Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kontesin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kontesin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6970717273 104>
Korisnik
Poruka
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 14:51
Antonija, da ju čuješ kako reži, sigurna bi bila da nisam pogriješila smile156
Vilmač Hug
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 15:38
Pa osim trave koja mi se jako svidja, i ona ljubicasta kobea, macak mi je najbolji u tome svemu, pa bar nemas brige, on moze iskopati rupe.
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 15:38
smile99
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 18:10
kako samo Zlatka strogo stražari, nema šanse da netko uđe u oavo lijepo i rascvjetano carstvoWink
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 21:29
Pozdrav kontesa! Imaš krasne biljčice, sve super a ljubimac je fenomenalan, obožavam mačke!Hug
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 21:46
Konte biljkice su ti divne...cobea je prekrasna..a mačak je baš cool
Dream as if you'll live forever , live as if you'll die today
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2010 u 23:47
smile57-samo navratila da znaš da sam redovna 
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2010 u 20:42
I ja redovito prošećem samo brzinski pa se ne stignem javiti smile219
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2010 u 23:15
Bila sam danas u tvom kraju i gledala jedan predivan vrt. Pozdrav.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2010 u 23:27
djevojčice i dječaci smile219
Smail, a na koji kraj misliš, zagrebački ili zagorski? Wink

Zagorski bregi
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2010 u 09:42
Za čuvarkuće i eševerije Clap, prava kolekcija...
život je more
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2010 u 22:08

Zagorski vrt sam pregledavala naravno virtualno ko zna da li bi po tvojim bregima pronašla baš tvoj vrt.

Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2010 u 23:51
smile199vrtom i vidjela puno lijepih stvari kao i čuvara, pitbula.
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 15:50
Kontesa, draga ak bude kakvog viška preporučam se.smile222
Nadam se da se vidimo u srijedu?

Na vrh
TaTjana43 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1520
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaTjana43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 16:45
draga Konty, miceka sam ti već vidjela, a lantane i ostalo... ma predivno mila!
Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 18:05
vidim da me netko nudi za kopanje. pa dobro, di je ta lopata???? i zašto je zahrđala???? smile148

btw, cvijeće je fenomenalno ali micek mi je....
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2010 u 21:03
kako se primakla jesen i kako ove kiše ne prestaju, tako  i moje ljetne prijateljica polako počinju štrajkati, ali i jesen ima svojih čari Smile

drage moje gošće, nadam se da ste imale kišobran pri šetnji kao ja dok sam slikala Big%20smile više me čak ni susjedi čudno ne gledaju u takvim egzibicijama, znaju da sam munjena i da su takve stvari normalne LOL

ona je trebala cvasti već odavno pa nije pa se premišljala i onda kada su krenule kiše i ružno vrijeme ( i moje prijetnje glede zimovališta), krenula je i ona...cobea nikad ljepša..cvate, tjera pupove, tjera napokon i lišće....

vrijeme nije bilo najpogodnije pa nije ni slika ispala naj naj

asteri sada vladaju

šarenolisni  zeleni sedum

cvate mi ono kaj sam od Sare dobila..jel pitosporum? (bubnula sam jer se nikako sjetiti imena Embarrassed )

povadila sam amarilise iz zemlje, jel uskoro vrijeme za cane? vidjela sam da stvaraju smjeme, ali nisam sigurna da će to spjeti dozoriti...

eh da ne zaboravim..biljo, pusti sel neka priča...lopatat ću ja kad će mi se htjeti Wink znaš kako se kaže...lako ti je tuđim.... LOL

Zagorski bregi
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2010 u 21:06
Slažem se da jesen ima svoje čari.................a to si najbolje pokazala svojim asterima i sedumima! Krasni su ti!Thumbs%20Up
Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2010 u 21:14
ma ne brinem ja , ali ako ipak treba pomoć oko kopanja.....samo pazi, ja sam gradsko dijete i baš ne kužim kaj je drač a kaj nije smile96

sviđaju mi se tvoji sedumi, moj ove godine malo štrajka. a da ja njemu zaprijetim, kao ti svojoj cobei?
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2010 u 21:27
Vrt ti je i u jesen lijep, samo mislim da bu stihaaca zahrdjala do proljeca. Morat ces kupiti novu, jer Bibi ne zna sa hrdjavim raditi.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6970717273 104>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.