arčilend |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 54> |
Korisnik | |
arčik ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
za kraj ...kruška karamanka...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bele čašice postavljene da se u njima "podave" rutave bube...napast, koja jede cvet... nisu htele da se kupaju u kupki od negro bombona...navodno trebalo je da postavim plave čaše... ...istina...za neverovati...kad su cvetale kruškice, i jabuke...slučajno jedan dan krenem u arčilend, u plavoj majci...na leđima osetim lagan udarac...sleću rutave bube...čudovišta... kasnije na youtube...vidim klip ...sa plavim kantama u voćnjaku... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Kako ja volim šetati Arčilendom
![]() I način na koji opisuješ svoje zgode je zanimljiv i duhovit! Eto,danas smo, zajedno s tobom bili u lovu na "čudovišne bube"! ![]() I ja,kao i Temzi, jedva čekam slike izvora i potočića! ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno je u tvom arčilendu
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Došetala malo i ja do tvoga Arčilenda....sve se može kad se hoće...
![]() Dobro došla i dugo,dugo u svom radu uživala... voćke,i sve ostalo izgleda lijepo...a o okusu ćeš mi pričati ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
arčik ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
Miranda, ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon, dobrodošla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Potpisujem šetnju tvojim Disneylandom
![]() u kojemu ima puno slatkog voća i povrća. Svaka čast na trudu i ideji da ovo zapušteno mjesto pretvoriš u pravu riznicu zdravih plodova za svoju kćerkicu i usput prekrasno mjesto za odrastanje!Doći ću opet.Jako je zanimljivo kod tebe ![]() Čupku velika pusa
![]() |
|
![]() |
|
miska,
![]() ![]() ![]() ![]() mala ispravka...đavolčić koga vidiš na slikama nije moja ćerkica, već bratanica...dugo čekana...i posle mnogo muka dočekana...(čitavih 14. godina)...izvinjavam se ako sam (nehotice), unela zabunu... ![]() ![]() ![]() ![]() u pravu si prelepo mesto za odrastanje...inače ona dosta vremena provodi sa nama...mislim na mene i MM-a...njega obožava...kad ga vidi...baci mu se u zagrljaj i kaže...tečko...tečkice, najlepši na svetu...mi imamo sina...27.godina...pošto se školovao van kuće, (studije, magistratura, doktorat), ja i MM, vezali smo se za nju...u to vreme je kupljen i arčilend...i tako...duga priča... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Miranda, čupko je već kupan i ošišan, ali njučkica i dalje malo crna... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
nista nisi pretjerala,neka nama nasih slicica..nezna se koja je ljepsa...ja uzivam u arcilendu svaki puta....i svaki vrt koji poosjecujem je poseban...al tvoj je bas ranc i ima svoju ljepotu prirode i jednostavnosti....
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Slažem se s Josipom...nisi pretjerala! Baš mi gode ove osunčane,šarene sličice!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Draga Arčik, vidim da je kod tebe svaki dan živahan i pun uzbuđenja! Čupko je jako smiješan ovako malo pofarban, mali nestaško A Ehinacee su prekrasne, ja ih obožavam, stvarno predivan prizor za nas zarobljene u sivom kišnom raspoloženju...prekrasne slike cvjetova okupanih suncem!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Slike lijepog cvijeća i prirode su uvijek dobrodošle tako da sigurno ne možeš pretjerati. Slobodno nas počasti kad god se fotić napuni.
![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Prekrasni cvijetići!Sa njima nikada ne možeš pretjerati!
Takve slike su oku ugodne kad vani pljušti,sve je natopljeno,tmurno i depresivno
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 54> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |