Moje biljcice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 104> |
Korisnik | |
daaa ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ovo sfrkano tulipan?
nemoj ga zaboraviti slikati kad se otvori...prekrasno ti je sve ovako rascvjetano... ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasno cvijeće Stefi, a ovaj tulipan što ga je Bergenija izdvojila je san snova...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Sve je lijepo ,a i meni zapeo za oko ovaj tulipan.
Svakako ga slikaj kad se rascvijeta . |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Hvala vam svima na šetnji mojim vrtom...tulipan čekam svaki dan da se otvori do kraja al ga zeza kiša pa taman kad i bi ono bude oblačno i ništ..nadam se da ću ga uskoro i dočekati..
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lijepo je kod tebe, ali to nije iznenađenje, na to sam već navikla.
Tulipani krasni, posebno oni nareckanih rubova |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Jooj hvala Otok na lijepim riječima, stvarno se trudim napraviti od vrta nešto lijepo, ove godine pokušavam nabaviti što više trajnica i biljaka koje ukrašavaju vrt cijele godine..nadam se da ću uspjeti u tome..
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ja te prozivam a ona nakon toga bude vrijednica, ma bravo Stefi, i meni je za oko zapeo onaj tulipan kao i većini, nadam se samo da ćeš ga uspjeti uhvatiti kad se otvori s obzirom na tvoje smjene
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Joooj ivna bum i tebi poslala jednog u paketu ili ti ga dofuram u VŽ kad idem da imaš i ti ježa u vrtu...ma ima ti kod mene svakakvih čudesa, i žabe i ježa, patuljaka, gljive..volim se igrat sa tim patuljcima i popunjavat vrt sa njima..odmah je veselije u vrtu, a za tulipan nema frke, dežuram sa fotičem svaki slobodni trenutak...već susjedi misle da sam prolupala
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Jeeeeža kažeš
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ma brzo bi se ti na njega navikla...to ti je samo mali mali ježićak..I mene susjedi čudno gledaju, sigurno si misle da sam luda kad svaki dan obilazim sa fotićem po vrtu..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() Ovo su dva noviteta..popodne idem po još... |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Fuksijica je ljapotica!! A tulipan vragolan!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kod tebe Stefi nema čega nema
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Uloovila si ga, mislim tulipana
|
![]() |
|
Hvala vam cure na posjeti, Lantana sijala sam sve moguće:cinije, šeboj, nicandru, šarene margarete, cleome, cosmose,...
Ivna ako u VŽ ima kaufland pogledaj za fuksije tamo po 12 kn su a ima stvarno veliki izbor boja..ja idem sad navečer po još.. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |