DECOUPAGE |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 86> |
Korisnik | |
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
priprilip ti je tanjur anđelka
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
divan tanjir a u kombinaciji sa mimozama kao da je iz zurnala.
![]() |
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Anđelka,meni je malo reć da mi je ona kutija sa čipkom prekrasna .Bila bi sretna kada bi tu tehniku znala primjeniti na velike stvari koje ja radim.....namještaj...sada preuređujem jednu prekrasnu staru komodu za sebe i guštam što ću od nje učiniti.Prekrasno se ujutro probuditi i zapitati se što danas mogu lijepo napraviti za sebe ili nekog drugog.Blagoslovljene smo darom za ove prelijepe vještine
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
odličan tanjur!!!
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Pregledala sam sve tvoje radove i zaista sam uživala u raznolikosti i izgledu predmeta koje si "obradila". A srčeka su super, pogotovo onoliko njih zajedno, nezna se koje je od koga interesantnije.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Prekrasan mi je ovaj tanjur-elegantan, motiv strašno zanimljiv i baš mi se sviđa šta si ga odabrala i tako lipo obradila oavj tanjur. Za mene..čista petica, ništa manje!!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
odlično
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Fantastično, prekrasno ti si
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivna je,bravoo
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
rose je dobro komentirala, da ti srce stane od divote...
![]() čim sam vidjela ove friške radove, odmah mi je zamirišala sol i zašumili su mi valovi u uhu, aaah, more sinje... i sviđa mi se ova pjeskovito-zlatno-drvenasta podloga kod školjkica... jedva čekam proljeće, more nek ostane gdje je, doći mu ju kad tad sa svojim mediteranskim radovima ![]() i za nas koji imamo totalnu obrnutu percepciju veličine, jeL to mini kutijica s onim mini brodićem ili je to neki veliki print brodić ili salveta? |
|
![]() |
|
svima hvala i šaljem
![]() Kami, nije velika kutija, to su ti one iz ofertisime 12x8 cm i brodić je print, a školjke su salveta
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Krasne kutijice anđelka, ova sa brodom mi je baš "vau"....
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
hajde sad priznaj da koliko si kutijica s udubljenjem na poklopcu kupila?........
![]() ![]() ova kutija s jedrenjakom mi je predivna
![]() kutija-knjiga sa školjkama ti ja jako lijeoa i ako što kami kaže jako si dobro podlogu pogodila.....ah školjke,ah kad će ljeto....
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Šta je ovo Anđelka? Preskočila si proljeće i već si u ljetu - idemo na more!!!
To, krasni su mi morski motivi i krasne su mi tvoje kutijice. |
|
![]() |
|
E Mare, kad bi samo znala i ja sama kolko. Pa znaš valjda i sama da kad naiđeš na nešto, onda je dućan tvoj! Ovo dolje na kutijici je isto print!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |