Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mali vrt rajskoga vrta
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mali vrt rajskoga vrta

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 26>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2015 u 14:40
lijepo sobno....prekrasno....smile73
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2015 u 07:27
Heart Hvala ti draga Josipa što si "bacila pogled" na moje sobne biljčice.
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2015 u 08:04
jesu lijepe odrzavane....kod tebe svratim cesto al neostavim traga...tu sam stalno...smile79
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2015 u 08:53
Znam draga !

"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 852
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2015 u 11:49
prekrasan vrt , sobne biljke sve lijepo  i njegovano dugo me nije bilo na forumu ali bravo ja jos jedan lijepi vrt koji se pridruzio ovom cvijetnom carstvu ! p.s. one pink ruze uz ogradu su me odusevile smile56
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2015 u 12:52
Smile Drago mi je da si se vratio na forum i što ćemo i dalje moći uživati u ljepotama tvojega vrta i učiti iz iskustva koja si stekao.
Hvala ti na lijepim riječima i veselim se budućem druženju. Tongue

Na vrh
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 852
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2015 u 14:45
rajski vrtovi drago je i meni da sam se vratio da posjetim moje cvijetno drustvo i podijelim savjete sa vama a naravno i slike mojeg vrta , a tvoje je prekrasno samo tako nastavi smile55
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2015 u 10:20
Dušice, mene zanima koji bi te sukulenti veselili, osim kamenog cvijeta... Wink ... vidim kod tebe prelijepu crassulu ovatu. smile71
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2015 u 13:25
Smile Ovo su moje nove ljepotice, poklon drage osobe.
Moja prva echeveria Heart

I jedan predivni kaktusić koji me odmah asocirao na okićeno božićno drvce Heart

Jednom sam rekla svojoj prijateljici da kad god bude imala potrebu da mi nešto pokloni LOL, neka to uvijek bude cvijet. Nije važno kakav, i onaj najmanji i najjeftiniji meni je prelijep.
Na forumu sam beskrajno zavoljela sukulente. Za mene su sukulenti prije bili samo sedumi i čuvarkuće, druge nisam poznavala. Uživam obasuta svim vašim fotografijama ovih predivnih biljaka, pa još k tome posađenih u ukrasne teglice, pa lijepo složenih, milina za pogledati.

Draga moja bugice, graptić mi je među najdražima jer njegova boja uopće ne upućuje na to da je živo biće. Onako ledeno sivo-plave boje posebno se ističe među ostalim biljkama.
Posebno su mi dragi sukulentići koji imaju oblik rozete. Besprijekorno posloženi listići, jedan do drugoga, predivnih boja ovisno koliko im se sunce nasmije.

Kad vidim nekakav poseban cvijet, uvijek se sjetim meni drage izreke D.Alighieria

"Tri stvari su nam ostale od raja: zvijezde u noći, cvijeće po danu i dječje oči!"

Bugice smile78
Na vrh
Miranda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1263
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miranda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2015 u 13:43
smile55 za tvoju prvu echeveriu!
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2015 u 14:06
Prekrasna ti je prva echeveria!
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2015 u 20:50
Dobro došla u klub i vjeruj nećeš se lako otarasiti te napasti kad jednom kreneš, mnogi na forumu to znaju
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2015 u 08:21
daa aralija.....nisam znala razlikovati kaktus od sukulenta,sukulen od cuvarkuce.....
dobro dosla u klub rajska nasa....

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2015 u 08:30
Draga moja, imat ću na umu! Proljeće će brzo... smile79
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2015 u 11:28
Heart miranda,
Heart miska,
Heart aralija,
Heart josipaNu,
Heart bugicaza5,

curke, hvala vam !

Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2374
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2015 u 14:33
Čestitke na novim cvjetićima i pazi prstiće na
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert)
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2015 u 07:09
@kaktus, hvala ti na čestitkama i upozorenju. O da, ponekad znaju biti baš zločesto bodljikavi. Hug
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2015 u 14:25

Heart Tame su zaspale. Osjali mraci.
       Kopne se prozeble zemljine grudi.
       Siva zeleni, zatopliše zraci.
       Iz smrti se život rađa i budi       (Pjesma o proljeću, S.Užarević)

Heart stabalce ukrasne dunje

Heart mahonia

Heart hortenzija

Heart graničica

Heart magnolija

Heart jaglac

Heart bršljan

Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2015 u 22:31
Iz zimskog sna tvoje su se biljke odlučile ozbiljno razbuditi. Koji je samo užitak gledati otvaranje pupova. 
Sutra je novi dan.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2015 u 15:26
Draga lucy, Hug, glavno je da smo mi zimu ispratili, i sad je sve puno ljepše. Je, baš je uživancija gledati kako iz gole zemlje niče pravo bogatstvo.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 26>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.