toliko od mene. |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ženo, nemožeš nam to napraviti!!! Dođeš, staviš prekrasne sličice, i onda nestaneš!!! A mi virkamo kada će biti novih sličica!!!
Police na ogradi ( djelo ruku TM) su prekrasne, po njima je tvoj vrt prepoznatljiv!!! Pošto je puno vremena prošlo od zadnjih slikica, mislim da smo zavrijedile nove, ipak ti dižemo temu, nadajući se novim fotkicama!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Draga freeland44 hvala na posjeti!
Kako ja nemam puno cvijeća ,kod mene nema puno novosti ,a da vrtim isti film nebi bilo uredu prema vama koji imate puno toga za pokazati. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Zidić je super!!
A i zimska oblekica teglicama s maćuhicama i erikama odlična ideja!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() zapala mi je za oko zelena hrizantema,ma je li zelena i kad skroz otvori latice? |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
meni je isto zanimljiva ta zelena
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Zelena je takva . Visoka oko 50cm a cvijetovi su oko5cm promjera kad su potpuno otvoreni. Kad ih mraz ofuri dobiju lagani crvenkast preljev na zelenoj frizuri.
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Evo i mene kod tebe Dijana! Imaš i ti jako lijepe biljkice !
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Najviše su me se dojmile Erice! Prekrasne su ti!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasno cvijeće, posebno erike.
Jako mi se sviđa kako si ukrasila ovaj zid ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Predivno ti je sve, posebno ovaj cvijetni zid
![]() |
|
![]() |
|
Sretnu i veselu cijelu Novu Godinu ti želim!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima na posjeti
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |