Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj medvjeđi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj medvjeđi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7071727374 83>
Korisnik
Poruka
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Status: Offline
Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2012 u 00:24
Tvoj vrtek svakim danom sve više napreduje Clap 
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2012 u 10:12
Ma zamisli pa ipak si uspio srediti vrt, meni ostavi koji cvijet runolista
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2012 u 11:56
Srečko i Đurđa imaju puno posla u tvom vrtu Tongue U tim mirisnim jagodama sigurno uživaš, baš kao i ja..Svega već ima u vrtu, ali njih bih ipak izdvojila, prekrasni su! Smile

Time is something you can never get back..
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2012 u 10:12
dragi moj Medek, krasno ti napreduje vrtek, lijepo je vidjeti sve tak lijepo rascvjetano, hvala za fotku čuvara, zaista su krasni kao i sve uostalom...mislim da bi možda vajgelicu trebao orezati da se malo zgusne, a reznice popikati uokolo...
pusekSmile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2012 u 10:27
Je. planiram obje podrezat, samo čekam da ocvatu jer ih se navodno potakne na ponovni cvat kad se odrežu jednogodišnje grančice koje su ocvale
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2012 u 11:51
divan ti je lopoč..pomalo sam ljubomorna...kod mene cvijetaju samo bijeli

Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2012 u 15:07
Ushićena sam tako krasno uređenim prostorom. Sve se tako lijepo stapa sa okolinom.... sve je predivno!
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2012 u 16:06
i mene su oduševili lopoči Thumbs%20Up
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2012 u 04:21
Isusek, Isusek još malo pa će zora  a ja došla tek do pola, kad si se pojavio na CIF-u ja sam bila u bolnici na operaciji kralježnice, posle na rehabilitaciji i nekako se dugo, dugo nismo upoznali. Nije jednostavno pohvatati konce i prošetati poznatim vrtovima i otkriti nove.
Nakon jučerašnje šetnje tvojim kraljevstvom u stvarnom životu, nisam odoljela a da ne prelistam od početka povijest stvaranja raja... ne izdvajam ništa, ma da ipak Srećka i Đurđu. Oduševljava me tvoj stil pisanja, doza humora u svakom događanju... posebna je čast upoznavati te!
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2012 u 07:51
EJJJJJJJJJJJJJJ! Vrijedni čovjeće, ti već imaš i tikvi za kuglof, a moje su tek posađene. Bravo mladiću!
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2012 u 08:51
Medo,
Veliki pozdrav sa mora, sve što radiš ,radiš jako dobro!smile141
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2012 u 09:42
Pozdrav Medi i njegovom vrtu, baš je lijepo, raznoliko.
Lipik
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2012 u 10:24
Vrt pun prelijepog cvijeća i zanimljivih biljčica,a tek lopoči... .
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2012 u 22:05
Fiju...došla do kraja, nisam ni znala zašto sam se osamila u tvom raju uz "okrugli cvjetnjak", jednostavno mi tako došlo... sad čitam da si ga uredio po filozofiji Navajo Indijanaca, ima nešto u tome, baš sam osjetila mir kraj njega.
Moram se osvrnuti na gladiole, ljubičastu i onu narančastu obrubljenu nisam nikada do sada vidjela...nije mi žao probdjevene noći i sada utakmice sa pola oka, stvarno je užitak bio biti s tobom!
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2012 u 11:31
Evo malo novih slika iz vrteka. Malo ruža za početak...

pa malo gregeca kojim sad dominiraju sedumi i ova spirea u punom cvatu...

hibiskusi

navaho gredica u punom cvatu

neke frule koje ne znam kak se zovu pa ako netko zna što je to, molim pomoć...

otočić u cvatu

današnja berba

i za kraj naravno, njegovo visočanstv o The Felix

Lijepi pozdrav svima

Na vrh
svesa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje svesa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2012 u 22:59
divno je sve smile113
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2012 u 06:57
divno Medo, sve se razbujalo, a pogotovo ona gredica , sakrila se u cvijeću.

belica,zagreb
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2012 u 08:07
Prekrasno
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2012 u 15:39
Ispravak netočnog navoda:

Ono gore nisu hibiskusi nego Sljez, ali vi to ionako već znate :)
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2012 u 22:45
Medo,kad mi krečana proradi, bum ti rekla kak se zovu one frule. Ana ih ima u povrtnjaku, svake godine posije jedas dio gredice samo njih.
Onaj zadnji, bijelo-zeleni "hibiskus" mi je najljepsi.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7071727374 83>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,250 sekundi.