dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 139> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ni roza kampanule ne zaostaju...
![]() Crvena penjačica baš prkosi ovoj ludoj kišurini... ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Genijalno!Mjstorica u cvijecu i tortama
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Hvala Miska!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
draga moja, ti si prava umjetnica.
torte su prekrasne. mislim da se mladenka oduševila campanulama. ![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Ajme draga pa ti si pravi umjetnik za kolače i ukrašavanje.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Hvala Slavice!
Za mladenku ne znam, nismo se danas vidjele. Ali oduševljene su bile mama i baka. Baka posebno. Još mi je ispričala i priču o značenju kampanula u njeno vrijeme (ima 80) i vremena prije toga. Kaže da su zvona bila česta pojava u tadašnjim vrtovima. Istina, bila su ipak malo drugačija (zvona), a i često su imale naziv svadbena zvona. Pa ako bi jedno jutro neka djevojka pred kućnim vratima našla buket zvona potrganih u njenom, ali i susjednim vrtovima, značilo je to da je neki momak bacio oko na nju. Nerijetko su im u roku godine dana zaista zvonila svadbena zvona.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Dijana, hvala na komplimentu!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Dadinice, torta !!!!!!!Ne mogu vjerovat očima svojim, pa to je ludnica, kako ti to samo znaš tako mala ? Ako se još jednom budem udavala, ti radiš tortu, isuse kako je lijepa, ne mogu k sebi doći.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Glikice, hvala!
![]() Kako to znam.... ne znam, ali to volim raditi.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Tvoje kampanule su nešto najlepše što sam videla...ali stvarno!
![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Betty, hvala ti puno!
Znam da se ponavljam, ali ove godine su zaista dale sve od sebe. Oooogromne su, a cvjetovi im još nikada nisu bili toliki. Kao čaše decilitra su!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Imam ih i ja...dobila seme od Wanesse i posejala početkom marta meseca.Nadam se da će mi se lepo primiti,porasti i prezimiti,pa da zajedno uživamo u njihovim cvetovima dogodine
![]() ![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Btty, pozdravljam te ovom sličicom
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
I jedna sličica svim mojim posjetiocima
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
arii ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 452 |
polako sam i do tebe došetala...pregledala sve od prve do zadnje str...sve pohvale na vrtek i na cvjetiće...samo ću izdvojiti one fuksije sa početka...krasne su bile...ja sve gledam po susjedstvu da zamolim neku grančicu,ali nigdje nema nažalost...
ali da znaš da su me od cvijeća više oduševili oni pačići sa prvih stranica...nisam to vidjela od malena...nešto preslatko... ![]() bum od sad redovito navraćala,ima se čega nagledati...
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Dadinice, zvona su ti prekrasna, a tek torta, sretni su ti prijatelji što te imaju, stvarno je njam, njam.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Arii, dobro mi došla!
![]() Fuksije.... i ja ih volim, one lanjske su mi uspjele preživjeti zimu, ali propale su nakon što sam ih iznijela.... ne znam zašto. I nisam uspjela nabaviti druge. Imam samo 2 stojeće.... bar nešto... A pačići... pa uskoro će postati mame!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasno,posebno kampanule i muškatna kadulja
![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Hej Baranjko, ne samo da ti je cviće za uživati nego nam i gricule činiš sa onim svojim tortama..a to nije dobro za nas u" nekim" godinama znaš to!
|
|
![]() |
|
Smail, hvala ti ![]() To je jedna moja... pa, navika. Volim poklanjati ljudima koji su mi dragi nešto što sam sama uradila. Nekako mi je takav poklon prisniji....
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |