natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 109> |
Korisnik | |
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
,,,a da nam otkriješ gdje nabavljaš te jednostavne škrinjice, one kineske ne volim jer uvijek imaju nešto po sebi, ove su mi super, pogotovo ovako dotjerane....krasne su!!!
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
škrinjice su savršene. znam da stalno ponavljam isto, ali više ne znam što bih rekla. svaki, ali baš svaki tvoj rad me oduševi. |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Divne škrinjice, posebice ova druga jer mi je nekako nježnija i toplija... Doista su romantične i pazila si na sve detalja! Svaka čast i doista se vidi da guštaš dok ih radiš!
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
ah ta romantica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
ah, curice moje, kak vi mene razveselite.... odmah moram dalje delati...
pa, stoga... škrinjice me kopkaju,kopkaju i kopkaju... iako se zaliha topi.. ja se tek zahuktavam, pa pod hitno moram nabaviti jedan balvan, pa se bacam u tesare i bum si tesala škrinjice... :affraid: :lol!: a, kako volim kompletiće, eto, smislih neki i sa škrinjicom... ova bojom fakat odudara od dosadašnjih... inače, obožavatelj sam plave boje, pa nekako, vjerujem da ova škrinjica bu skrivala sve moje đinđe...da je ne bum nikome dala... :no: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
A što reći na ovo ?
Savršeno! |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ajme, ove tvoje kutije su kao što je Otok rekla-savršene!!! A uz ovu zadnuju još i ova jaja, ma oduševilo me!!! Krasno kombiniraš motive s podlogom, a sve uredno, odiše nekom jednostavnošću-bolje nije moglo ispast!!!
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Fantastično, sve škrinjice od reda su mi prekrasno fantastične, obožavam tvoje radove, tako pedantne i prekrasne
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Sve za 5. Bolje ne može!
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
bravo nataša, odlično kao i uvijek, a tek uredno , pa unutrašnjost škrinjice , sjajno
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
i nemoj je davati nikome, izgleda prekrasno, pogotovo u kombinaciji sa ovim jajčekima. prekrasna je!!!!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Svi su me pretekli sa komentarima...
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Plava skrinja? wow... dok je nisam vidjela tesko mi je bilo zamisliti da u plavoj boji moze biti tako prekrasna... i jos jedna od mojih omiljenih salveta... mmmmm...
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
curice moje, kako ste me razveselile... hvala...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Nataša prelijepo je,i imaš pravo ,ne daj ju nikome a jaja-fantazija!
![]() |
|
![]() |
|
baš mi je drago da vam se sviđa moj plavi kompletić...
a sada, jedan smeđi... škrinjica je već viđena, no, sinoć je dobila iona dva pripadajuća, više ili manje uspješno napravljena jajčeka... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
komentar suvišan
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |