Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 142> |
Korisnik | ||
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
Fiki, puno ti hvala !
|
||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
|
||
![]() |
||
|
Imam još nekoliko ljepuškastih slikica :
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
||
|
||
![]() |
||
|
I žute ruže, moje omiljene:
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
||
|
||
![]() |
||
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
|
Ma kakvi udaviti! Meni su prekrasni! Njih se nemogu nagledati! ![]() |
||
Skroman covijek sve umnozi svojom skromnoscu, veseljem i zahvalnoscu.
|
||
![]() |
||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
|
Potvrdjujem,i pitam,jel ima nesto da nemas ![]() |
||
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
||
![]() |
||
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
Krasne su ti ruže, ali lopoč je
![]() |
||
![]() |
||
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
|
bravo za ciglenjak ,bravo za bonsaije ,bravo za lopoč
![]() |
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
|
Čuj ovo " imam još ljepuškasti slika".........Draga sve ti je prelijepo....drugi put reci..."Imam još prelijepih slika"
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Za sve putnike namjernike koji svrate u moje carstvo
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
|
Draga Glikice, jezero i lopoči su ti predivni, obožavam ih, i da staviš još slika nebi bila dosadna, a ovaj potpis na kraju, kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce, dođe mi da kupim kartu za vlak i put Vinkovaca.
![]() |
||
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
||
![]() |
||
|
Smail, kad god poželiš, dođi
![]() |
||
|
||
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
Nakon dužeg vremena svratih a kod tebe sve po špagu, ciglenjak me oduševio, a o lopočima mogu samo sanjati zato ću rado svraćati da im se divim
![]() |
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
U tvom jezeru sve je više lijepih lopoča. Vidim da se veseliš svakome, a i mi s tobom. I žute ruže su ti jako lijepe, pašu uz cigleni zid.
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
|
Nije ni čudo što si oduševljena lopočima, predivni su, a nisu baš česti stanovnici vrtova.
|
||
![]() |
||
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
|
Kamenjar ti je
![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |