Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 152> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hej, bila sam u Senju. Tamo ti je pravo proljeće !
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
mali crveni vrtek, ranunkula i jaglac:
![]() novi i nepoznati sukulent:
![]() niknula je moja mlada hostica:
![]() saxifraga:
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
svježe posađeni novi čuvari:
![]() crvena euphorbia ima cvijet:
![]() lila hipoestes se lijepo oporavio na balkonu:
![]() |
|
![]() |
|
jesi škicnula u moj vrt
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Još nisi u Senju,ali ovo što si pokazala je prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Draga Sara, cvijeće ti je divno.
Samo se uvijek pitam gdje smjestiš tolike saksije. |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Nisam, Sarice, bili smo na brzinskoj kavi, a ne mogu ti opisati kako je bilo predivno vrijeme. Bonaca, bez daška vjetra, a sve je puno bujnije i cvjetnije nego kod nas!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
bonaca, to je vrlo rijetko u Senju, baš ti zavidim...još dva tjedna i odoh i ja
![]() |
|
![]() |
|
znaš draga makk da jedva da imamo mjesta za dva stolca da možemo kavu popiti, ali uvijek pronađem neku rupicu
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
krasne i zdrave cvijećke ,teglica ko u priči,plavi zvončići me oduševljavaju kao i čudni novi suki
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepo cvijeće
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
I meni je favorit sukulent!
bAŠ je kraljevski!!! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Moram priznati da me ovaj sukulent zaintrigirao.............jako si to lijepo iskombinirala..............Bravo Sarice!
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Pošto rado skitam, doskitala sam se i do tvog cvijetnog carstva!!! Oduševila me brojnost tvojih krasnih biljkica!!! Ali da moram izabrati što je najljepše, teško bi odlučila, svaka je najljepša na poseban način, ali ti si očito zaljubljenik u crvene biljkice, jel da? Nekako me sve crveno asocira na tebe!!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Sukulent na kori je vrlo efektan! |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
I ja naravno glasam za sukija, kako je bujan. Tu ih ima bar 5,6, nemoj ih razdvajati, krasni su baš tako
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prelijepo! znači još 2 tjedna i ideš u Senj! hoćeš li tamo odnijeti nešo od ovih lijepih biljaka! jako me zanima stanje u senju, biti će slika, zar ne!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Fantastično. Svaka slika za sebe. T.j. svaka biljka za sebe predivna.Ne bi čovjek vjerovao što si sve uzgojila u "važićima".
Kampanula i sukulent na drvu su mi posebno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |