Moj medvjeđi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 83> |
Korisnik | |
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
OBI Sisak. 167,00 hrvatskih novčića
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Medo evo i mene u tvom vrtu,ove nove biljke su ti krasne,a vidim da si vrijedan i da ideja ima na svakom koraku.Jednom riječju prekrasno.
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Medo, kaj si pobrkal godišnja doba pa spavaš zimski san? Znatiželjna sam kak izgleda pužovrt, sigurno se zazelenil.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Medoooooooooooooo
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo Medo!
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
pozdraf svim stalnim posjetiteljima i slučajnim prolaznicima. evo par novih slikica da ne mislite da samo spavam taj svoj medvjeđi san...
malina aronija je prepuna malih zelenih plodova ščir mi sjajno izgleda ovak dok je skroz mlad. zanimljiva je s njime igra svjetlosti tako da je ujutro ljubičast, a popodne kad ga odstraga sprži sunce, skroz pocrveni energetska gredica Navaho indijanaca ovaj je vikend dobila novo ruho na visokoj je gredici sad već vrijeme presađivanja... kompost listinac je sada spreman za dvogodišnje truljenje... iza će niknuti još jedna ovakva, ali tu će biti običan kompostarnik povrtnjak vapi za vrijednom rukom koja će oplijevit ovaj đumbus... no sve fino raste i napreduje spiralna gredica je sam tak... presadnice krastavca i brokule... rotkvice i korabice rukola krumpir pod slamom buja samo tako ispod lista proviruje prvi lopoč čučin babmus je prvi pustio rizom i uskoro očekujemo još prinova :) ovo malo levo od živice je žganac. jedan je cvijet sakrio ispod listova pa ga sramežljivo čuva od pogleda i lavanda je probujala... i za kraj buhač koji se fino smjestio i sad samo moramo čekati da počne tjerati komarce... lijepi pozdraf svima |
|
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
nemoj ti meni lijep pozdraf svma pa nema slikica 3 mjeseca
![]() lijepo molim detaljan opis one indijanske gredice...sad je to već nekaj drugo, a i koje si oblice stavljao okolo? ![]() dečec dragi, jako si vrijedan bio, svaka čast ![]() vidim da bu brokule i kratsavaca za cijelo selo pa ako ne misliš sve to pojesti, ponesi koju presadnicu na anin i čučin brijeg ![]() hostice su ti če če ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
bravo Medek, dobro si se odmorio ove zime u zimskom snu kada si tako vrijedan...a očito je i energetska gredica proradila, sve ti ide kaj po špagici, sve buja i slažem se sa Konte da bu povrća za cijelo selo, tj. za cijelu Zg ekipu, hehehe...samo napred sa sljedećim projektima...i da, spiralna gredica je baš cool
![]() pozdrav(f)ček
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
ni mi dalo mira pa sam opet malo poslikal, ove su posle kiše i nevjerojatno kolika je razlika kad prirodno natopi i kad se zaleva z šlaufa...
ovo je ta igra svjetlosti sa ščirevima o kojoj sam pričao. sad je sunce na zalazu pa su oni crveni :) Indijanci bi bili ponosni na moju gredicu :) Svi su neveni koji su bili naknadno presađeni sad posle kiše digli svoje listeke ![]() nisam siguran ko je Đurđa a ko Štef, ali vidi se da jedna od njih brižno sedi na jajcima dok se druga premišlja bi li digla i drugu nogu... ima nekoliko sadnica sibirskog limuna pa ću ponijet k Ani i Čuči ak bu neko štel nisam ni znal do ovog proljeća da imam bijelu ljubicu, samo se odnekud pojavila i još uvijek bi cvala Slijez buja, a čini se da će uskoro i cvasti a evo i nekoliko panoramskih za kraj... e i još ova frula za sam kraj |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
fenomenalna mi je ta tvoja energetska gredica, ma baš baš.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
zgodan vrt
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
svega lijepoga u tebe a crveni scir mi je predivan...
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
eto ga sad na! na vrečici je pisalo ščir, a i listovi su mu fakat slični... no, svakaj čovek nafči dok je živ :)
|
|
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
energetska gredica je fantasticna
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
kod tebe sve buja,a rasada ćeš imat za cijeli kraj,ma kako god se zvale gredice baš su bujne,zaista si vrijedan
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Imaš pravo indijanci bi bili ponosni na tebe! Đurđa će možda mlade dovoditi na tvoje jezerce?
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Jooj Medo kak ti imas lepi grunt ...bas mi se svidja ..pogotovo ova gredica -Indijanac ..Bus mi malo na kavi pojasnil to ... ja vjerujem u ta ajmo rec njihova vjerovanja i nacin na koji su sadili gradili ,i sve ostalo ..hehehe
J os jedno pitanjce ,onaj limun koji si mi dao ..kak mu je ime da posurfam malo o njemu ... |
|
Velika gorica
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 83> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |