Gymnocalycium |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789> |
Korisnik | |
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasni su,ja nisam imala vremena moj poslikat,a već danima cvjeta.... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Prekrasno Semira
|
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Hvala, to mi je jedan od prvih koje sam sijala, pa mi je poseban. Kad je u prvom cvjetanju dao dva cvijeta, onda za koju godinu mogu očekivati da bude onakav kao kod Pinusa :)
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prelijepi cvjetovi na lijepom kaktusu
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Eto sad sam otkrila ovu temu.I pala u nesvjest nad slikama rascvjetanih kaktusa! Pa dakle p r e d i v n i su.Pinus, Mali Kaktus...
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Natalija,ove godine sam ih svega dvaput prihranila i to im je dosta za ovu godinu.Negdje sam pročitala da nije potrebno kaktuse previše prihranjivati,pa se toga držim.Nadam se da će ti uspjeti da procvjetaju.Mislim da moji više neće izbacivati nove pupoljke,noći postaju hladnije,dani kraći,sad će vjerojatno samo rasti do jeseni.
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
stvarno su prekrasni
![]() kao što sam i očekivala - mome je otpao veliki pupoljak, ali ima naznaka još par malih pupoljčića pa sam ga spustila sa police na stol, tu mu dopire više svjetlosti i kasno popodnevno sunce, nadam se da će se jedan i otvoriti prihranjuješ li ti svoje? |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Natalija,kad je ovih dana bilo oblačno moji se uopće nisu htjeli otvoriti,pa su neki pupoljci zbog toga i propali,sad kad je sunce cvatu bez prestanka.
Stavit ću navečer slikice.
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
moj je u sjeni, ima dosta svjetla, ali sunce ga ne vidi
mislim da to i jest preporuka za ove u boji |
|
![]() |
|
Neznam zašto otpadaju popoljci,moji gimnići stoje da najjačem suncu i još na kamenju koje se kroz dan jako ugrije.Ove godine sam posebno zadovoljna s njima.Kuc,kuc,da se ne umisle.
![]() |
|
|
![]() |
|
evo mog gymnića
![]() mislim da je ovo mihanović kad sam ga kupila, prije par godina, bio je u cvijetu, nakon toga zametne pupoljke, ali oni otpadnu prije otvaranja... za ovog maleckog nisam 100% sigurna je li gymnocalycium... možda anisitsii ![]() imala sam i g. horstii, ali na moju veeeeliku žalost, istrunio mi je ovo ljeto ![]() |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Evo poslušala sam te Mali kaktus
![]() |
|
![]() |
|
Predivan je taj roza cvijet. Predivan
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Prelijepi su vam gimnići Mali kaktus, Kamenjar, Pinus-prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Hvala, Miss.M.
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |