Anči i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 85> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepo zimovalište. Gušt je vidjeti koliko toga je spremno i krenulo je. Bravo ančice - svaka čast!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Anči, evo i mene u tvoje zeleno zimovalište!! Veseli me što si nam se sa cvjetnim slikicama vratila, sada samo tako nastavi stavljati slikice
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Bilibergia ima stvarno poseban cvijet. Nisam je do sada vidjela.
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Imaš ti toga lijepoga i u kući i u zimovalištu.
A onaj "dečec" s jaglacima je super, okružen snijegom!
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Dečecu je ziiiiimaaaaaaaaaa!!!!
Ima kratke rukave!!! Treba đemperek!!! ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Anči dugo nisam bila kod tebe a kod tebe lipote pregršt!Sobno cviće,zimovalište sa biljkama i na kraju dječačić koji gura slatki teret lipih boja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
anci mene je odusevila bilbergija,ima predivan cvjetic
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
prekrasan ti je cvijet biliberia, ili kako se zove, kralijičine suze
![]() a u zimovalištu imaš svega, pa bude se to popravilo kad dođe vrijeme |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Puno lijepih biljčica
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Anči, gdje si, ja u vrtu, a tebe nema, ajde čekam te, neću još dugo!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Kod nas pada gusti snijeg
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Pecika ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 78 |
ova teta s tackama mi se tako svida ,prekrasno je ...samo jos da taj snijeg ode vise
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
A mene uvijek iznenadiš prelijepim aranžiranjem u ovim prelijepim tačkama!!!
A u tvom zimovalištu danas se divim prekrasnoj kanarskoj palmi!!!! Preljepa je!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
bosonoga ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 49 |
Iako smo se lijepo ispričale na pp moram ti i ovdje reći da sam se našetala tvojim vrtom, noge mi otpale
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() Hvala na posjeti Pecika ,freeland
![]() Snijega imamo kao nikada do sada
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Bilibergia biljka predivnog cvijeta. A i kućno i ostalo bilje se lijepo drži. Vidi se da mu pružaš puno ljubavi
![]() ![]() ![]() Neka samo sunce već jednom proviri, biti će tu svega...... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Lora
![]() Uglavi mi je već zbrka što bi i gdje vani posadila .
Pravim planove a snijega u vrtu pola metra
![]() |
|
|
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
draga anči šetala sam tvojim vrtom i oduševila ama baš sa svim što imaš u svom vrtu, ali prednost ću dati ovom cvijetu.već dugo tražim ovu vrstu cinije ali nigdje to nisam našla.vidjela sam to samo kod tebe i gioie.u svakom kutku se vidi koliko ljubavi i zlatnih ruku tu ima. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |