Anastazijin_ zeleni raj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 125> |
Korisnik | ||
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
Drago mi je da ti se sviđa ![]() Samo mi dođi opet, čekam te ![]() |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
Prekrasno ANASTAZIJA,
Očarana san tvojim vrtom,
cvijećem i svime čime si svojim vrijednim prstićima uradila.
Prelistala sam sve od 1-54 stranice i opet ću navratiti
![]() Pozdrav iz Omišlja.
![]() |
||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
Dvorište ti je predivno |
||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
![]() |
||
black ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2011 Status: Offline Bodovi: 61 |
|
Prekrasan vrt , prekrasno cvijeće i krasni detalji od stare cigle !
![]() |
||
Onaj tko se ne usudi dirati trnje - neka nikad ruža ne poželi !
|
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
Moram priznati da sam malo razočarana sa njima, jer sad kad gledam stare slike i njih kako sada izgledaju, ne mogu vjerovati da su bile tako različite. Sad su sve jako slične i nisu si ni slične onome od prije ![]() Malo jadno izgledaju i radi mog rasađivanja na više mjesta, pa su jadne očerupane. Nadam se da u proljeće bude bolje ako prežive. Ljetos sam ih morala zalijevati jer su se počele sušiti, a sada su mi u kamenjaru počele rasti gljive ![]() |
||
|
||
![]() |
||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
|
kad dođem u tvoju temu imam asocijaciju na park. sve ti je prekrasno, moram izdvojiti tvoje impozantne orhideje!
|
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
i meni se ova jako dopada |
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
||
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
|
![]() |
||
Time is something you can never get back..
|
||
![]() |
||
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
|
kako je kod tebe super , gledam nove ,stare fotke i mogu ti reći preeee dobro
![]() |
||
![]() |
||
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
|
![]() Pored mnoštva lijepih slika, ovu moram ponoviti. Vidi se sva ljepota i sklad ovoga dijela vrta. Predivno
![]() |
||
![]() |
||
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
|
kod tebe svratim često,nahranim dušu i idem dalje..sve ti je lijepo,al meni posebno milo i drago je na 29 stranici....kad budeš mogla ajd molim te poslikaj ih (čuvarkuće) da vidim kako sad izgledaju
|
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Baš mi je drago da sam opet kod tebe
![]() ![]() ![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
|
Hvala svima na pohvalama! Lovro, "pod nogama" su mu azaleje. |
||
|
||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
Malo je reći da sam oduševljena
![]() ![]() Prekrasan vrt, predivne biljke! Svaka čast. Uživala sam od prve do zadnje stranice ![]() |
||
![]() |
||
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
|
Još sam se jednom divila tražeći cytisusa u tvojem vrtu......joj, kak je sve skladno...ma prelijepo...
Cytisus ti je tak ooooogroman...i moj bude, kaj ne??? ![]() A kaj mu to"raste pod nogama"??? |
||
Varaždin, stari moj grad!
|
||
![]() |
||
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
Krasan ti je vrt u jesen a orhideje su
![]() |
||
Rijeka
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
divne su
![]() |
||
![]() |
||
|
Draga Anaida, nije trio, pet ih je na slici ![]() Drago mi je da te vidim tu ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Trio orhideja je baš zgodan!
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |