Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 142> |
Korisnik | |
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krasne su ti ruže ali lopoči su posebni.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
lopoč
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Hvala cure na posjeti, baš mi je drago da vam se moji lopoči sviđaju.....cvatu oni i dalje, ali stvarno više nemogu slikati samo njih.
Zato imam nešto drugo za večeras, ovaj mak ne znam odakle mi uopće: ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Imala sam danas čast biti gost u ovom lijepo vrtu,pogledati kaktuse,bonsaje,vrtno jezerce sa rascvjetalim lopočima,ma nešto prekrasno.
Glikice,od sveg ti srca hvala ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Svasta lepoga ovde ima,Lopoci
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Nakon jučerašnjeg burnog dana provedenog sa mojim dragim gostima, danas malo odmaram. Vrijeme je grozno, pada kiša, vjetar se raspuhao, hladno, hladno......
Ipak sam uhvatila komadić suhog vremena da prošetam po dvorištu i ugledala jedan prekrasan prizor, latica ruže u obliku srca pala na kaktus... ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Samo ti odmaraj,užasno je zima,grijanje radi,da ti kažem da i ja imam dva lopoča u amperu
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Stefice, neznam o kakvoj zimi pričaš, čak i kod mene toplo, sunčeke grije, ja sam u kratkim rukavima !!!
![]() Gledajući ovu lijepu sličicu, prelijepa sječanja jučerašnjeg dana mi se mješaju, ni sama neznam koliko puta sam jučer prošetala gore dolje po ovoj stazici od cigle, divila se onoj crvenoj ruži u ciglenjaku !! A onu mirisnu pored ciglenjaka, nisam ni probala mirisati, neznam zakak me je nekaj vuklo samo k onim dečkima koji se kočopere kao paunovi kod ulaza !! Ajme, majko moja, koji roman bih mogla napisati o jučerašnjem danu !! Zbilja će to biti dan koji ću pamtiti cijeli život !! Glikičin vrt, slavujkin vrt, zagrljaji i suze i jedne i druge, i dugggiii staklenici sa kaktusima kod čika Janka, to još ne vjerujem da sam utrpala u jedan dan !! Dan kao san, a samo da vam velim, kraj tog dana i našeg putovanja, uljepšao je najljepši zalazak sunca u mom životu, a kiša koja nas je pratila sat i pol nakon izlaska iz Glikičinog vrta, zaboravljena je, jer ona prekrasna duga iznad ravne Slavonije, bila je šečer na kraju jednog dana za pamčenje !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Super slikice!
Šaljem ti pozdrav! ![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Srce latice ruže i kaktusi - divna slika!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Cure drage, gošće moje, virtualne i prave, jako mi je drago da vas imam, veseli me svaka vaša riječ napisana ovdje u mom kutku. Kao što su mnoge od vas već napisale, mogu samo ponoviti: kad uđem u dvorište i uhvatim se biljaka i zemlje, vrijeme stane i više ništa za mene ne postoji osim cvijeća, zemlje, trave, cigli, kamenčića........tad živim jedan drugi život, lagodan, opušten, punog srca i duše. A onda u ove večernje sate si priuštim još malo užitka pregledavajući vaše vrtove, cvijeće, kreacije !
Večeras s vama dijelim nekoliko slikica, danas ulovljenih onako napreskokce, kako mi se koja našla pred objektivom: ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
evo me Glikice!
da prvo podnesem prijavak? ![]() svidio mi se tvoj komentar o vrtu i biljkama. sve ti je lijepo i drago mi je da uživaš. |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepe slike si nam podarila
![]() Daj mi molim te prezime one mammillarie,ti znaš na koju mislim ![]() |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Slavujčice, prijavak zabilježen, imaš plus !
Gledam danas u jezero, ima novih pupova, čim procvatu, zovem te ! Do skorog viđenja ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Glikice hvala,prelijepa je
![]() |
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ne mogu reci , i meni su lopoci jako lijepi ali najljepse mi je ono sa ciglom ! To sam si nekoliko puta pogledala !
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Ha, ha, valjda ti je ispalo zrno kad si pekla makovnjaču.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |