Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dadinicino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dadinicino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7172737475 139>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2013 u 14:45
A ni roza kampanule ne zaostaju...

Crvena penjačica baš prkosi ovoj ludoj kišurini...

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2013 u 14:50
Genijalno!Mjstorica u cvijecu i tortamasmile55smile73
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2013 u 14:52
Hvala Miska!Embarrassed
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2013 u 15:18
draga moja, ti si prava umjetnica.
torte su prekrasne.
mislim da se mladenka oduševila campanulama.
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2013 u 16:52
Ajme draga pa ti si pravi umjetnik za kolače i ukrašavanje.
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2013 u 21:19
Hvala Slavice!
Za mladenku ne znam, nismo se danas vidjele. Ali oduševljene su bile mama i baka. Baka posebno. Još mi je ispričala i priču o značenju kampanula u njeno vrijeme (ima 80) i vremena prije toga.
Kaže da su zvona bila česta pojava u tadašnjim vrtovima. Istina, bila su ipak malo drugačija (zvona), a i često su imale naziv svadbena zvona.  Pa ako bi jedno jutro neka djevojka pred kućnim vratima našla buket zvona potrganih u njenom, ali i susjednim vrtovima, značilo je to da je neki momak bacio oko na nju. Nerijetko su im u roku godine dana zaista zvonila svadbena zvona.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2013 u 21:23
Dijana, hvala na komplimentu!Embarrassed
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2013 u 21:34
Dadinice, torta !!!!!!!Ne mogu vjerovat očima svojim, pa to je ludnica, kako ti to samo znaš tako mala ? Ako se još jednom budem udavala, ti radiš tortu, isuse kako je lijepa, ne mogu k sebi doći.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2013 u 21:37
Glikice, hvala!Hug
Kako to znam.... ne znam, ali to volim raditi.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2013 u 21:44
Tvoje kampanule su nešto najlepše što sam videla...ali stvarno!smile84

The impossible is often the untried.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2013 u 22:28
Betty, hvala ti puno!
Znam da se ponavljam, ali ove godine su zaista dale sve od sebe. Oooogromne su, a cvjetovi im još nikada nisu bili toliki. Kao čaše  decilitra su!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2013 u 23:35
Imam ih i ja...dobila seme od Wanesse i posejala početkom marta meseca.Nadam se da će mi se lepo primiti,porasti i prezimiti,pa da zajedno uživamo u njihovim cvetovima dogodineSmile ponavljam,tvoje su božanstveneHug
The impossible is often the untried.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2013 u 23:02
Btty, pozdravljam te ovom sličicom

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2013 u 23:03
I jedna sličica svim mojim posjetiocima

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
arii View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arii Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2013 u 23:22
polako sam i do tebe došetala...pregledala sve od prve do zadnje str...sve pohvale na vrtek i na cvjetiće...samo ću izdvojiti one fuksije sa početka...krasne su bile...ja sve gledam po susjedstvu da zamolim neku grančicu,ali nigdje nema nažalost...
ali da znaš da su me od cvijeća više oduševili oni pačići sa prvih stranica...nisam to vidjela od malena...nešto preslatko...smile170i micek izgleda ko prava maza...
bum od sad redovito navraćala,ima se čega nagledati...Smile
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2013 u 23:29
Draga Dadinice, zvona su ti prekrasna, a tek torta, sretni su ti prijatelji što te imaju, stvarno je njam, njam.smile79
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2013 u 23:33
Arii, dobro mi došla!smile73Hvala ti na lijepim riječima.
Fuksije.... i ja ih volim, one lanjske su mi uspjele preživjeti zimu, ali propale su nakon što sam ih iznijela.... ne znam zašto. I nisam uspjela nabaviti druge. Imam samo 2 stojeće.... bar nešto...

A pačići... pa uskoro će postati mame!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2013 u 23:41
Prekrasno,posebno kampanule i muškatna kadulja smile64.
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2013 u 23:45
Hej Baranjko, ne samo da ti je cviće za uživati nego nam i gricule činiš sa onim svojim tortama..a to nije dobro za nas u" nekim" godinama znaš to!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2013 u 23:48
Originalno poslano od člana Smail Smail napisao:

Draga Dadinice, zvona su ti prekrasna, a tek torta, sretni su ti prijatelji što te imaju, stvarno je njam, njam.smile79

Smail, hvala tiEmbarrassed
To je jedna moja... pa, navika. Volim poklanjati ljudima koji su mi dragi nešto što sam sama uradila. Nekako mi je takav poklon prisniji....
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7172737475 139>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,344 sekundi.