Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kaktusi u cvatu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kaktusi u cvatu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6970717273 134>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
schumy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 465
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje schumy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2012 u 11:53
Pinus, ti "gađaš" u srce, ali u malim dozama (broj slika) pa se lako obraniš.....
smile55   Svima zahvala na podršci!
smile55   Glikica!!!!
**za čistu prirodu i obilje pčelica
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2012 u 11:58
E sad, jel može ID ovoga ?

...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2012 u 12:38
Mogla bi biti neka lobivia ? 
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2012 u 15:28

mOŽETE SE NASMIJATI, ALI SAMO MALO, DA VAS MOJ PRVI KAKTUSIĆ KOJI JE PROCVAO NE ČUJE !!!

Uploaded with ImageShack.us
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2012 u 15:31
Free,nećemo se smijeti,svaki cvijetić kaktusa je lijepTongue

Glikica,mogla bi biti lobivia,ali ja sam prvo pomislila na echinocereus.Javit će se još netko pa ćemo znati,ali u svakom slučaju je lijep.Clap
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2012 u 16:27
Ma bravo za tvoj prvi cvjetić Free, želim ti još puno, puuuuuuno cvjetića !
Na vrh
đuđa View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 25
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje đuđa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2012 u 17:40
free preslatki je smile198
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2012 u 12:11
Evo ga još jedan današnji slatkiš:

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2012 u 13:16
Vaša kap ohrabrenja, imala je strašne rezultate: kupila sam jednu mamilariu!!!smile213

E, sada me jako interesira jesu li to malecki pupoljci ili je kaktusiš već ocvao !!  Jer . . . .   glupani su ih nakitili sa suhin - zalijepljenim cvjetovima !!

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2012 u 13:25
ovaj je već ocvao, nježno skini te umjetne cvjetove, oporavit će se on već, a postoji mogućnost da baci još koji cvjetić ove godine, ako ne iduće godine ćeš imati vjenčić.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2012 u 14:33
Glikica,slatkišClap

Free,bravo,jel to prvi kaktus koji si kupilaTongue

Kod mene nema sunca,pa se nije mogao otvoriti do kraja

leuchtenbregia principis

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2012 u 15:15
Ma daj MK, a zašto moja ne cvate ? Sram ju bilo, a krasan cvijet ima. Onda ću gledati tvoju.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2012 u 16:58
Da, to je prvi kaktus koji sam si kupila u životu !!  Da mi je pred mjesec dana rekao netko da ću ja kupiti kaktus, rekla bih mu nek pod hitno  nekaj popije jer govori gluposti !!!   Kaktuse sam kupovala drugima, moja kčer ih obožava (barem nešto u tegli, a i trebaju jako rijetko vode, to joj je glavni argument !!)

Skinula sam odma onaj zalijepljeni suhi cvijet ali sam cvijet spremila, možda ni negdje zatreba Wink  !!

Ali, jako, jakkkoo bi me obradovao ako me iznenadi i  s jednim jedinim cvijetićem !!  I samo da ne bude - mali žuti !! Nije da ne volim žute, ali prvi je bio žuti, pa nebi bio red !!  hahahah    Ja sam si zamislila da bi trebao biti -barem crvenkasti ako ne ružičasti !!  A o vjencu na vrhu ćemo pričati sljedeće godine !!smile40

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2012 u 17:14
Free,takva mammillaria obično ima roze cvjetiće,vidjet ćeš da će te na proljeće lijepo obradovati s vjenčićem.
Znači,odsad za rođendan od mene dobivaš kaktuse.LOL
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2012 u 17:16
Glikica,ne znam zašto tvoja ne cvijeta,ja sam ju lani dobila,i već u kasnu jesen mi je procvala,sjećam se da sam ju na zimovanje stavila sa cvijetom.
Na vrh
Miss M. View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 603
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miss M. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2012 u 17:34
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

Ma daj MK, a zašto moja ne cvate ? Sram ju bilo, a krasan cvijet ima. Onda ću gledati tvoju.

Moraš ju obilnije zalijevati.
Na vrh
Pinus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pinus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2012 u 18:56
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Kod mene nema sunca,pa se nije mogao otvoriti do kraja

leuchtenbregia principis

mali kaktus, čista 10 za tvoju leuchtenbregiu !!!
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2012 u 19:49
Pinus hvalaEmbarrassed
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2012 u 20:21
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Free,takva mammillaria obično ima roze cvjetiće,vidjet ćeš da će te na proljeće lijepo obradovati s vjenčićem.
Znači,odsad za rođendan od mene dobivaš kaktuse.LOL

Šteta kaj imamo samo jedan rođendan godišnje !!!Wink  A imendani se ne računaju, meni je katoličko ime, po kumi, Katarina !!  Pa umjesto boce vina za Katicu . . . . Big%20smile!!!

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2012 u 21:14
Sveta Kata snijeg na vrata,pa umjesto snijega kaktus na vrataWink

i on se uspio otvoriti usprkos nedostatku sunca

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6970717273 134>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.