Moja djedovina-sestrin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 103> |
Korisnik | |
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kiki-ko, svako dobro u novoj godini!
Tvojim vrtom je uvijek lijepo prošetati bez obzira na godišnje doba!
Maca je predivna, šaljem joj veliku pusu!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Uletila sam ti izmešu slika. Ova skimija ni kod mene baš ne napreduje, ali mislim da je njeno obilježje, baš taj spori rasti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kikiko pozdrav, nekako ne stignem k tebi, a tako sam propustila cvjetajući dragoljub, sladak je kao i bijela maca, slikica za pet plus.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Ovo tako sporo napreduje da mi dođe da ga isčupam.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() Inače ona slika koju je Misty ponovila je divna i nju bi trebalo svako malo staviti. Djeluje mirno, toplo,pa ovi na kontinentu zaborave snijeg, mi kišu a vi svo ono smeće koje vam južina donese.
Ipak je položaj vrta (i kuće) prekrasan!
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Svaki kraj ima svoje ljepote i svoje mane, a u ovo doba svi lopatamo!
More toliko toga donosi ali i odnosi...
Ovo mi je probudilo čežnju
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasne slikice, okrugli kaktus je divan, mislim da je to echinocactus
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
maca uziva u tom divnom okruzenju
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Joj kako je lijepa ova bijala mačkica sa šarenim okicama
![]() Super ti je okrugli kaktus u pozadini
![]() |
|
![]() |
|
Free,uvijek mi osvježiš dan.Tako si pozitivna.
|
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Milena moja mala, opet sam ti švrljala oko cvjeća, pomazila macu i popušila 2-3 naslonjena na ogradu!!!!!!
Nemoram napominjati da sam uživala u krasnom pogledu!!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
trava ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Koji ti je ono loptasti kaktus?Neznam jesi li vidila ali mačka ti je izgubila jednu leću.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dragoljub,u istom mjesecu niknuo i procvjetao.Vjerovatno zbog dobrih vremenskih uvjeta.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Taman sam pomislila: uau kako ti je super, vrt i kuća na samom moru. Kad su uslijedile ove druge slike.
Ali to je cijena. Neka ne bude šteta, smeće će se ipak nekako pokupiti. Možda to ipak vrijedi, one blizine mora kad je more mirno!
![]() |
|
![]() |
|
Tu kiša ne prestaje danima,niti će.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Grančica je ošla u vječna lovišta ili je odvezla čistoča!!!
Ajde, djevojčice naša mala,glavu gore, vjetar u kosi i ....osmjeh na lice!!!! Takvu te volim! Kod mene snijeg pada cijelu noć i jutro bez prestanka, čišćenje snijega mi izgleda kao Sizifov posao, kada dođem do kraja-glatko se mogu vratiti na početak,najbolje da zapalim ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
Grančica je
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 103> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |