Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mare-nostrum početak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

mare-nostrum početak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7071727374 100>
Korisnik
Poruka
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2010 u 00:38
zaboravila sam napisati,poslušala sam tvoj savjet i na poleđinu tanjura stavila rižin papir,savršeno je,ne pozna se rub printa,inovatorice mogla bi ovo staviti u savjete i uputstva da cure znaju,odličan pogodak,baš ti hvala!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2010 u 01:05
Mareeeeeee.... zakon si!!! . ...i hvala ti, ova dva dana su mi bile samo bubamare pred očima,nisam si mogla pomoć sva sam bila ko ...aliii!!!!- ova tvoja kolekcija me uspila izliječit od one opsjednutosti!Tenk ju, tenk ju!!!....osim ako me sad ne obuzme druga, zbog tvojih radova..hm...ups!!!:)))
p.s. ovo "tenk ju" ti je nova forumska psovka, znači: ...em ti tenk šta bruji po cesti, nemo'š oka sklopit!   
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2010 u 07:52
Mare, kad u ovome prošetaš Korzom, završit ćeš u Novom listu, znaš onu rubriku subotom sa zgodnim i zanimljivim Riječankama.

smile186
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2010 u 09:25
Netko je rekao da 2 dana nije gledala tvoje radove, e pa i ja nisam stvarno 2 dana bilana stranici i vidi ti nje,
ovo su vrhunski radovi, dali si polakirala te predmete sa spejom zbog cipela.
Ja sam stavila tulipan na majcu, oprela je na 4o C, i nisam zadovoljna, a onda sam se dala na torbice i sve sam ih malo polakirala i super su.
Mare ja tebi poslala onu moju jadnu kutijicu sa jezicem, a to su moji poceci, a ti radis savrsena djela, bacas me u ocaj.
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2010 u 10:37
smile39nema rijeci, moje prethodnice su ti izdjelile komplimente, koje i ja potpisujem smile211smile73
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2010 u 14:02
svima smile79smile79....baš ste šašave i drage......
slavice to za rižin papir sam pročitala tu negdje na forumu......ali ako sam pomogla super........i kad njega dobro polakiraš stvar izgleda odlično.....
sanjam pala mi je na pamet ideja da rentam komplet......da mi budete hodajuća reklama......svaki tjedan grad jedanWinkLOL...
lantana imamo mi nešto zajedničko........tebi se sviđaju moji motivi a meni to kako slažeš sve u svom vrtu......melem za oči i dušu....Smile
lluvia odmah si me teleportiranjem sjetila na kapetana picarda i legendarnu engage........a novčanike samo probaj,vidjet ćeš kako je to interesantno raditi i ne toliko komplicirano koliko sam mislila.....
maredelmare opet psuješ,ko kočijaš si smile96..........bolje da si opsjednuta bubamarama nego bubašvabama....LOL
otok sad si mi dala mislit......biti ili ne biti subotom na korzu.....obično nisamConfused
draga tatjana nemoj se bacati u očaj,bolje se za par dana baci na autobusni kolodvor i popij kavu samnom.....smile142
rosa,sasha,more,biljana hvala vamsmile79
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2010 u 21:24
Mare, tebe čovjek ne smije izgubiti iz vida.

Baš sam guštala u novim radovima, i jedan bolji od drugog. Ali ovo sa cipelama si me oduševila, prvo sam se smijala, ali sada se razmišljam imam i ja jedne tenisice koje obožavam a već su malo pohabane, pa da se dogovorimo...LOL

Ovo je naravno bila šala, ali sam ozbiljna kada ti kažem da su radovi zaista oooodlični.

Na vrh
mima051 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mima051 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2010 u 23:08
Draga,koji to  kakosevećtosadazove imaš fotić,Meni stalno dolaze neke ideje,pa mi se čini da bi i trebalo uvrstiti nekakvuštajaznamkakobisezvala disciplinu kvaliteta slike ilitištajaznam kako svih  zaje...i postati uz super hobista i nekakavštojaznam  profi valjdasetakozove fotograf. Bravo!
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2010 u 23:19
predobre su mi balerinke!!torba i novčanik su fantazija jedna!
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2010 u 23:23
proljeće dobro je,već sam se uplašila da mi planiraš uvaliti nekakve smrdljive tenisice smile96......
mima matotijenekikakosevećzoveobičnifotić.......aonjemu moždaunekojnovojtemi.......smile175......
curke evo vam pusa,idem spavatismile78
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 00:13
mare al i ti njemacki govorisLOL,ili ti je tipkovnica blokiralaWink
oborila si me s nogu sa radovima,smile93ovako san izgledala u jednom momentusmile141
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 03:09
Zašto volim galeriju mare-nostrum?

Zato što je ovdje uvijek početak, ljepotama i savršenim radovima nema završetka, a ni kraja.
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 10:52
prila,kaća,sara smile79........
kaća nije to njemački,to ti je više po domaćiWink
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 10:53
Kasnim, kasnim sa komentarima! I šta sad da kažem kad su curke sve skroro rekle?!?!? Ha?! Ništa...Budem samo sjedila i gledala prekrasne fotke tvojih posljednjih uradaka koji izgledaju kao da su istrgnuti iz nekog časopisa, jako - jako su me se dojmili... smile79
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 11:38
Ako ne komentiram - mislit ćete da nisam tu ali ja sam ovdje i pratim iz prikrajka. Tu se nema više šta dodati kad je sve rečeno a ponavljati ... ukratko - ma nemam riječi. Nisam baš često tj. svaki dan na forumu pa dok se meni upale "albanske svijećice" svi već kažu svoje.               
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 13:35
ne mogu se odlučiti; špagete ili bundeve, bundeve ili špagete, ma sve je prekrasnosmile79
Na vrh
andora2 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 13:39
Mare radovi su smile211
Ovo je odlična ideja za ovu recesiju...kako od starog napraviti novo i moderno i iznad svega originalnoThumbs%20Up
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
Na vrh
jelika View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 509
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jelika Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 13:40

Pozz... e ja sam tek sad pregledala tvoju galeriju.... i ....nemam riječi, pa ti si prava pravcata umjetnica, sviđa mi se baš sve... ali skroz sve - od stalka za kišobrane, boca, registratora, tanjura.... ma sve...

...posebno mi je zapeo za oko onaj tanjur s ljubičastim paunovim repom....prekrasno...

ja nemam svoju galeriju jer baš i nemam puno vremena a i još sam definitivno najzeleniji početnik tu među vama... ali sad kad vidim tvoje radove samo maštam da bi ja mogla napraviti nešto... naravno ne tako lijepo, nego barem u pola lijepo kao tiSmile

Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 11:01
majstorice,svaka cast na idejama ,zanimljivo i dobro odradjeno.smile73
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 12:11
izzy.gogs mumica smile79
andora recesija je čudna tvar,potiče maštuWinksmile177
jelika znam da radiš i evo javmo te molim da otvoriš svoju galeriju.......vjerujem da imaš šta za pokazati....Tonguesmile188
sarita smile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7071727374 100>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.