Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 104> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Antonija, da ju čuješ kako reži, sigurna bi bila da nisam pogriješila
![]() Vilmač ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Pa osim trave koja mi se jako svidja, i ona ljubicasta kobea, macak mi je najbolji u tome svemu, pa bar nemas brige, on moze iskopati rupe.
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
kako samo Zlatka strogo stražari, nema šanse da netko uđe u oavo lijepo i rascvjetano carstvo
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Pozdrav kontesa! Imaš krasne biljčice, sve super a ljubimac je fenomenalan, obožavam mačke!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Konte biljkice su ti divne...cobea je prekrasna..a mačak je baš cool
|
|
Dream as if you'll live forever , live as if you'll die today
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
I ja redovito prošećem samo brzinski pa se ne stignem javiti
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Bila sam danas u tvom kraju i gledala jedan predivan vrt. Pozdrav.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
djevojčice i dječaci
![]() Smail, a na koji kraj misliš, zagrebački ili zagorski? ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Za čuvarkuće i eševerije
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Zagorski vrt sam pregledavala naravno virtualno ko zna da li bi po tvojim bregima pronašla baš tvoj vrt. |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Kontesa, draga ak bude kakvog viška preporučam se.
![]() Nadam se da se vidimo u srijedu? |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
draga Konty, miceka sam ti već vidjela, a lantane i ostalo... ma predivno mila!
![]() |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
vidim da me netko nudi za kopanje. pa dobro, di je ta lopata???? i zašto je zahrđala????
![]() btw, cvijeće je fenomenalno ali micek mi je....
|
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
kako se primakla jesen i kako ove kiše ne prestaju, tako i moje ljetne prijateljica polako počinju štrajkati, ali i jesen ima svojih čari
![]() drage moje gošće, nadam se da ste imale kišobran pri šetnji kao ja dok sam slikala ![]() ![]() ona je trebala cvasti već odavno pa nije pa se premišljala i onda kada su krenule kiše i ružno vrijeme ( i moje prijetnje glede zimovališta), krenula je i ona...cobea nikad ljepša..cvate, tjera pupove, tjera napokon i lišće.... vrijeme nije bilo najpogodnije pa nije ni slika ispala naj naj ![]() ![]() asteri sada vladaju ![]() šarenolisni zeleni sedum ![]() ![]() cvate mi ono kaj sam od Sare dobila..jel pitosporum? (bubnula sam jer se nikako sjetiti imena ![]() ![]() povadila sam amarilise iz zemlje, jel uskoro vrijeme za cane? vidjela sam da stvaraju smjeme, ali nisam sigurna da će to spjeti dozoriti... eh da ne zaboravim..biljo, pusti sel neka priča...lopatat ću ja kad će mi se htjeti ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Slažem se da jesen ima svoje čari.................a to si najbolje pokazala svojim asterima i sedumima! Krasni su ti!
![]() |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
ma ne brinem ja , ali ako ipak treba pomoć oko kopanja.....samo pazi, ja sam gradsko dijete i baš ne kužim kaj je drač a kaj nije
![]() sviđaju mi se tvoji sedumi, moj ove godine malo štrajka. a da ja njemu zaprijetim, kao ti svojoj cobei?
|
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Vrt ti je i u jesen lijep, samo mislim da bu stihaaca zahrdjala do proljeca. Morat ces kupiti novu, jer Bibi ne zna sa hrdjavim raditi.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |