Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 152> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vidim da se je puno nas u subotu zaljubilo u crno-crvenu euforbiu, nestale su u tren oka
![]() ![]() Begonija na zadnjoj slici...... pa to je nešto strašno lijepo, šta to su stvarno tako izrazite boje...famozna je
![]() Saro, jako,jako mi je drago da smo se upoznale i jedva čekam sljedeću "kavu" da se opet vidimo....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo Sara, tvoje su biljčice baš pažene i mažene, vidi se da uživaju
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Triša, baka, panda, anči, mali kaktus, springy, korijenko, Otok, hvala vam svima na posjeti.
Uredila sam i poslikala žardinjere pred zgradom, ali još ništa nisam sadila jer predsjednik zgrade kaže da će mijenjati kulir.
Euonymus izgleda jako lijepo, no čini mi se da ide malo previše u visinu:
![]() ove mini narcise sam godinama kupovala u teglicama i poslije sadila u žardinjeru:
![]() ovaj mladi grmić kupila sam prošlog proljeća u MBM-u, mislim da je neki Ilex:
![]() listići vince lijepo se šarene:
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
šarena trava lijepo napreduje:
![]() ovaj čičak sam dobila prošlog proljeća od Silvek i očekujem cvatnju:
![]() uskoro će buknuti i bergenija:
![]() malo jaglacića:
![]() ![]() za sada toliko o žardinjerama.
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
lijepo, lijepo
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bravo za tebe.
![]() Veliš da ti se čini da e... ma lakše mi je reći kurika
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opet si lijepo sredila te žardinjere.
Ako ne želiš da ti euonimus ode u visinu, slobodno ga oreži i oblikuj onako kako ti se sviđa |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opet sam bila kod tebe,baš mi je lijepo sad na proljeće gledati biljkice kako se bude i rastu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus, čičoka ide uskoro u senjski vrt, a do onda će morati izdržati u tegli
![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Svratih k tebi da priupitam jel živa majčina dušica ili da ju još pikam i onda ugledam ovo ![]() Divna je, divnaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
vidim ja da ti imaš posla preko glave pa gdije ti stanu sve ove biljčice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasno mnoštvo starih i novih biljkica koje očito uživaju tvoju veliku ljubav i odužuju ti se tako sjajnim i zdravim izgledom
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Predivne kućne biljčice i lijepo sredjene ardinjere
![]() ![]() ![]() Crvenolisna begonija, da li je možda jedna vrsta Begonije rex? |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Duda, macak, moon, Lora, lilie, hvala svima.
Lora, ova begonija spada u one mini, a jel joj porijeklo kraljevsko, ne bih znala.
nisam mogla odoljeti da je ponovno ne slikam, heuchera Srebrni princ:
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
zanima me znaju li ostali stanari tvoje zgrade koliko su sretni!
reci mi za ovaj čičak, je li to sikavica, ja sam je posijala i nikla mi je fino! tvoje sobno bilje je za svaku pohvalu! imaš lijepih hauchera, one su moja najnovija ljubav! juče su mi stigle naručene iz decore!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
da imaš pravo ovaj srebrni princ je prelijep
|
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Saro predivne begonije!!!!
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Sve 5, ali HOĆU SENJ!!!!!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |