moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 89> |
Korisnik | |
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
super,predivno...ovaj puzajuci aster je kao slag na torti...stvarno je krasan...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Dugo me nije bilo tu. Uh, koliko sam morala unatrag do svog zadnjeg posta. Sve ti je kao i uvijek lijepo, ali ovaj puzajući aster prvi puta vidim i oduševio me. Kad sam tek stavljala prve slike svoga vrta savjetovala si me da maknem zemlju između kulir ploča pa sam mislila: ako ostane zemlja može mi nešto rasti između. E, pa meni raste samo pusti korov, a tebi i iz betona - cvijeće.Svaka čast!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Shasha, zaista je predivan taj puzavi aster s tisućama cvjetića, na mom ekranu su bijeli, ili su možda drugačiji? Koja raskoš! Jel brzo raste, treba puno vode?
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Hoya,raste i meni svašt no slikam samo cvijeće
![]() Sara,iskreno ne samo da ime nisam do sad znala nego nisam ni znala da imam neki cvijet tu posađen.To ti je posađeno u kamenjaru,raslo je...bilo je zgodno...kad se raširio po travnjaku ja ga pokosila...kiša ga je zalila....i to je bila sva moja briga oko njega.
Da,cvijetovi su jako sitni i skroz bijeli.Vode ne treba,sunca bi rekla da treba.Moj je na cjelodnevnom suncu.I prilično brzo raste.U proljeće sam ga posadila(barem mislim,ako je ranije onda je najesen jer mi sad prvi puta cvate)i popriličan grm je narasto s time da sam ga i pokosila često ako je"zalutao"na travnjak.
Iako....postoji mogućnost da je možda baš zbog"košnje" više narastao.Primjetila sam kod puno cvijeća da ako ga režeš on bolje raste.
Trebalo bi Anaidu pitati koliko ga ona ima i koliko joj je narastao.
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Puzajući aster je predivan.Ostići su prekrasni.Ja ih imam ali ne cvijetaju neznam u čemu je problem,
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Nuna,ostiči cvatu,barem kod mene,"na rate".Kad cvatu onda je to cvijet na cvijetu,pa si uzmu pauzu pa onda opet počnu.Prihranjujem ih onda kad i svo drugo cvijeće(2x tjedno u sezoni najveće cvatnje,znači preko ljeta)i na suncu su.Šta od toga ti ne radiš?
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Shasha, stvarno si pravi cvjetni guru, obožavam kad mi tako, netko iz vlastitog iskustva enciklopedijski jasno prezentira sve ono najbitnije o biljci. Hvala ti.
Zanima još, jeli taj tvoj puzavi aster zapravo jastučasti zvjezdan, ili su to dvije različite biljke. Molim, bez smijanja, ak je pitanje glupo, ali volim pitati što ne znam samo ja, a možda svi drugi znaju.
Pozdravljena
![]() |
|
![]() |
|
Ma samo ti pitaj.Evo da te utješim ja ,em pola njih ne znam imena,em sam neki dan saznala koliko u stvari zvjezdana i imam
![]() Da to je jastučasti zvjezdan
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti Shasha.
To bi onda bio Aster dumosus?
Pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Uh baš se nagleda a ovdje kod tebe ljepote
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
ajd još malo astera onog puzajučeg i dali cvijeta onaj tvoj veliki hibi dupli, imaću ga i ja lijepo raste ali još nema pup
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Prekrasan kokotić, šteta što je slomljen.
A kaj ti je ,molim te, onaj žuti egzotični ljepotan? Podsjeća me na cvijeće koje ukrašava sobe posade u Zvjezdanim stazama.Čarobno
![]() |
|
![]() |
|
Joj Sara,pokušavam staviti slike preko portala.Eto tek sad sam stigla pregledati i probati kako to ide.Meni nešto i neide,mučim se(već mi fali jedna slika)
E to je scabiosa(barem mislim da se tako zove,moram ići provjeriti).Nedavno sam je dobila od Silvek i sad mi je procvala.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Baš ti je lijep i kokotić, (makar je sad u vazi) i ono žuto (da ne polomim jezik!
![]() |
|
![]() |
|
Joj Baka,lupetam gluposti.To nije scabiosa al ni ne znam šta je.Čekam silvek da mi veli
|
|
![]() |
|
Čuj, ja sam je prihvatila kao scabiosu, baš tako i djeluje
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ma skoro ista ko i moja
![]() |
|
![]() |
|
Nešto mi danas neide sa postavljanjem slika pa ću sutra nastaviti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |