OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 374> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Stvar je u tome sa ti osim što imaš puno biljki i cvijeća imaš i poseban dar da ih ukusno posložiš. Ne ono tegla do tegle, nego stvaaarno....
![]() Kamenjaru smo se već divili, ali ove vodenike, pa vinke... Treba to jednostavno imati u sebi....
Ja kad gledam tvoje kombinacije, samo strijeljam mislima i očima, gdje bih te mogla kopirati.... ali baš mi nekako mašta ne radi!
![]() Stvarno ti je vrt za svaku pohvalu.!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
OTOK sto se tice vinki i ja sam prezadovoljna,pogotove one 'padajuce'su pedivne.Planiram samo njih staviti na terasu sledece godine:)
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Iako u mom vrtu ima još dosta ljetnog cvijeća, krenula sam u neke jesenske kombinacije.
Kupila sam ovih dana calocephalus, pernettyu i calunu, ostatak sam pronašla kod sebe, pa evo kako to izgleda euonymus, pernettya i felicia ![]() euonymus, felicia i bršljan ![]() euonymus, japanska krizantema.ajania i helychrisum ![]() calocephalus, aster i bršljan ![]() caluna i bršljan ![]() privremeno je ovako složeno, ali bit će premještaja ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Wow ! Samo toliko !
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bit će još, tek sam se zalaufala
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Otok da li si kad imala problema sa euonymusima?. Mi smo lani jedan veliki žuto zeleni posekli jer je svake godine bil šenčiv (imao je uši) a imala sam i mladi novo kupljeni grmić i događala mu se ista stvar, nikako ih iskorjenit dok ga nisam počupala i završio je na lomači.....
Jesenske kreacije su ti prva liga
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sa ovima malima na slikama nije bilo problema, taj koji naraste veći - žuto zeleni je izgleda tome sklon, moj je zdrav, a kod mame su ga isto posjekli jer je uvijek bio bolestan
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() Zbilja imaš smisla!
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Sve sam na brzinu pregledala blago se meni sve ce to biti moje
![]() Samo ti jos pokazivaj dok ja ne dodjem. |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Samo ti pokazivj rekla ti je Niho, a imaš i što, baš si dobre kombinacije napravila, jesi li sve ove felicie zakorjenila i ove ukrasne bršljane, svaka čast
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Baš su lijepe kombinacije
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Ja sam još jednom s papirom i olovkom pregledala ove kombinacije!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kad ti se ne sviđa ili naraste pregusto onda samo premjestiš, kad može Tija cijeli vrt pretumbati, može se i nekoliko tegli
|
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Otok paketić je stigao.Cure oduševljene sa lizalicama.
Još jednom hvala
![]() a sad da malo zavirim što ima novoga kod tebe u vrtu!
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
treba to osmisliti, imati poseban dar, prekrasnooooo
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
fascinirana sam sa tvojim jesenskim kreacijama stvarno predivno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
AgavaL ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 122 |
Bravo otok, uvijek vrijedna i sa stilom. Sve čekam da vidim koju si
hostu dobila. Zanima me jer sam te htjela zvati za vikend na kavu te
sam ti spremila jednu hostu pošto mi se čini da ih kod tebe nisam vidjela. Jesi li dobila šarenolisnu ili zelenu? Poziv za kavu i dalje vrijedi, čujemo se.
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
stvarno imaš smisla za slaganje bilja i boja, ja planiram dogodine samo bijele vinke staviti ko rub gredice-za sad samo ideja a ove tvoje su super
|
|
![]() |
|
Agava, hoste kod mene nisi mogla vidjeti onda kad si bila, ali sada ih imam i to dvije, obje su šarene, samo jedna ima više bijeloga, a druga manje - imaju i ime - zovu se Hoya1 i Hoya2. Sačuvaj mi tu hostu, zvat će se hosta Agava.
Samo , ovaj vikend otpada, imam svakakve fešte. Čujemo se. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |