mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 100> |
Korisnik | |
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zaboravila sam napisati,poslušala sam tvoj savjet i na poleđinu tanjura stavila rižin papir,savršeno je,ne pozna se rub printa,inovatorice mogla bi ovo staviti u savjete i uputstva da cure znaju,odličan pogodak,baš ti hvala!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Mareeeeeee.... zakon si!!!
![]() ![]() ![]() ![]() p.s. ovo "tenk ju" ti je nova forumska psovka, znači: ...em ti tenk šta bruji po cesti, nemo'š oka sklopit! ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Mare, kad u ovome prošetaš Korzom, završit ćeš u Novom listu, znaš onu rubriku subotom sa zgodnim i zanimljivim Riječankama.
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Netko je rekao da 2 dana nije gledala tvoje radove, e pa i ja nisam stvarno 2 dana bilana stranici i vidi ti nje,
ovo su vrhunski radovi, dali si polakirala te predmete sa spejom zbog cipela. Ja sam stavila tulipan na majcu, oprela je na 4o C, i nisam zadovoljna, a onda sam se dala na torbice i sve sam ih malo polakirala i super su. Mare ja tebi poslala onu moju jadnu kutijicu sa jezicem, a to su moji poceci, a ti radis savrsena djela, bacas me u ocaj. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
svima
![]() ![]() slavice to za rižin papir sam pročitala tu negdje na forumu......ali ako sam pomogla super........i kad njega dobro polakiraš stvar izgleda odlično.....
sanjam pala mi je na pamet ideja da rentam komplet......da mi budete hodajuća reklama......svaki tjedan grad jedan
![]() ![]() lantana imamo mi nešto zajedničko........tebi se sviđaju moji motivi a meni to kako slažeš sve u svom vrtu......melem za oči i dušu....
![]() lluvia odmah si me teleportiranjem sjetila na kapetana picarda i legendarnu engage........a novčanike samo probaj,vidjet ćeš kako je to interesantno raditi i ne toliko komplicirano koliko sam mislila.....
maredelmare opet psuješ,ko kočijaš si
![]() ![]() otok sad si mi dala mislit......biti ili ne biti subotom na korzu.....obično nisam
![]() draga tatjana nemoj se bacati u očaj,bolje se za par dana baci na autobusni kolodvor i popij kavu samnom.....
![]() rosa,sasha,more,biljana hvala vam
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Mare, tebe čovjek ne smije izgubiti iz vida.
Baš sam guštala u novim radovima, i jedan bolji od drugog. Ali ovo sa cipelama si me oduševila, prvo sam se smijala, ali sada se razmišljam imam i ja jedne tenisice koje obožavam a već su malo pohabane, pa da se dogovorimo...
![]() Ovo je naravno bila šala, ali sam ozbiljna kada ti kažem da su radovi zaista oooodlični.
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Draga,koji to kakosevećtosadazove imaš fotić,Meni stalno dolaze neke ideje,pa mi se čini da bi i trebalo uvrstiti nekakvuštajaznamkakobisezvala disciplinu kvaliteta slike ilitištajaznam kako svih zaje...i postati uz super hobista i nekakavštojaznam profi valjdasetakozove fotograf. Bravo!
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
predobre su mi balerinke!!torba i novčanik su fantazija jedna!
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
proljeće dobro je,već sam se uplašila da mi planiraš uvaliti nekakve smrdljive tenisice
![]() mima matotijenekikakosevećzoveobičnifotić.......aonjemu moždaunekojnovojtemi.......
![]() curke evo vam pusa,idem spavati
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
mare al i ti njemacki govoris
![]() ![]() oborila si me s nogu sa radovima, ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
prila,kaća,sara
![]() kaća nije to njemački,to ti je više po domaći
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Kasnim, kasnim sa komentarima! I šta sad da kažem kad su curke sve skroro rekle?!?!? Ha?! Ništa...Budem samo sjedila i gledala prekrasne fotke tvojih posljednjih uradaka koji izgledaju kao da su istrgnuti iz nekog časopisa, jako - jako su me se dojmili...
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Ako ne komentiram - mislit ćete da nisam tu ali ja sam ovdje i pratim iz prikrajka. Tu se nema više šta dodati kad je sve rečeno a ponavljati ... ukratko - ma nemam riječi. Nisam baš često tj. svaki dan na forumu pa dok se meni upale "albanske svijećice" svi već kažu svoje.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
ne mogu se odlučiti; špagete ili bundeve, bundeve ili špagete, ma sve je prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Mare radovi su
![]() Ovo je odlična ideja za ovu recesiju...kako od starog napraviti novo i moderno i iznad svega originalno ![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
Pozz... e ja sam tek sad pregledala tvoju galeriju.... i ....nemam riječi, pa ti si prava pravcata umjetnica, sviđa mi se baš sve... ali skroz sve - od stalka za kišobrane, boca, registratora, tanjura.... ma sve... ...posebno mi je zapeo za oko onaj tanjur s ljubičastim paunovim repom....prekrasno... ja nemam svoju galeriju jer baš i nemam puno vremena a i još sam definitivno najzeleniji početnik tu među vama... ali sad kad vidim tvoje radove samo maštam da bi ja mogla napraviti nešto... naravno ne tako lijepo, nego barem u pola lijepo kao ti |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
majstorice,svaka cast na idejama ,zanimljivo i dobro odradjeno.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
izzy.gogs mumica
![]() andora recesija je čudna tvar,potiče maštu
![]() ![]() jelika znam da radiš i evo javmo te molim da otvoriš svoju galeriju.......vjerujem da imaš šta za pokazati....
![]() ![]() sarita
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |